Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

Har du en sød tand? Og kribler det i fingrene efter at komme hænderne i kagedejen? Så fortvivl ikke. Med vores helt personlige Bagebixen rabatkode fra os til dig, bliver det nemmere og sjovere end nogensinde før at bage. Hos Bagebixen, finder du Danmarks største udvalg indenfor kage-, chokolade-, is- og bolsjeudstyr samt råvarer hertil. Bagebixen har over 5500 varer og du kan derfor med garanti finde lige netop det du skal bruge, når du skal bage eller kreere lidt til den søde tand. Hvad enten det er første gang, at du skal bage, eller du er en rutineret bager, så har Bagebixen alt det du skal bruge for at komme i gang. Vi håber derfor, at du bliver glad for vores Bagebixen rabatkode.

Rabatkode til Bagebixen

Bagebixen er en webshop, der kom til verden i 2013. Virksomheden blev grundlagt af Tina og Michael Huus, der startede Bagebixen på blot 16 kvadratmeter. Sidenhen har webshoppen dog vokset sig stor og er blevet populær i hele Danmark og i dag befinder de sig på mere end 700 kvadratmeter og er oppe på 10-15 medarbejdere. Motivationen for at åbne Bagebixen, var at åbne en webshop med kageudstyr, hvor priserne var i orden. Tina og Michael mente nemlig, at priserne på kageudstyr var alt for høje i Danmark og du kan derfor forvente, at priserne er i orden, når du bruger din Bagebixen rabatkode hos Bagebixen. Der er langt fra virksomheden på de 16 kvadratmeter og Bagebixen.dk kan i dag prale med at have Danmarks største udvalg af udstyr til bagning, chokolade- is- bolsjeudstyr og råvarer.  Der er altså noget for enhver sød tand, så hvad enten du ønsker at benytte din Bagebixen rabatkode på dig selv, eller køber ind til en anden, så har Bagebixen helt sikkert det, du skal bruge.

Bagebixen på Trustpilot

Hos Bagebixen er der styr på tingene. Dette afspejles i den nærmest perfekte score Bagebixen har på Trustpilot. Med en score på 4,8 af 5 stjerner baseret på over 100 anmeldelser, klarer Bagebixen sin succes rigtig godt. 90 % af alle anmeldere har vurderet Bagebixen som ”Fremragende” og har altså dermed givet virksomheden 5 stjerner ud af 5 mulige. Herimod har mindre en 1 % vurderet virksomheden som værende under middel eller decideret dårlig. De gode anmeldelser lægger vægt på en god service, en hurtig levering og nogle rigtig fornuftige priser, så der er altså ingen god grund til ikke at benytte din Bagebixen rabatkode. Herefter kan du bidrage med din egen feedback af Bagebixen på Trustpilots hjemmeside og være med til at give ris eller ros til Bagebixen, som dermed også har et bedre grundlag til at se, hvad der skal arbejdes på, samt hvad der fungerer i deres virksomhed. Herudover hjælper du andre kunder med at få en indsigt i, hvordan det er at være kunde hos Bagbixen.dk.

Gode tilbud på startpakker hos Bagebixen

Har du altid haft lyst til at være rigtig god til at lave is? Dekorere de flotteste kager? Blive den bedste bolchekogekone? Eller måske blive en Chocolatier? Med din Bagebixen rabat som du får her hos os, kan du blandt andet spare penge på en lang række startpakker, der hjælper dig, der ønsker at gå i gang med et helt nyt projekt. Hvad enten du i forvejen er rutineret i et køkken eller ej, kan du med garanti finde en startpakke til noget, du endnu ikke har prøvet. Ellers kan man i hvert fald bruge startpakkerne til at få noget nyt og lækkert udstyr hjem. For at finde startpakkerne, skal du blot gå ind på bagebixen.dk og under ”Varegrupper” i højre side, skal du så klikke dig ind på ”Startpakker, herefter finder du en lang liste med startpakker til de forskellige ting. Bagebixen tilbud indebærer i denne kategori blandt andet et airbrush chokolade startsæt, til dig, der ønsker at lege med chokoladedekoration. Hvad enten det er chokolade i sig selv, der skal laves, dekoreres og serveres eller det er chokolade, der skal bruges som dekoration på andre kreationer, så har du nu alt det rette udstyr samt råvarer til at gå i gang med dit chokoladeprojekt. I kategorien finder du også en isfremstillingsstartpakke. I denne pakke får du blandt andet en Wilfa Ismaskine med indbygget fryser, en Cremodan Isstabilisator, en pose skummetmælkspulver, en tube intens jordbær sirup og en pose druesukker. Du er altså godt rustet til at gå i gang med at lave professionelle isdesserter med det samme. Startpakkerne står til meget fornuftige priser og Bagebixen kører også løbende med gode rabatter på mange af deres varer. Med Bagebixen rabatter samt rabatten fra din Bagebixen rabatkode fra os, er der altså mange penge at spare. Så hvad enten du ønsker en startpakke eller noget helt andet, så skynd dig ind og find noget du kan bruge hos Bagebixen.

