Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1655 butikker

Måltidskasser bliver mere og mere populære i den travle hverdag. Alting bliver nemmere, når der både er planlagt og handlet ind til aftensmaden, og med en måltidskasse fra Aarstiderne er alt dette klaret for dig.  Du modtager nemlig råvarer og madplan lige til døren. Aarstiderne leverer maden og sørger også for at skaffe dig af med kasserne fra tidligere ordrer. Det bliver næsten ikke nemmere end at modtage spændende måltidskasser og en ny menu hver uge, helt uden selv at skulle på jagt efter nye opskrifter hver uge. Der er noget for enhver smag hos Aarstiderne, og uanset om du søger børnevenlig mad, vegansk mad, slankemad eller glutenfri mad, kan Aarstiderne levere det. Det giver en ro at vide, at der er styr på maden for hele ugen, og Aarstidernes koncept bidrager virkelig til at nedsætte den tid, du ellers ville bruge på at planlægge, handle, forberede og tilberede maden til familien. Og så er det bare en super lækker menu, du finder hos Aarstiderne. Hos Aarstiderne finder du både måltidskasser til alle behov, men du kan også bestille sæsonvarer eller kasser med frugt og grønt. Dette reducerer virkelig den tid, du skal bruge på at handle ind og planlægge familiens måltider hver uge, så der er mere tid at bruge med familien. Med en Aarstiderne rabatkode er det oplagt at afprøve, hvad måltidskasser kan gøre for jeres hverdag. Så hvis du drømmer om mere tid og mindre stress i hverdagen, er en Aarstiderne måltidskasse måske noget for dig.

Rabatkode til Aarstiderne

Der er mange gode grunde til at vælge en måltidskasse fra lige netop Aarstiderne. Udover at du kan bruge en Aarstiderne.dk rabatkode, er det lækre udvalg og den gode service noget, der virkelig gør Aarstiderne til noget særligt. Derudover tilbyder Aarstiderne god kvalitet og mange muligheder:
 • Du kan vælge imellem forskellige måltidskasser, som du kan bruge din Aarstiderne rabatkode til.
 • Aarstidernes måltidskasser er altid 100% økologiske, og Aarstiderne er meget bevidste om deres klimaaftryk og leverer deres varer i bæredygtig emballage. Bevidstheden om klimaet ses både i varerne og indpakningen.
 • Uanset om du vælger måltidskasse eller frugt- og grøntkasse, har du mulighed for at vælge sunde tilvalg med ekstra rabat. Derudover kan du shoppe andre lækre varer, som du får leveret sammen med din måltidskasse.
 • Aarstiderne står også klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige måltidskasse til dit og din families behov. På hjemmesiden finder du både guides og spørgsmål, der hjælper dig med at afklare hvilken måltidskasse, der passer til jer.
 • Du kan vælge mellem mange forskellige måltidskasser, så der er noget til ethvert behov: børnefamilierne, de travle, vegetarer og veganere, slankekasser og måltidskasser, der er målrettet keto- eller senselivsstilen.
 • Der er både en KvikKasse og børnevenlige måltidskasser med helt kort tilberedelsestid. De passer perfekt ind i en travl hverdag.
 • Kort sagt: Uanset hvordan du foretrækker at spise, er der en måltidskasse til dig!
På hjemmesiden kan du læse om Aarstidernes egne tanker om klima og bæredygtighed, og du kan læse om de producenter og avlere, der leverer råvarerne til måltidskasserne. Denne gennemsigtighed gør Aarstiderne til et trygt og pålideligt sted at handle.

Aarstiderne på Trustpilot

Aarstiderne har god kundeservice som prioritet, hvilket afspejles i deres anmeldelser på Trustilot. Her roser kunderne maden, de nemme opskrifter, den punktlige levering og kvaliteten af råvarerne. Derudover roser flere, at Aarstiderne er nemme at komme i kontakt med, hvilket virkelig øger trygheden for kunderne. Aarstiderne står klar til at tage imod deres kunder og de spørgsmål, de måtte have. Aarstiderne er selv aktive, når det gælder kundeservice og Trustpilot, hvor de vender tilbage på en del af den feedback, de får. Dette gør, at deres kunder virkelig føler sig hørt. Anmeldelserne viser også, at de få kunder hvor det har været nødvendigt har fået hjælp og kompensation, hvis deres måltidskasse ikke har været tilfredsstillende. Dog viser anmeldelserne, at det vrimler med glade og tilfredse Aarstiderne-kunder.

Gode tilbud på måltidskasser hos Aarstiderne

Der er godt med Aarstiderne tilbud, der kan friste. Aarstiderne tydeliggør deres priser, og der er altid nemt at se, hvad du får for pengene. I og med du helt selv vælger, hvor ofte du vil have leveret den valgte måltidskasse og hvilke dage, er der stor frihed og du slipper for at være bundet til et abonnement, hvis du eksempelvis skal på ferie eller spise ude. Med en af vores Aarstiderne rabatter er det nemt at prøve en måltidskasse og opleve hvor nemt det er, når andre har klaret madplanen og indkøbene. En Aarstiderne rabat er måske dét der skal til for at få afprøvet det lækre koncept. Du kan også vælge måltidskasse efter hvor lang tid, du vil bruge i køkkenet. Der er nemlig specifikke måltidskasser til dig, der ikke har tid til at stå længe i køkkenet. Aarstiderne tilbyder nemlig måltidskasser med en tilberedelsestid helt ned til 20 minutter, men alle deres måltidskasser er enkle og ikke særlig tidskrævende at klargøre. Derudover er tilberedningstiden tydelig på opskrifterne, så du ved, hvor lang tid du skal bruge i køkkenet hver dag. Med Aarstiderne undgår du samtidig madspild, da måltidskasserne altid er pakket til et bestemt antal personer. Og du er altid sikret, at i har alt, hvad i skal bruge til aftensmaden. Aarstiderne har også lanceret kassen ’Slank Morgen’, hvor du finder alt til en sund og fiberrig start på dagen. At have lækre retter klar til tilberedning er en befrielse i hverdagen, hvor man har travlt med alt andet – med måltidskassen skal i ikke tænke at planlægge og indkøbe maden. I skal kun tilberede og nyde den.

Hvad kan man købe hos Aarstiderne?

Aarstiderne tilbyder alt indenfor måltidskasser, der gør hverdagen nemmere for hele familien. Du slipper for planlægning og indkøb til aftensmad men får i stedet leveret ingredienser og opskrifter til lækre retter i bæredygtig emballage. Det er altså en måde at sikre sig, at der er styr på madplanen, uden selv at skulle komme på nye spændende retter hver uge – Aarstiderne gør det for dig. Med en Aarstiderne.dk rabatkode er det muligt at spare penge, hvis du vil prøve en af deres lækre måltidskasser som for eksempel BørnefamilieKassen, KvikKassen eller Flexitarkassen. Du kan altså både vælge måltidskasser med kød, uden kød eller med enkelte kødfrie dage. Du kan også eksempelvis bestille en måltidskasse, som slet ikke indeholder fisk. Så risikerer du ikke at modtage retter med fisk, hvis dette ikke er en favorit. Derudover kan du se menuen og opskrifterne, før du bestiller, og dermed se om den pågældende uges måltidskasse er noget for dig. Ellers er der en hel masse andre at vælge imellem, så du ikke behøver at undvære den smarte måltidskasse. Udover de kendte måltidskasser kan du også bestille kasser med lækkert frisk frugt og grønt. Derudover kan du bestille både brød og bagværk, snacks, basisvarer og drikkelse. Du kan altså finde en stor del af de varer, du normalvis ville handle ind. Du kan også shoppe lækker juice fra Frankly og lækre plantebaserede produkter. Kort fortalt kan du bestille en masse lækre, økologiske varer når du skal bruge din Aarstiderne kuponkode, og du kan altså klikke meget mere end din lækre måltidskasse hjem.

Du vælger selv hvor ofte og hvor meget

Når du bestiller en måltidskasse med din Aarstiderne rabatkode, bestemmer du selv, hvornår den skal leveres. Aarstiderne.dk viser dig hvilke dage, du kan vælge at modtage måltidskassen. Du kan derfor selv vælge hvilke dage, du har behov for at modtage måltidskassen. Du kan også selv vælge, om du ønsker at få leveret den fast enten hver uge, hver 2., hver 3. eller hver 4. uge, så du kan tilpasse leveringen til dine behov. Du kan bestille måltidskasserne med ret kort varsel, hvis du pludselig går en travl uge i møde. Du kan også vælge at få vist ugens menu for alle måltidskasserne, så du kan bestille den, du finder lækrest. Du kan få Aarstiderne måltidskasser, som indeholder portioner fra 1 person og helt op til 5 personer. Dette kan du også regulere ved hver bestilling, så det passer til den travle familie, hvor alle ikke altid er hjemme til spisetid. Men det betyder også, at måltidskassen er oplagt, hvis man bor alene og gerne vil have alle fordelene fra en måltidskasse. Du klarer maden nemt og undgår madspild, da portionerne er lavet til én.

