Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

Som en helt særlig og unik gave fra os til dig tilbyder vi lige nu en eksklusiv rabat hos den populære elektronik-webshop 24hshop med vores 24hshop rabatkode. Hos 24hshop kan du købe alt indenfor hjemmeelektronik samt flere ting indenfor kategorien ”Hjem og fritid”. Alt sammen ting vi bruger i vores hverdag og som vi har svært ved at undvære i hjemmet. Med mere end 10.000 produkter burde det være nemt at finde noget at bruge din 24hshop kuponkode til. Hvis du stadig mangler en god grund til, hvorfor du skal bruge din 24hshop rabatkode eller du blot ønsker at vide mere om 24hshop så læs med herunder.

Rabatkode til 24hshop

24hshop er en elektronikvirksomhed, der blev dannet i Sverige i 1992. Det var dog først i 2004, at webshoppen blev startet i en kælder som et hobbyprojekt mellem en leder og en ansat. Siden har webshoppen vokset sig kæmpestor og 24hshop kan i dag prale med at have over 50 ansatte, mere end 10.000 produkter og 40.000 tilfredse kunder. 24hshops motto er: ”Hvorfor betale mere end, hvad der er brug for?” og dette var også grundlaget for at starte en webshop. Man mente, at der manglede butikker med elektronikudstyr og -tilbehør til en god lav pris. Derfor blev konceptet skabt og 24hshop kan holde priserne nede, fordi de køber store mængder elektronik direkte hjem fra EU, Asien og Sverige til de laveste priser. Herudover sælger 24hshop kun via internettet og er dermed fri for de dyre omkostninger, der følger med når man har en fysisk butik. Du kan altså være sikker på at få en god pris hos 24hshop og når du samtidig anvender din 24hshop rabatkode, er der rigtig mange penge at spare.

24hshop på Trustpilot

24hshop har en score på 4,2 stjerner af 5 baseret på over 10.000 kundeanmeldelser og har altså en virkelig god vurdering. Mere end 65% af kunderne har givet virksomheden 5 ud af 5 stjerner og vurderet virksomheden som værende ”Fremragende”. De gode anmeldelser lægger vægt på en super hurtig levering og gode produkter der lever helt op til forventningerne samt en god service og en rigtig god pris. Ingen virksomhed er perfekte og ved den sjældne mindre positive anmeldelse er 24hshop hurtig på tasterne til at beklage kundens oplevelse og tilbyder at kontakte 24hshops support, sådan at problemet hurtigt og effektivt kan afhjælpes, så alle parter får en positiv oplevelse i sidste ende. Du kan derfor trygt anvende din 24hshop rabatkode og forhåbentlig vil du også hjælpe 24hshop ved selv at lægge en anmeldelse, når du har modtaget din pakke, sådan at virksomheden kan bruge din ris eller ros til at se hvad der fungerer og hvad der skal arbejdes på, samtidig med at du også hjælper andre kunder med at se, hvordan det er at være kunde hos 24hshop. For 24hshop er det vigtigt, at du som kunde er tilfreds og de opfordrer også selv til, at man indsender ris og ros og tips til, hvordan de kan blive bedre. Samtidig skriver de også, at man kan komme med ønsker til produkter på deres hjemmeside, såfremt man ikke kan finde det, man søger efter.

Gode tilbud på [Produktkategori] hos 24hshop

Hos 24hshop finder du ikke bare alt det du mangler til dit elektronikprodukt, men du kan også shoppe amok i den spændende kategori ”Hjem og fritid”, som du finder under ”Menu”, hvor du ikke bare finder praktiske ting til hjemmet, men også sjove og spændende gadgets, som du kan købe med dine 24hshop rabatter. Se bare i underkategorien ”Sjove ting”, hvor du kan shoppe amok og forkæle dig selv eller en du holder af med en god gave for din 24hshop.dk rabatkode. For at gøre det hele mere overskueligt har vi samlet en liste som inspiration til nogle af de ting, du kan finde i kategorien ”sjove ting”.
 • Tegneplade med LED bagbelysning – har du en kunstner gemt i maven? Så kan du købe denne smarte tegneplade, der med sit stabile underlag og indstillingsbare LED-lys kan gøre tegneriet langt enklere og mere behageligt.
 • Star Master Natlampe – Skab den ultimative stemning med en Star Master Natlampe og forvandl dit soveværelse til en nat under stjernehimmelen. Lampen skaber en hyggelig og afslappende stemning med de smukkeste stjernebilleder på væg og i loftet.
 • Superlille Spionkamera 720p Skjult videokamera – Ønsker du at se, hvem der stjæler dine småkager i nattens mulm og mørke? Så kan du købe dette lille overvågningskamera, som du kan gemme hvor som helst og som filmer med en HD-opløsning
Dette er blot en lille del af de mange sjove ting du kan bruge din 24hshop rabatkode på. Så hvad enten det er sjove ting du mangler eller de mere fornuftige og praktiske ting, du finder under de andre kategorier på hjemmesiden eller måske lidt af det hele, så har 24hshop i hvert fald det, du skal bruge. 24hshop kører løbende med gode rabatter på ”Sjove ting” samt i alle de andre kategorier og med 24hshop tilbud samt din 24hshop rabat, som du får her hos os, så er det ikke svært at gøre dig et godt kup.

