Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Leder du efter en ny pålidelig online butik til alle dine shoppingbehov? Vil du shoppe alle dine yndlingsmærker på én platform? Du er på det rigtige sted. About You er en online modebutik, der er en af de mest anvendte i hele Danmark. Fra hæle til tilbehør til hættetrøjer til dias. Alt fra overkommelige mærker til dyre mærkevarer til de billigste alternativer. Sammen med dette giver About You også tilbud på udvalgte varer, som ændrer sig så ofte. Så du kan finde den vare, du leder efter, under fanen Salg eller tilbud i ny og næ. Her finder du en række aktuelle About You rabatkoder, der kan hjælpe dig med at spare penge og undgå at bruge hele dit budget på én gang. De sender deres varer CO2-neutralt, og deres emballage er lavet af genbrugsmaterialer. Det er plastfri og genbrugte papkasser.

About You Rabatkoder

Uanset hvad du leder efter, finder du det på About You. De har et stort udvalg af næsten alle typer tøj til alle kropsformer og størrelser. Med tøj til alle – højt og kort, stort og småt – er der ingen tvivl om, at du vil kunne finde noget, du godt kan lide. Du ønsker højst sandsynligt at opgradere din garderobe, ændre din stil eller bare lede efter nye stykker. Dette vil ikke være billigt, men med  About You og vores rabatkoder er du måske bare i gang med en godbid. Start med at tjekke deres hjemmeside. Tilføj dine filtre, søg efter de ønskede emner, eller bare gennemse rundt. Når du har fundet det, du leder efter, skal du kontrollere, om der er tilbud eller specialtilbud på de varer, du har valgt. Hvis der ikke er nogen, skal du ikke bekymre dig. Tjek en af de mange About You rabatkoder, lige i starten af denne artikel. Med en af de mange About You rabatkoder, kan du spare en masse penge på dit køb/køb. Pointen er at føle sig godt tilpas efter at have købt dine yndlingsartikler, en ...

Hvilke mærker kan du finde på About You?

Som nævnt ovenfor har About You en række mærker på tilbud. Fra den billigste til den dyreste. Fra sportsmærker som Nike til hverdagsmærker som Levi's til luksusmodeartikler som Polo Ralph Lauren. Over 500 mærker kan findes på hjemmesiden. I appen kan du se ensembler fra modeikoner som Lena Gercke, Stefanie Giesinger og Daniel Fuchs og tilføje deres yndlingstøj til dit skab. Desuden kan nye stykker, street styles og inspiration fra andre førende mærker til alle årstider og situationer findes i dine skræddersyede nyheder hver dag. Med  About You -mode vil du altid fremstå troværdig med et stilbevidst udseende! Nogle mærker, der tilbydes, er:
  •  Nike·        
  • Tommy Hilfige    
  • Adida    
  • Mango
  • Vera Moda
  • Polo Ralph Lauren
  • North Face
  • Birkenstock
  Tjek webstedet, eller download appen for at udforske flere mærker, eller find dine favoritter. About You har også sine egne produkter, mærket som About You, hvilket er et andet alternativ til alle de mærker, der er anført ovenfor. Sammen med alle de rabatter, der er anført på denne side og med  About You perfekte tilbud, vil din garderobe se upåklagelig ud.

Sådan handler du hos About You

Ligesom med enhver online butik er det super simpelt at shoppe på About You. 3 trin er alt hvad du behøver for at have nye varer i din samling. Gå til hjemmesiden, søg efter varer, og udforsk, hvad de har på deres side ved at klikke rundt og trykke på køb. For at få en idé om, hvad virksomheden præsenterer på deres hjemmeside, ligner det din typiske online butik. En brugervenlig grænseflade formår at hjælpe forbrugeren med nemt at finde det, de leder efter. Deres app er også enkel at bruge. Du modtager automatisk rabattilbud og kampagner på din smartphone, hvilket sparer dig for at spilde tid på det. Du vil heller aldrig gå glip af de seneste tilbud fra kendte mærker. Bevar overblikket og tilføj ting til din ønskeliste. Shop med en synkroniseret indkøbskurv på tværs af alle dine enheder og platforme.

About You på Trustpilot

Hvis du tager et kig på About You fra en korrekturlæsers perspektiv, skal du tjekke anmeldelsen på TrustPilot. Kunder er mere end glade for at efterlade anmeldelser til onlinebutikken. Virksomheden er kendt for at have gode anmeldelser, men som altid er det uundgåeligt at have et par negative anmeldelser. Stjernerne på TrustPilot runder op til en flot 4,6, hvilket giver dem etiketten 'Excellent'. Med over 15.000 anmeldelser af virksomheden ser kunderne ud til at være glade efter at have brugt webstedet til at bestille varer. Positive anmeldelser på alle aspekter er, hvad vi kan se ved at tjekke deres TrustPilot anmeldelser. Desuden er kvinders shopping-tilbøjelighed næsten legendarisk.  About You har en fantastisk forståelse for damemode. De har en bred vifte af mærker og alt hvad du behøver til dit næste outfit - fra A til Z. Folk er også glade for at opdage aktuelle trends eller finde inspiration i vintage udskæringer og modeller. Leveringstiden er hurtig og enkel. Selv under returneringer er det hurtigt og enkelt, men inkluderer også ...

Sidste tanker

Indtil videre mener vi, at dette er et troværdigt sted at bruge til din næste online shoppingtur. Sammen med en fantastisk samlet oplevelse fandt vi ud af, at privatlivets fred er værdsat hos About You. De har ingen adgang til dine personlige oplysninger. De beder om tilladelse til appen - mest for at vise allerede indlæste produktfotos hurtigere. Generelt anbefaler vi About You, efter at have set, hvad de tilbyder på deres websted sammen med deres app. Så fortsæt, og tjek About You, og glem ikke at give dem en anmeldelse af din oplevelse!