Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

Vi forstår, at skønhedsindustrien til tider kan være en jungle, og med hundredtusinder af genstande at vælge imellem er det let at gå tabt. Vi mener ikke, at det skal være svært at forkæle sig med nogle velvalgte kosmetiske genstande. Alt, hvad du muligvis har brug for, kan findes i BangerHeads omfattende udvalg, og hvis du nogensinde går tabt, er deres erfarne skønhedsfagfolk klar til at hjælpe dig med at navigere i skønhedsjunglen. Alt du skal gøre er at returnere dine favoritter, når det passer dig. De er åbne hver dag året rundt, 24 timer i døgnet! Det lyder spændende, ikke? Nå, lad os lære mere om virksomheden, hvad de tilbyder og troværdige anmeldelser.

Skønhedsmisbrugere kurateret

Bangerhead blev skabt i 2008 og har gennem årene udvidet sig fra en hårplejefokuseret online-forretning til en skønhedsverden, der nu omfatter alt fra hårpleje til hudpleje, kosmetik, parfume og stylingprodukter. Samarbejdet med nogle af branchens bedste folk har givet BangerHead flere fordele, og de har kunnet følge branchens udvikling fra første sal. Med denne ekspertise kan de lede dig til de største nye varer såvel som de tidløse klassikere, som du ikke kan leve uden! BangerHead tilbyder mærker fra overalt. Mærker, som du har hørt om, og up and coming brands - begge dele på ét sted. Det betyder, at både dyre luksuriøse varer og overkommelige varer sælges på webstedet. Mærker varierer fra Estee Lauder til Hourglass og Clinique. Dette er alle mærker, du helt sikkert har hørt om før ... vi har bestemt dig betaget. BangerHead bekymrer sig om sine forbrugere og vil have dem til at vide det. Du nyder en masse eksklusive bonusser og tilbud som kunde hos dem! Hvis du ikke allerede har en, skal du lave en i dag for at sikre, at du ikke går glip af noget! At holde alle informeret. Deres publikation fungerer som en gateway for alle dine skønhedselskere derude! Her samler de alt, hvad der inspirerer dem og deres kunder og holder sig opdateret om branchenyheder! De har skønhedsredaktører, der har mange års ekspertise på området og er glade for at give alle deres fineste skønhedsråd. Du kan også følge BangerHead bag kulisserne for at være vidne til, hvad der foregår i skønhedens verden. Hold dig opdateret ved at læse deres magasin og tilmelde dig deres e-mail!

BangerHead Rabatkode

BangerHead giver dig mulighed for at shoppe efter ting fra deres eksklusive mærker og partnere over hele verden, som alle er håndplukket af deres eget team af specialister. Priserne fastsættes af hver BangerHead-partner, så prisen på den samme vare kan variere afhængigt af din placering, og hvor du køber den. Vælg din leveringsdestination i menuen 'Mine præferencer' i øverste højre hjørne af vores hjemmeside for at se de mest nøjagtige omkostninger. De har salg på de fleste af deres skønhedsartikler, og ikke kun. Det meste af tiden vil du være i stand til at finde et 25-50% salg på kollektioner, dette afhænger normalt af sæsonen og outlet tøj. De tilbyder gratis fragt til udvalgte priser, hvilket normalt afhænger af, hvad du har i din indkøbskurv, og hvor meget det samlede beløb er. De tilbyder også varer i deres "begrænsede periode" sektion, som opdateres en gang imellem. En gang imellem, hvilket betyder meget hurtigt faktisk. Hver anden uge kan du finde nye varer i afsnittet med begrænset periode. Du kan potentielt finde, hvad det var, du havde øje for, eller måske i din ønskeliste på afsnittet om begrænset periode. Hvad har du mere brug for? Flere kuponer? Intet problem! Til det kan du tjekke vores rabatkoder og kuponer øverst på denne side.

Produkter - Bedst af æske

Deres Best of the box skal være den hotteste lige nu. BangerHead har samlet en kasse med deres bedste produkter hele vejen fra skønhedsprodukter som 'fotofinish' til deres forårsdufte (et andet produkt, der er stort lige nu). Kassen har været en bestseller af virksomheden, da kunderne elsker, hvor praktisk den er både for sin pris og kvaliteten af produkterne indeni. Kassen kommer ind på kun 460 kr,hvilket er mere end overkommeligt for de produkter, som BangerHead lægger i. Kassen er også i deres bedst sælgende i måneden - og den lander der som regel hver måned.

Kontakt os

Vi brænder for det, vi laver, og arbejder konstant på at forbedre vores koncept! Vores kunder er vores mest værdifulde skat, og vi gør derfor alt, hvad vi kan for at imødekomme netop dine ønsker. Vores skønhedseksperter er der for dig og besvarer alle dine skønhedsspørgsmål alle hverdage mellem 10-17, så tøv ikke med at kontakte os via vores kontaktformular eller via hej@bangerhead.dk.

BangerHead på TrustPilot

Du, som alle andre, ønsker at sikre, at du opnår det fineste af det bedste. Du vil være i stand til at stole på det firma, som du køber fra, og modtage det, du har betalt for. Der vil ikke være nogen tinkering i midten eller under hele tilmeldingen til / køb fra virksomhedsmetoden. For at imødegå dine bekymringer har vi indsamlet oplysninger om deres omdømme fra verificerede forbrugeranmeldelser. Det er her, Trustpilot kommer ind og hjælper dig. Vi kan observere, hvordan firmaet klarer sig, og hvad vi kan forvente af alle dele af organisationen på Trustpilot. Alt fra produktets kvalitet til den måde, BangerHead kundeservice fungerer på. BangerHead er rangeret som fremragende på webstedet, og kunderne er mere end glade for at efterlade positive anmeldelser af BangerHead.