Hvad kan man købe hos Bagebixen?

Hos Bagebixen kan du købe alt fra bageforme til bøger og magasiner om søde sager til flødebolle- og bolsjefremstilling. Der er altså noget for enhver smag ligesom, at der også er noget for enhver, hvad enten du er ny eller rutineret i et køkken. Har du ikke en specielt sød tand, kan du også finde populære produkter til helt almindelig brødbagning. Her kan du blandt andet købe forskellige kornblandinger, baguetteformer eller bageenzymer, der gør at brødet bliver lettere og luftigere og får en tyndere skorpe samt en flottere farve. Herudover forlænges holdbarheden og du kan altså få brød og rundstykker, som var det lavet hos bageren.

Fordele ved at handle hos Bagebixen

Som kunde er der en lang række fordele, når du handler hos Bagebixen. Se bare herunder:
  • Gratis fragt på alle ordrer over 600 kr. ellers kun 39,95 kr. i fragt
  • Hurtig dag-til-dag-levering på alle hverdage, hvis du bestiller en lagerordrer inden klokken 15
  • 100 dages fuld returret
  • Alt er samlet på et sted, så du ikke behøver købe udstyr et sted og råvarer et andet
  • Skarpt hold af kundeservice, der sidder klar på telefon og mail alle hverdage mellem 10.00-16.00
Herudover tilbyder Bagebixen den ekstra service, at hvis man leder efter noget, som man ikke kan finde på deres hjemmeside, så er man velkommen til at kontakte dem. De skriver nemlig selv, at de kan skaffe stort set alt. Der er altså ikke nogen grund til at tøve med at bruge din Bagebixen rabatkode.

Hvordan benytter man en Bagebixen rabatkode?

Har du fundet dig en www.bagebixen.dk rabatkode, som du gerne vil gøre brug af? Så læs med her, for at få en kort guide til, hvordan du indløser lige netop din kuponkode hos Bagebixen. Det er selvfølgelig både nemt og hurtigt overstået.
  1. Find den eller de varer du ønsker at købe og klik ”Tilføj til kurv”
  2. Når du ønsker at gå til kassen, skal du blot klikke på indkøbsvognen i øverste højre hjørne
  3. Tjek at din ordre er som den skal være og vælg herefter din foretrukne forsendelsesmulighed og vælg ”Gå til Kassen”
  4. Indtast dine faktureringsoplysninger samt din Bagebixen rabatkode
  5. Vælg din ønskede betalingsform, vælg herefter ”Gå til betaling” og placer din ordre
Du kan nu glæde dig over at have sparet en masse penge med din Bagebixen kuponkode.

Halal- og allergivenlige produkter hos Bagebixen

Med din Bagebixen.dk rabatkode kan du også spare penge på forskellige halal- og allergivenlige produkter samt produkter til dem, der ønsker at leve vegetarisk eller sukkerfrit. Er du for eksempel laktoseallergiker eller laktoseintolerant, har Bagebixen mere end 100 laktosefrie varer, så du kan nyde godt af de søde sager uden at få ondt i maven. Herudover har Bagebixen også tænkt på dem, der ønsker at leve deres liv efter en jødisk eller islamisk religion og dermed lever under forskellige spiseregler. Derfor har de en sektion, der hedder kosher fødevarer, sådan at alle kan være med. Bagebixen er en enormt inkluderende webshop, hvor alle kan være med, så hvad enten du følger en bestemt diæt, bestemte spiseregler eller lider af allergier, kan du altid være med hos Bagebixen. Brug dine Bagebixen rabatkoder, som du finder her på siden til samtidig at spare en masse penge.

Er det sikkert at handle hos Bagebixen?”

Det er helt sikkert at handle hos Bagebixen og bruge din Bagebixen rabatkode For det første fortæller kundernes fremragende vurderinger af Bagebixen på Trustpilot os, at Bagebixen er en webshop, der har styr på sine ting og er til at stole på. Herudover har Bagebixen en såkaldt SSL-kryptering, der sikrer dig og dine oplysninger, når du handler hos Bagebixen. Ydermere har Bagebixen ved de sidste fire kontroller af fødevarestyrelsen fået udelukkende glade smileyer og dermed kan de prale af at have en elite-smiley. Du kan derfor stole på, at tingene er i orden, når du handler hos Bagebixen og bruger din Bagebixen rabatkode, samtidig med at du også kan være tryg ved tanken om, at dine oplysninger er i sikkerhed, når du handler hos Bagebixen. Vi håber derfor, at du vil benytte din Bagebixen rabatkode, som en helt særlig gave fra os til dig og at du bliver glad for din oplevelse som køber hos bagebixen.dk.

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER