Hvornår er lige det helt rette tidspunkt at investere i aktier?

Svar: Det ved man aldrig 100%.

Derfor bør man investere langsigtet, så man kan klare sig igennem mindre gode perioder uden panik.

Det er aldrig rart at se sine investeringer blive mindre værd – men hvis du tager det lange sigte på, står du meget bedre stillet. Aktier er historisk set altid steget over tid.

Hvis du investerer bredt – dvs. i flere forskellige sektorer og på flere markeder, så investerer du med langt mindre risiko, end hvis du bare flår de første og mest fristende aktier ned fra hylden.

Aktier med gode muligheder for vækst

Aktiehandel er noget af det mest simple i hele verden. Man køber aktier til en bestemt kurs. Stiger kursen, tjener du penge – falder kursen, taber du penge.

Man bestemmer heldigvis helt selv, hvornår man trykker på salgsknappen.

Hvis du kun investerer for penge, du kan undvære, kommer ud aldrig til at stå i en situation, hvor du er tvunget til at sælge med tab.

Tiden er din ven, hvis du investerer ansvarligt og fornuftigt. Det er op til dig, om du bruger vores aktie anbefalinger med fokus på langt eller kort sigt.

Du er på udkig efter friske tips til aktier, der vil sige i værdi. Vi har kigget markedet igennem og fundet frem til følgende 5 bud på gode aktieinvesteringer i 2021.

1) Valmet – Endnu en mulig grøn vinderaktie

Finske Valmet gør sig indenfor teknologi og tjenester i papir- og energibranchen.

Plastik er ikke in længere. Det gør skade på miljøet. Den globale grønne omstilling betyder store omvæltninger for industrien.

Der er allerede godt run på de grønne aktier. Valmet kan meget vel vise sig om en god investering at have med i sin portefølje.

2) Autoliv – Sikkerhedssystemer til biler

Biler bliver mere og mere sikre at køre i. Det gør de dog udelukkende fordi der findes banebrydende firmaer, som producerer sikkerhedssystemer af højeste kvalitet.

Svenske Autoliv har allerede masser af ordrer i bogen. Det spås at selskabet vil vokse sig endnu større i løbet af 2021.

Sikkerhed kan der ikke investeres nok penge i.

3) PayPal – Online betaling bliver mere og mere almindelig

Kontanter hører fortiden til. Selvom man måske har et nostalgisk og kært forhold til at veksle penge, før man skal ud at rejse, bliver det kun mindre udbredt som årene går.

Amerikanske PayPal er en af de førende aktører indenfor online betaling. Pengene skifter nu hænder rent digitalt, og det er både mere sikkert, hurtigere og lettere end for bare 5 år siden.

Det er ofte de mest erfarne selskaber, der kommer først med ny teknologi. Der er ingen, der siger, at PayPal ikke kan vokse sig endnu større.

4) Sea Ltd. – Internethandel i Sydøstasien

Hvor der bor mange mennesker er der mange penge at tjene. Sea Ltd. er den førende aktør indenfor e-handel og e-sport-arrangementer i Sydøstasien.

Coronapandemien har bestemt gjort meget godt for visse sektorer. Sea Ltd. er vokset helt enormt i de seneste år.

Man skal naturligvis passe med at købe aktier, der allerede er steget voldsomt i værdi. Der er dog gode muligheder for, at Sea Ltd. vil vokse sig endnu større i de kommende år.

5) Ørsted – Grøn omstilling med alt, hvad den kan trække

Flere og flere lande verden over springer med på den grønne omstilling. Man forpligter sig til at leve op til diverse målsætninger – det er her danske Ørsted kommer ind i billedet.

Ørsted er sadlet om i de seneste år og gør sig nu udelukkende indenfor bioenergi, solceller og diverse andre energiprodukter til deres kunder.

Fremtiden er grøn, og Ørsted har allerede taget syvmileskridt i den retning. Derfor står man ganske solidt i forhold til konkurrerende virksomheder.