Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

Er du på jagt efter et lækkert udvalg af designertøj til kvinder? Eller måske vil du hellere shoppe løs i brugskunst og interiør? Hos Blossom kan du få det hele og med den unikke Blossom rabatkode, som du finder her på siden, kan du ovenikøbet spare en hel masse penge, når du handler hos Blossom. Mangler du en god undskyldning for at forkæle dig selv eller en du holder af med lidt lækkert tøj, sko og accessories eller alt til boligindretningen? Så kommer den her med din Blossom rabatkode.

Rabatkode til Blossom

Med din Blossom rabatkode, kan du spare en masse penge på modetøj, sko og interiør på Blossom.dk. Blossom startede dog som en fysisk butik i Nibe nær Aalborg i 2012 af grundlæggeren Trine Kær. Blossom er altså en 100% danskejet mode- og livsstilsbutik, der sidenhen udvidede med en webshop i 2014. Webshoppen viste sig rigtig populær og den lille nordjyske butik udvidede altså til at kunne levere til kunder i hele Danmark. Webshoppen håndterer over 1000 ordrer i døgnet og webshoppen reklamerer med at være en af de mest effektive, miljøvenlige og højteknologiske webshops i hele Danmark. Der er altså en masse gode grunde til at bruge din Blossom rabatkode og spare mange penge allerede i dag.

Blossom på Trustpilot

Du skal ikke være nervøs, når du anvender din Blossom rabatkode. Blossom har nemlig 4,9 af 5 stjerner på Trustpilot baseret på over 2000 anmeldelser. Over 95 procent af alle anmeldelserne af Blossom er vurderet som ”Fremragende”, hvorimod mindre end 1% har vurderet virksomheden som middel, under middel eller dårlig. De positive anmeldelser baserer sig hovedsageligt på en hurtig og præcis levering og en alt i alt god service. Man skal langt ned på siden, for at finde en vurdering af webshoppen, der ikke er perfekt. Ingen er fejlfrie, men ved problemer kan man se, at teamet bag webshoppen altid er klar med en hurtig løsning på eventuelle problemer, sådan at alle får en positiv oplevelse hos Blossom. Du kan med fordel selv lægge en anmeldelse på Trustpilot af Blossom, når du har brugt din Blossom rabatkode. På den måde hjælper du både andre eventuelle kunder hos Blossom, men også Blossom selv. Virksomheden kan bruge din anmeldelse til at finde ud af, hvad der fungerer hos Blossom, men også hvad der kan forbedres, sådan at et i forvejen godt koncept, måske kan blive endnu bedre.

Gode tilbud på kjoler hos Blossom

Med din Blossom rabat kan du spare en masse penge på alt fra boligindretning til modetøj, der i forvejen står til særdeles fornuftige priser. Du kan i modekategorien finde tøj fra et populært mærke som Munthe, til det mindst lige så populære mærke: By Malene Birger. Er du for eksempel på jagt efter en ny kjole? Så har Blossom med garanti, det du leder efter, hvad enten kjolen skal bruges til hverdag eller fest. Du kan enten søge efter din drømmekjole via kategorien ”Mode” og herefter via den lange liste af forskellige designere, hvis du er interesseret i en kjole af din yndlingsdesigner. Du kan også søge efter kjoler, ved at klikke dig ind på ”Mode” og herefter ”Tøj Kategorier” og herfra, har du så muligheden for at klikke dig ind på enten ”Kjoler”, der dækker over de kjoler, der er mere hverdagsagtige, eller du kan klikke dig ind på ”Festkjoler”, hvis lejligheden kræver en mere festlig kjole. Du kan herefter peppe dit nye look endnu mere op, ved at købe et par flotte sko eller accessories fra henholdsvis sko- og accessories-kategorierne eller du kan matche din nye kjole til en af de mange flotte Nailberry Neglelak, som du finder i Beauty-sektionen. Udvalget i begge underkategorier af kjoler er store og der er altså penge at spare med Blossom tilbud på kjoler, især når du samtidig anvender de gode Blossom rabatter, du også finder her på siden. Du kan for eksempel spare en masse penge på webshoppens meget populære Neo Noir Sparkle kjoler, som i forvejen står til rigtig fornuftige priser, men som altså bliver ekstra billige, når du anvender din Blossom.dk rabatkode.

Hvad kan man købe hos Blossom?

Hos Blossom kan du altså både bruge din Blossom kuponkode til at spare penge på alt indenfor mode og beauty, men du kan også spare mange penge på det store udvalg af bolig og interiør, du også finder på webshoppen. Vi har lavet en liste med de varer du kan få hos Blossom herunder, så du kan se hvad du kan bruge din Blossom rabatkode på:
 • Moderigtigt designertøj til kvinder
 • Lækre sko til enhver lejlighed
 • Accessories, der har evnen til at peppe ethvert look op
 • Beauty-produkter såsom parfume, neglelak og cremer fra kvalitetssikre brands
 • Produkter til boligindretningen, der følger tidens hotteste trends, så du kan leve dit liv i de smukkeste omgivelser
Der er altså noget at hente for enhver smag, hvad enten du shopper til dig selv eller til en du holder af. Brug derfor din Blossom rabatkode allerede i dag.

Fordele ved at handle hos Blossom

Foruden at være en 100% danskejet webshop, hvor du finder alle de mest populære designs indenfor mode og bolig og foruden det faktum, at webshoppen har en næsten perfekt score på Trustpilot, får du som kunde altså også en lang række andre fordele, når du bruger din www.Blossom.dk rabatkode. Vi har samlet nogle af de bedste grunde til at handle hos Blossom lige herunder:
 • Lynhurtig levering
 • Billig fragt og endda fri fragt ved køb over 400 kr.
 • 14 dages returret
 • Nem retur, samt gratis ombytning
 • Professionelt kundeservice-team, som du kan møde på deres hjemmeside, ved at klikke dig ind på ”Om Butik Blossom”. Teamet sidder klar ved e-mail og telefonen til at hjælpe dig, hvis du har tvivlsspørgsmål til din ordre
Du behøver derfor ikke mere en undskyldning for at benytte dine Blossom rabatkoder, så du kan tage del i alle de mange fordele og samtidig spare penge på et lækkert udvalg indenfor mode og boligindretning.

Hvordan benytter man en Blossom rabatkode?

Det er nemt at spare penge hos Blossom med din Blossom rabatkode. Trænger du for eksempel til et par nye Birkenstock-sandaler, skal du blot følge nedenstående guide, så du nemt kan spare penge på dit fremtidige køb:
 1. Find den eller de varer, du ønsker at købe på Blossom.dk – for eksempel et par lækre Birkenstock sandaler, som du finder på siden under Sko-kategorien
 2. Tjek at der er tale om den ønskede model og sørg for at finde den rigtige størrelse og farve
 3. Læg herefter dit produkt i kurven
 4. Shop videre eller gå til kurven ved at klikke på indkøbsposen i øverste højre hjørne
 5. Gennemse dine indkøb, så du er sikker på, at du har alt hvad du skal bruge og at alle varerne har den rigtige størrelse samt farve og gå herefter ”Til Kassen”
 6. Indtast dine fakturerings-, forsendelses- og betalingsoplysninger og sørg for at indtaste din unikke Blossom rabatkode nederst i feltet, der vedrører din faktureringsadresse
Der er herefter ikke andet at gøre end at godkende og betale din ordre og vente på, at den kommer flyvende med posten indenfor få dage. Du kan blot glæde dig over at have sparet en masse penge med din Blossom rabatkode.

Blossom – En webshop med fokus på bæredygtighed

Blossom vægter bæredygtighed og omtanke for en skånsom produktion højt, når det kommer til deres produkter. Dette ses især hos populære brands som” Gai + Lisva” og ”Crās”, som du finder på webshoppen. Begge er eksempler på brands, der går forrest, når det kommer til bæredygtig udvikling af tøj. Gai + Lisva er et nordisk brand, der har fokus på det mere enkelte design. Alle deres produkter er lavet af 100% naturlige materialer og du får både kvalitet og bæredygtigt tøj til en god pris, hvis du bruger din Blossom rabatkode til at spare penge på udvalget af Gai + Lisva. Er du til det mere vovede tøjvalg, så er Crās et danskproduceret mode-brand, der fokuserer på at reducere forureningen og belastningen for kloden i produktionen af tøj. Tøjet er produceret af certificerede økologiske og bæredygtige materialer, som ikke kun er skånsomt for kloden, men også skåner din hud. Crās er kendt for sit farverige og karakteristiske design, som ikke kun er smukt for øjet, men også er behageligt at have på til enhver lejlighed. Dette er blot nogle af de mange bæredygtige brands, som du kan finde på Blossoms webshop, så du kan shoppe med god samvittighed, når du bruger din Blossom rabatkode.

Er det sikkert at handle hos Blossom?

Du skal ikke være nervøs for at bruge din Blossom rabatkode hos Blossom. Sikkerheden er i top hos webshoppen, som også bekræftes af virksomhedens høje trustpilot-score. Desuden er Blossom en e-mærket webshop, hvilket betyder at den er godkendt af den danske certificeringsordning, der sørger for at e-handelen mellem kunder og virksomhed er sikker. Blossom bliver altså løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg handel og e-mærket sikrer også, at du er dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner, såfremt skaden, mod forventning, skulle ske. Du kan derfor være tryg, når du benytter din Blossom rabatkode.