Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Alsik Hotel - Ingen Rabatkode/Tilbud

Desværre har vi ingen tilbud eller rabatkoder fra denne butik i øjeblikket :( Vi arbejder på sagen!

Oplev wellness, luksus, komfort og gastronomiske madoplevelser du aldrig vil glemme og spar samtidig penge mens du gør det. Med vores Alsik rabatkode kan du spare en masse penge næste gang du vil pleje krop og sjæl med et ophold, en mad- eller wellnessoplevelse på Alsik Hotel i Sønderborg. Du finder din Alsik rabatkode lige her på siden, så tøv ikke med at udnytte dig af dette fantastiske tilbud.

Rabatkode til Alsik

Verdenssituationens tilstand gør det blot endnu mere nødvendigt at huske sig selv og sine nærmeste i disse særlige hårde tider. Hvornår har du sidst gjort noget for dig selv eller en du holder af? Grib den fantastiske mulighed nu med vores Alsik.dk rabatkode og book et ophold eller en oplevelse hos en af de flottest placerede hoteller i hele Danmark. Med en rabatkode til Alsik kan du ikke alene spare penge på et hotelophold. Du kan også bruge din Alsik rabatkode til at spare penge på en madoplevelse for livet eller til lidt velfortjent selvforkælelse i hotellets 4.500 kvadratmeter store wellness-, spa- og fitnessområde. Forkæl dig selv eller en du holder af og spar penge med din Alsik rabatkode.

Alsik på Trustpilot

Med knap 4 stjerner på Trustpilot ud af 5 mulige er det altså helt sikkert at benytte din Alsik rabatkode og spare en masse penge på dit ophold. Alsik har endnu ikke mange anmeldelser, da det er et forholdsvis nyt etableret hotel, specielt med henblik på, at hotellet har været lukket i en længere periode på statens påbud. Dog har Alsik Hotel fået en god start og knap 40 % af alle anmelderne har haft en oplevelse i særklasse og vurderet den med 5 ud af 5 mulige stjerner. Ved alle åbninger er der fodfejl og ved de få mere negative bedømmelser har Alsik Hotel været hurtigt ude med en respons og en undskyldning for oplevelsen samt en invitation til at indgå i en dialog, så alle parter kan gå glade fra oplevelsen. Det er altså klart at kunden er i højsædet hos Hotel Alsik og du kan derfor trygt anvende dine Alsik rabatkoder og spare gode penge, du i stedet kan bruge andetsteds. Vi anbefaler også, at du lægger en anbefaling, når du har brugt din Alsik rabatkode og er vendt hjem fra din oplevelse. På denne måde er du med til at hjælpe hotellet med at blive endnu bedre og samtidig anerkende dem, der hvor det er fortjent. Samtidig hjælper du også fremtidige kunder hos Alsik hotel, så de kan få en fornemmelse af, hvad det vil sige at være kunde hos dem. Vi håber selvfølgelig, at din oplevelse med Alsik bliver helt fantastisk.

Alsik Hotel: Luksuriøse omgivelser lige ved vandet

I disse tider er der gode undskyldninger for at gå på opdagelse i vores eget skønne Danmark.  Oplev samtidig den fantastiske havneby Sønderborg, der foruden smuk natur og byliv byder på et væld af oplevelser for hele familien.  I 2018 vandt Sønderborg prisen for Årets Flotteste Handelsby og du kan derfor nyde smukke omgivelser såvel som gode shopping-muligheder i Sønderborg. Herudover ligger Hotel Alsik blot 8 minutters gang fra vinderne af Danmarks bedste ishus i 2020, 10 minutters gåafstand fra det historiske Sønderborg Slot samt 30 minutters gåafstand fra Dybbøl Mølle. Alsik Hotel ligger desuden også tæt på flot natur og indkøbsmuligheder. Hotel Alsik ligger nemlig placeret på Sønderborgs havn og der er altså fantastiske muligheder for at nyde morgen- og aftensolen over vandet og de flotte farverige ikoniske huse ved Sønderborg Havn. Læs en bog eller nyd et glas kold hvidvin med udsigt over havet, eller smut et tur op i Alsiks udsigtsplatform; Point of View. Herfra kan du nyde udsigten 360* rundt. Fra havn og kyst til by og fantastisk natur. Det bliver ikke bedre.

Hotel Alsik: Kendt fra TV

Har du hørt om det fantastiske Alsik Hotel før? Så er der en god mulighed for at du kender det fra TV eller de sociale medier. Hotel Alsik har sit eget fantastiske TV-program på TV3 og Viaplay, der følger den berømte Masterchefdommer Jesper Koch. Programmet hedder ”Koch’en på Toppen” og viser vejen fra ufærdig byggeplads til en af de mest luksuriøse hoteller i Danmark med mad i særklasse. Jesper Koch fortæller om hotellets tre restauranter, hvoraf den øverste ”Syttende” ledes af kokken og hans allerbedste team. Jesper Koch lover smagsoplevelse for alle pengene. Dette bakkes i øvrigt op af op til flere kendte ansigter på de sociale medier. Her kan blandt andet nævnes stjernekokken Umut Sakarya, kendt fra ”Go’ morgen Danmark” og ”Fem Fede Kokke” der i et Instragram-opslag fra november roser Jesper Koch og madoplevelsen på Syttende til skyerne. Herudover skriver han ydermere at Sønderborg nok får en Michelin-stjerne næste gang. Han går så langt og siger, at han på Syttende fik en af de absolut bedste desserter i hans liv. Du er altså garanteret smagsoplevelser for livet. Brug derfor dine Alsik rabatkoder med det samme og tag del i en mindeværdig oplevelse, der vil ændre dit syn på mad for evigt. Foruden smagsoplevelser du aldrig vil glemme, har Alsik Hotel også et stort wellness- spa- og fitnessområde, hvor du kan forkæle krop og sjæl med det den trænger til. I denne tid kunne vi alle nyde godt af lidt god forkælelse på dette område og derfor anbefaler vi, at du tænker på dig selv og giver din krop det den har brug for. Det vil med garanti betale sig og give din krop lidt fornyet energi på den lange bane. Benyt din Alsik rabatkode og gør dig et godt kup på et godt Alsik tilbud.

Hold dit drømmebryllup på Alsik Hotel

Vidste du, at du også kan afholde dit bryllup på Hotel Alsik. Med en af landets bedste kokke, stjernekokken Jesper Koch, får I planlagt og skræddersyet en menu sammen, der passer helt perfekt til jeres smag og med garanti, vil imponere jeres gæster. Med vores  www.alsik.dk rabatkode vil I ovenikøbet kunne spare en god sum penge. Et bryllup kan være dyrt og derfor må man gribe chancen for at spare når man kan. Omvendt er det også en dag man forhåbentlig kun får en gang og derfor er det vigtigt, at den bliver helt perfekt. Hvad er mere perfekt end at holde jeres bryllup på et af landets mest luksuriøse hoteller med havudsigt i baggrunden og med mad i øverste topklasse? Benyt jeres Alsik rabatkode og spar penge på jeres drømmebryllup. I kan læse mere på https://alsik.dk/livets-fester/.

Fordele ved at handle hos Alsik

Du får en lang række fordele, når du benytter din Alsik rabatkode og er gæst på hotellet. Se bare herunder:
  • Flot placering på havnen - tæt på byliv, kulturliv og natur
  • Valg mellem tre forskellige restauranter i alle prisklasser - alle er under daglig ledelse af den berømte stjernekok Jesper Koch
  • Mere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser – for max forkælelse
  • Gratis tur op I Alsik point-of-view – for en fantastisk udsigt
  • Kun 30 minutters kørsel til grænsen – for billig slik og sprut inden turen går hjem
Herudover er endnu en nævneværdig fordel selvfølgelig, at du med din Alsik rabatkode kan spare en masse penge. Der er altså ingen grund til at tøve med at benytte din Alsik rabatkode og spare nogle penge på en fantastisk oplevelse, som du sent vil glemme. Du fortjener det.

Hvordan benytter man en Alsik rabatkode?

Det er ganske nemt at benytte din Alsik rabatkode. Se bare herunder:
  1. Øverst på forsiden klik da på den sorte knap, hvorpå der står ”Book”
  2. Vælg om du ønsker at booke hotelophold, bord på restaurant eller spa, wellness og fitness
  3. Når du har gennemført bookingen med den ønskede oplevelse og det ønskede tidspunkt vælg da ”Check ud”
  4. Indtast dine personlige oplysninger og klik på ”videre”
  5. Vælg din ønskede betalingsløsning og indtast din rabatkode i feltet til dette
Efter gennemført køb har du hermed booket din særlige oplevelse og du kan nu blot læne dig tilbage velvidende, at du har gjort noget godt for dig selv eller en du holder af og samtidig sparet en masse penge.

Er det sikkert at benytte min Alsik kuponkode?

Det er helt sikkert at benytte din Alsik kuponkode. Dette bakkes yderligere op af hotellets flotte score på Trustpilot, hvor knap 40 procent af alle vurderingerne har haft en fremragende oplevelse. Herudover har hotellets hjemmesiden en såkaldt SSL-kryptering. Dette vil sige, at dine personlige oplysninger er i sikkerhed for uvedkommende. Du kan derfor med fordel benytte din Alsik rabatkode og bestille dit næste ophold eller oplevelse på Hotel Alsik og samtidig gøre en god handel oveni. Vi ønsker dig en rigtig god oplevelse med din booking og dit ophold eller oplevelse på Hotel Alsik. Vi håber, at du har været glad for vores service og denne fantastiske Alsik rabatkode, så du kan spare penge på lidt velfortjent forkælelse til dig eller en du holder af. Glem ikke at lægge en anmeldelse på Trustpilot, når du har gennemført bookingen og oplevelsen. Vi ønsker dig god fornøjelse.