At spare penge er noget, som vi alle sammen elsker. Du kan spare penge på rigtig mange forskellige ting. Det kan være alt lige fra at købe en ny bil til regninger til varme og elektricitet til internet, dagligvarer, forsikringer og så videre.

Men for at spare penge er det vigtigt, at du ændrer noget i din hverdag. Det kan være svært at overskue, hvis du ikke ved, hvor du skal starte. For at få hjælp til at spare penge kan du give dig i kast med at læse disse tre gode bøger. Hos rabatkuponen.dk kan du i øvrigt også finde rabatkuponer til bøger.

1. 1000 sparetips: Tusind tips og råd til dig, som gerne vil spare penge i hverdagen af Keld Svalø Jensen

Hvis du mangler idéer til, hvordan du kan spare penge, er denne bog fra Keld Svalø Jensen et godt bud. Her får du nemlig hele 1000 idéer til, hvordan du kan ændre ting i din hverdag, så du kan opnå diverse besparelser.

I bogen finder du motivation til at spare penge med hjælp fra lege og konkurrencer, som du kan have med dig selv eller andre. Du får også gode råd til, hvordan du får styr på dit budget. At lægge et budget er helt klart en god idé, så du kan få overblik over, hvad dine penge går på.

2. Et år uden overforbrug – en livsnyders guide til 52 uger uden alt det unødvendige af Trine Baadsgaard

Hvis du gerne vil skære alle de unødvendige ting fra i dit liv for at spare penge, får du hjælp til dette i denne bog. Bogen guider dig til 52 uger, hvor du skærer ned i dit forbrug og herved får mulighed for at spare penge.

I bogen finder du masser af forskellige idéer til, hvordan du kan skære ned på at bruge penge på forskellige ting. Dog går bogen meget op i, at du stadigvæk kan nyde dit liv selvom, at du sparer penge.

3. Pengetanken. Spar & tjen penge på dit forbrug af dagligvarer af Erland Møller

Med denne bog ved din side siges det, at du kan få en ekstra månedsløn hvert år uden at arbejde mere. I bogen får du hjælp til at spare penge på dit forbrug af dagligvarer, så du kan bruge dine penge på andre ting i stedet.

Mangler du hjælp til at finde ud af, hvor og hvordan du kan spare både tid og penge, er dette bogen for dig. Hvis du ønsker flere penge mellem hænderne, er bogen et godt bud. Produkter som alle måske ikke lige betragter som dagligvarer, men som vi stadig bruger mange penge på over et år, er ting som lyspærer for eksempel. Det er sjældent en pære skal skiftes, men når den skal kan du spare penge ved at købe energivenlige pærer. Du kan tjekke det store udvalg af LED belysning us hos Plusled.

Andre tips til at spare penge i hverdagen

Det er en fordel at finde gode råd i bøger til at spare penge. Hvis du ønsker at starte i det små, før du begynder at læse, findes der flere gode tips.

Du kan som nævnt spare penge på dine elregninger ved at skifte dine almindelige pærer eller spots ud med LED-pærer og LED-spots. LED-pærer bruger nemlig ikke nær så meget strøm som andre pærer ligesom, at de også holder i meget længere tid. Du kan dog også købe ind på andre miljø- og energivenlige løsninger som at vaske tøj i kortere tid og bruge tøjet mere før du vasker det.