Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Batteribyen Rabatkode

Her på siden finder du nu alletiders rabatkode til Batteribyen. Hos Batteribyen.dk finder du alt indenfor batterier lige fra de helt almindelige AA-batterier til bil- og lastbilbatterier og alt herimellem samt meget mere. Batteribyens produkter står til i forvejen fordelsagtige priser og der er dermed mange penge at spare, når du samtidig anvender din Batteribyen rabatkode. Tøv derfor ikke med at komme i gang med at shoppe og drag fordel af vores Batteribyen rabatkode.

Rabatkode til Batteribyen

Batteribyen er en del af anpartsselskabet Lakuda, der blev stiftet i år 2000 af Lars-Løvendahl Hansen og Kurt Hansen og det er altså en webshop med en hel del erfaring indenfor handel med batterier. På denne baggrund har Batteribyen stillet en masse guides og oplysningstekster til din rådighed, så du kan få den rette hjælp til at vælge det produkt, du mangler. Det eneste du skal gøre, er at scrolle helt ned i bunden af websiden og klikke på ”Lær meget mere her”. Det er altså tydeligt at kundetilfredshed og kundeservice er i højsædet hos Batteribyen. Herudover garanterer Batteribyen kvalitet i forhold til de produkter, de sælger samt i hele købsoplevelsen generelt. Du kan derfor trygt anvende din Batteribyen rabatkode allerede i dag.

Batteribyen på Trustpilot

Det er tydeligt at Batteribyen har kunderne i fokus, især hvis man kigger på Batteribyens anmeldelser på Trustpilot, hvor de har en samlet score på 4,9 stjerner ud af 5 baseret på knap 50.000 anmeldelser. Dette betyder at 93 % af alle anmeldelserne har vurderet webshoppen som ”Fremragende”, mens 5 % har vurderet den som en ”God” webshop, hvorimod 1 % eller færre end 1 % har vurderet webshoppen som ”Middel”, ”Under middel” eller ”Dårlig”. Man kan altså konstatere, at Batteribyen er en webshop, der har styr på sine ting. De mange gode anmeldelser lægger især vægt på den lynhurtige levering, den gode kundeservice og det store udvalg til fornuftige priser. Det er vanskeligt overhovedet at finde en dårlig anmeldelse på Batteribyen Trustpilot. En anmeldelse gav ”kun” 4 stjerner ud af 5, fordi hjemmesiden sagde levering med GLS, hvorimod pakken kom med DAO, herudover var alt ellers perfekt. Selv ved denne næsten perfekte kommentar, svarer Batteribyen hurtigt tilbage og fortæller, at grunden hertil var, at man vurderede, at DAO ville kunne levere varerne hurtigere, da GLS ikke leverer i weekenden, men at kunden endelig skal kontakte dem igen, hvis kunden ikke er helt tilfreds. Dette er et fantastisk eksempel på hvor stor en rolle kundetilfredsheden spiller for Batteribyen og du kan derfor roligt anvende din Batteribyen rabatkode. Vi anbefaler, at du også lægger en anmeldelse efter din handel med vores Batteribyen rabatkoder, da du så er med til at hjælpe både Batteribyen, enten med at finde ud af, hvad der fungerer eller hvad der måske ikke fungerer, så de har mulighed for at rette fejlen inden det samme sker for en anden kunde og så har du også muligheden for at hjælpe fremtidige kunder hos Batteribyen med at se, hvordan det er at være kunde hos Batteribyen. På forhånd tak for hjælpen.

Hvad kan man købe hos Batteribyen?

Hos Batteribyen kan du, som sagt, finde batterier til alle formål og alle enheder og herudover også ”Tilbehør til batterier”, som du finder som en sektion i venstre side af hjemmesiden. Her finder du battericonvertere, batteritestere og batteriæsker. En battericonverter kan eksempelvis omdanne dine AA-batterier til D-batterier eller andet og den er dermed altid god, at have i hjemmet, da du så ikke behøver at have et kæmpe lager af alle slags batterier liggende, men kan nøjes med lidt færre, som du kan omdanne efter behov. En batteritester kan tjekke, hvor meget strøm, der er på dine batterier, hvilket er smart, fordi du kan holde øje med hvornår du skal bestille nye batterier hjem, fremfor først at skulle gøre det, når batteriet er udtjent. En batteriæske er smart, da du altid har styr på hvor dine batterier er, når du skal bruge dem. Men Batteribyen har mere end blot batterier og batteriudstyr, du kan også bruge din Batteribyen kuponkode på forskellige former for belysning, dette har Batteribyen nemlig også et stort udvalg af, som du ligeså finder i venstre side på webshoppens hjemmeside. Her kan du både finde diverse former for pærer, alt fra LED-pærer til pærer til Køleskab/ovn, men også udendørsbelysning og lyskæder som du kan bruge til at pynte dit hjem op med. Du finder også et udvalg af PanzerGlass til din smartphone, som er en tynd form for skærmbeskyttelse af specialhærdet glas, hvilket vil sige at det har en hårdhed, der er ni gange stærkere end almindeligt glas og dermed vil give din telefon den bedst mulige beskyttelse, så den forhåbentlig kan leve i lang tid endnu. Som du kan høre, er der mange forskellige varer at finde hos Batteribyen og vi anbefaler, at du selv går på opdagelse i Batteribyen og de mange spændende varer med din Batteribyen.dk rabatkode. Batteribyen har også løbende mange gode tilbud og med de mange gode Batteribyen tilbud og med din unikke Batteribyen rabat er der altså en stor sum penge at spare.

Batteribyen - En webshop med fokus på miljøet

Kan en batteriwebshop gå hånd i hånd med et miljøvenligt perspektiv? Hvis du spørger Batteribyen vil svaret være ja. Batteribyen har dedikeret en hel side på deres webshop til informationer om bortskaffelse af batterier på en måde, der er god for miljøet. Hvis folk følger dette råd, kan materialerne fra de udtjente batterier endda genbruges. Du kan også, hvis du klikker på linket ”Lær meget mere her” helt nederst på hjemmesiden, se en guidevideo om batterier og miljø. Herudover følger Batteribyen strenge miljøkrav stillet af EU og dette betyder, at alle Batteribyens produkter har et minimalt indhold af farlige stoffer. Du kan også med din Batteribyen rabatkode spare penge på genopladelige batterier samt hybridbatterier, der ikke alene er en økonomisk besparelse på længere sigt, men som også er langt bedre for miljøet. Faktisk har Batteribyen Danmarks største udvalg af genopladelige batterier og det burde derfor ikke være svært at finde lige præcis det, du søger indenfor denne kategori. Ydermere finder du hos Batteribyen.dk også en sektion, der hedder ”Solceller” for en miljøvenlig energikilde til dit hjem og som samtidig er en besparelse på din elregning. Med alt dette i mente kan du altså med god samvittighed benytte din Batteribyen rabatkode og spare en masse penge på miljøvenlige batterier og andre energikilder samt almindelige batterier som du dog bare skal huske at bortskaffe på korrekt vis efter brug. Du kan altså handle velvidende, at du støtter en webshop med et grønt fokus.

Fordele ved at handle hos Batteribyen

Der er mange gode grunde til at benytte din Batteribyen rabatkode. Vi har samlet bare et par af de mange gode grunde herunder:
  • Lynhurtig levering og GRATIS levering ved køb af min. 499 kr. – så du hurtigt kan få din pakke
  • Det bredeste udvalg af kvalitetsprodukter fra kendte mærkevareproducenter samlet et sted – så du ikke behøver handle flere steder
  • Prismatch – så du får markedets bedste pris
  • 30 dages fuld returret – hvis noget alligevel ikke skulle passe
  • 12 måneders garanti – så du er garanteret produkter af kvalitet
Der er altså ingen god grund til ikke at gå på opdagelse på Batteribyens webshop med din Batteribyen rabatkode.

Hvordan benytter man en Batteribyen rabatkode?

Det er nemt at benytte din www.batteribyen.dk rabatkode, se bare denne korte guide herunder:
  1. Find den eller de varer du ønske at købe og gå herefter til indkøbskurven som du finder i øverste højre hjørne
  2. Indtast din Batteribyen rabatkode under feltet: ”Har du gavekort eller rabatkode?”
  3. Klik på ”Gå til kassen”
  4. Indtast herefter din faktureringsadresse, dine foretrukne betalingsmåde og leveringsmåde. Klik herefter på ”Køb nu”
  5. Indtast dine betalingsoplysninger, såfremt du har valgt kort eller konto som din betalingsmåde
Det er altså ikke svært at bruge din batteribyen rabatkode og du kan hurtigt og effektivt placere en ordre og glæde dig over at du har sparet en masse penge med din batteribyen rabatkode.

Er det sikkert at handle hos Batteribyen?

Du kan roligt handle på Batteribyens webshop velvidende at knap 50.000 mennesker har haft gode købsoplevelser hos Batteribyen, hvis man ser på deres side på Trustpilot. Herudover er Batteribyen en e-mærket webshop, hvilket betyder at hjemmesiden løbende får foretaget testkøb, der sikrer en sikker betaling. Ligeledes er du som køber dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner, såfremt der alligevel skulle ske et brud på sikkerheden, hvilket nærmest er en umulighed. Du er også, som kunde, garanteret gratis vejledning og hjælp fra førende eksperter i en sådan situation. Batteribyen har også en såkaldt SSL-kryptering, der altså sikrer at dig og dine oplysninger er i sikre hænder, når du benytter din Batteribyen rabatkode hos Batteribyens webshop. Du kan altså roligt anvende din Batteribyen rabatkode og nyde godt af de mange gode tilbud og rabatter du får, når den udløses. Du kan samtidig slappe af og vide dig sikker på, at Batteribyen er en webshop med styr på tingene, så du kan få en god og sikker købsoplevelse. God fornøjelse.