Hvordan benytter man en Aarstiderne rabatkode?

Det er super nemt at bruge et Aarstiderne tilbud fra rabatkuponen.dk.
 1. Vælg den måltidskasse, der passer til dig.
 2. Vælg hvor mange personer og dage du ønsker måltidskasse til.
 3. Her kan du tilføje lækre ekstravarer til kurven som snacks, kaffe eller brød eller ugens kød.
 4. Tryk ’gå til kurven’ og indtast din Aarstiderne kuponkode.
 5. Tryk ’tilføj’ og se rabatten blive trukket fra din ordre.
 6. Gennemfør dit køb og glæd dig til at modtage din lækre, nemme måltidskasse.
Her på siden finder du de nuværende aktive rabatkoder til Aarstiderne.dk, og du kan derfor se, om det er muligt at få rabat på dit køb. Med en Aarstiderne.dk rabatkode fra rabatkuponen.dk kan du opnå rabat på hele din bestilling, så der er mange penge at spare, når først du får klikket rundt mellem de lækre varer. Derfor er det en god idé at tjekke, om der er en aktiv rabatkode til Aarstiderne, før du handler.

Oplev en nem og stressfri madlavning

Når du har brugt din Aarstiderne rabatkode, modtager du en måltidskasse på den aftalte dag. Kassen indeholder alle ingredienser, du skal bruge til din madlavning, og disse er mærket, så du ved nøjagtigt, hvad du skal bruge hvornår. Der medfølger også en opskrift med et billede af den færdige ret. Der står også hvor lang tid retten tager og hvor mange personer, der er mad til. På samme papir finder du en udførlig opskrift, som sikrer, at du ved nøjagtigt hvordan retten skal laves. Du kan derfor også forberede dig fra dag til dag på, om retten tager lidt længere tid at lave den ene dag. Aarstidernes måltidskasser er altså en super praktisk tilføjelse i en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til at kræse om maden eller finde på en masse spændende retter til hele ugen. Med denne løsning kan du altid servere lækker kvalitetsmad. Også på de dage hvor der er travlt med arbejde og fritidsinteresser, eller hvor man kommer sent hjem. Med de lækre opskrifter og billeder er det også nemmere at finde frem til en kasse, som hele familien kan lide. På den måde er det enkelt og nemt at sørge for en spændende, sund og varieret kost til hele familien. Opskrifterne er nemme at følge, så hele familien kan være med til at lave mad.

Er det sikkert at handle hos Aarstiderne?

Du kan trygt bruge din Aarstiderne.dk rabatkode. Udover at være et anerkendt firma indenfor måltidskasser er Aarstiderne også helt i top når det gælder tilfredse kunder og kundeservice. Derudover er det muligt at kontakte Aarstiderne, hvis du af den ene eller anden grund ikke er tilfreds med din måltidskasse. Så står Aarstidernes kundeservice klar til at hjælpe dig og løse problemet, og du kan altid kontakte dem på enten telefon eller mail, hvis du har brug for det. Det giver en enorm tryghed for kunderne med nem adgang til kundeservice. Derudover kan du løbende bestille og vælge nyt, så du altid er tilfreds med dine varer. Derfor kan du også løbende skifte måltidskasse, hvis du vil prøve noget nyt som en Vegetar- eller Sense-måltidskasse. Du kan altså også bestille en KvikKasse, hvis du kan se, at kalenderen er presset i næste uge. Aarstiderne kan altså næsten opfylde ethvert behov omkring type af mad, tilberedningstid, leveringsdage og størrelsen på måltidet. Derfor vil du ikke fortryde at bestille en måltidskasse hos Aarstiderne, for du kan næsten få ethvert ønske opfyldt, når det kommer til aftensmaden. Det er næsten en uundværlig tilføjelse i den travle hverdag. Du vil opleve super kvalitet og kundeservice, hvis du vælger at benytte en af vores Aarstiderne rabatkoder til at lette arbejdet i hverdagen og nyde et lækkert, nemt kvalitetsmåltid hver dag.