Hvad kan man købe hos 24hshop?

Hos 24hshop kan du købe en lang række ting indenfor hjemmeelektronik og fritid. Herunder finder du en liste med de ting, du blandt andet kan købe med din 24hshop rabatkode.
 • Mobiltilbehør
  • Batterier, oplader, headset, beskyttelsesfilm, højtalere samt meget mere til din telefon
 • Hjem og fritid
  • Træningsprodukter, legetøj og spil, personlig pleje, biltilbehør, køkkenprodukter, alarm og sikkerhed, rengøring og mange andre sjove ting til dig og dit hjem
 • Computertilbehør
  • Laptop- og computertilbehør samt kabler, mus, headset/mikrofoner etc.
 • Lyd & billede
  • TV-spils tilbehør, kabler og kontakter, fototilbehør, GoPro, opbevaringsmedia etc.
 • Tablet tilbehør
  • Tasker, oplader, beskyttelsesfilm, holder, headset og alt andet godt til din tablet
Herudover har 24hshop hukommelseskort til diverse devices, samt alt du har brug for til din printer såsom blæk og toners. Der er altså nok at finde hos 24hshop og bruge din 24hshop rabatkode på og med over 10.000 produkter er det næsten garanteret, at 24hshop har det du søger efter.

Fordele ved at handle hos 24hshop

Der er mange fordele ved at være kunde hos 24hshop. Vi har derfor samlet en liste over nogle af de bedste grunde til at bruge din 24hshop rabatkode:
 • Fragt: hurtig levering til 49 kr. samt GRATIS fragt ved køb over 1.000
 • Tryghed: 30 dages fortrydelsesret
 • Sikkerhed: webshoppen er godkendt af e-handelsfonden
 • Klarna: Muligheden for at dele din betaling op eller betale på et andet tidspunkt, hvis pengene ikke er landet på kontoen endnu
 • Kundeservice: Har du spørgsmål eller problemer med din ordre, sidder der et skarpt kundeserviceteam klar til at hjælpe dig enten via e-mail eller kontaktformularen på deres hjemmeside
Du er altså i gode og tygge hænder hos 24hshop. Tilslut dig de mere end 40.000 tilfredse kunder og brug din 24hshop rabatkode næste gang du mangler elektronik eller andet til dit hjem.

Hvordan benytter man en 24hshop rabatkode?

Det er rigtig nemt at benytte din www.24hshop.dk rabatkode. Vi har samlet en lille guide herunder, så du kan se hvor nemt og effektivt du kan gennemføre dit køb og bruge din 24hshop rabatkode hos 24hshop.
 1. Find den eller de varer du ønsker at købe og gå til din ”Indkøbskurv” i øverste højre hjørne
 2. Gennemse din ordre så du er sikker på, at alt er som det skal være. Indtast dine oplysninger og din 24hshop rabatkode og tryk ”Fortsæt”
 3. Vælg din ønskede betalingsform og indtast dine betalingsoplysninger
 4. Vælg herefter ”betal”
Du har nu gennemført dit køb og må vente tålmodigt på at din pakke finder vej hjem til dig. Glæd dig over at have sparet en masse penge med din 24hshop rabatkode.

24hshop - En elektronikwebshop med fokus på bæredygtighed

Hos 24hshop tager du ikke bare del i tusindvis af kunders tilfredshed, gode tilbud og andre fordele. Du støtter samtidig også en webshop, der har fokus på bæredygtighed og på vores miljø. På 24hshops hjemmeside kan du se, at 24hshop har et certifikat for producentansvar, da 24hshop samarbejder med elretur.dk. Dette betyder at 24hshop samler brugte el-produkter ind og i samarbejde med Elretur genbruges disse på en sikker og fornuftig måde. Med din 24hshop rabatkoder sparer du altså ikke alene en masse penge, men du kan med god samvittighed vide at du støtter en webshop, der har bæredygtighed i fokus og ønsker at passe på vores planet.

Er det sikkert at handle hos 24hshop?

Hos 24hshop kan du være helt sikker, når du handler. Webshoppen har nemlig et e-mærke, der garanterer at virksomheden gennemgår en løbende kontrol, sådan at sikkerheden altid er i top. Herudover bevirker dette e-mærke også at du har en køberbeskyttelse på 10.000 kroner, samt at du er dækket af gratis ubegrænset sagsbehandling, såfremt at der alligevel og mod forventning skulle ske et sikkerhedsbrud. Herudover har webshoppen en SSL-kryptering, der sørger for at dine oplysninger er i sikkerhed, når du bruger din 24hshop rabatkode hos 24hshop. Du kan derfor være helt tryg ved at handle hos 24hshop og vi håber, at du bliver glad for din 24hshop rabatkode.

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER