Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

En sund og nem middag? Her er seks overbevisende grunde til at vælge Bonzo.
  • Enkel - Eliminer tidskrævende og komplicerede madindkøb. Der kræves kun vand og olie til Bonzo-retter.
  • Vores færdigretter er fyldt med grøntsager og vitaminer, hvilket gør dem til et sundt alternativ til fastfood.
  • Tidsbesparende: tilbered et lækkert måltid til hele familien på under 30 minutter - ideel til en hektisk dag.
  • Variation - Deres store udvalg af færdigretter og måltidspakker kan give inspiration til madplanlægning for hele ugen.
  • En sundere mulighed - mange af deres retter er veganske, så dette er en hurtig og nem måde at få flere grønne på din tallerken.
  • Deres retter er holdbare og nemme at opbevare i køkkenet. De er alle bevaret naturligt uden brug af kemikalier eller tilsætningsstoffer og kan vare i flere måneder.

Bonzo Måltidskasser

De sælger tre typer produkter, hvoraf de fleste er måltidskasser. Vælg mellem en række måltidskasser - uanset om du vil have noget grønt, børnevenligt eller lidt ekstra specielt. Bliv inspireret af deres mangfoldige udvalg af lækre retter! Når du tager på ferie eller til frokost, er denne ret ideel som et supplement til din ugentlige måltidsplan. Endelig tilbyder de også sortimenter. Vælg dine favoritter fra deres store udvalg af veganske og ikke-veganske simreretter, en gryde og tilbehør.

Bonzo Rabatkode

Udover at være en af de bedste måltidskasseleverandører derude, især med deres ekstraordinære priser, er du helt sikkert på det rigtige sted. Du kan gemme en flok med Bonzo. Sammen med dette giver de dig ugens måltider, som normalt er billigere, end når du vælger din egen. Alle mulighederne fungerer godt med prisfastsættelsen, da du betaler så lidt for hver ting. Udover tilbuddene på Bonzo og deres særlige tilbud, kan du finde rabatkoder på vores side for at spare endnu mere. Prøv det selv for at se, hvor lidt du betaler for et godt produkt!

Tradition-driven

Vi husker, at vi tilbragte tid i tante Bonzos kolonihave med at dufte af friske urter og lave en gryderet på komfuret. Tante Bonzo plejede at lave de lækreste grønne simreretter fra haven, som hun kogte i glas og tog med os hjem. At have Bonzos afkogningsglas i køkkenskabet var guld. Så havde vi altid et lækkert og sundt måltid klar til at hilse på besøgende, eller lækker mad til de hektiske hverdage, hvor tingene skulle være lidt nemmere og gå lidt hurtigere. De designede Bonzo med disse oplevelser i tankerne! Håndlavede, færdigretter, der er fantastiske.  Det er nemt og højt i kvalitet og smag. Inspiration til en raffineret hverdag.

Et grønnere valg

Bonzo er en hyldest til det perfekte hjemmelavede måltid, som vi alle ønsker. Selvom vi ikke altid har tid eller ressourcer til at hakke løg, skære gulerødder i skiver og skrælle tomater fra bunden. Bonzo koteletter og udskæringer til dig! Vi giver dig mulighed for at servere lækre, håndlavede måltider tilberedt med omhu. Kærlighed til den gode smag såvel som dem, som du vil servere et dejligt Bonzo-måltid til. Deres menu tilbyder et varieret udvalg af retter, både med og uden kød. De værdsætter at have en grøn mulighed og være i stand til at inspirere dig med velsmagende og nærende retter. Flere af vores retter er veganske og kan serveres som hovedret eller tilbehør.  Tante Bonzo var den, der sørgede for, at vi havde de mest dejlige grønne måltider bare for at holde os varme. Vi vil gerne tilbyde dig den samme mulighed.

Råvarer fra øverste hylde

Når vi går ind i køkkenet, vælger vi de bedste ingredienser og tager os af dem, så de bevarer deres smag, vitaminer og magt. Ligesom de fleste af vores opskrifter kommer fra Middelhavet, er det også i Sydeuropa, at vi henter vores grøntsager. Her får de masser af sole og udvikler den bedste smag og de smukkeste farver. Alle vores leverandører kommer fra øverste hylde: Det er som at gå på markedet i Italien eller Frankrig, hvor de lokale producenter tilbyder alt det bedste, de har. Vi vælger alt, hvad vi ville bruge i vores eget køkken derhjemme og går aldrig på kompromis. Vi er kritiske og vil kun det bedste. Kødet i Bonzos kødretter kommer fra dyr, der har levet under gode forhold og fået masser af naturligt foder, så vi sikrer en dyb smag og passende marmorering. Det giver kødet den rette struktur og binder smagene i retten.

Sådan laver Bonzo sine retter

De bruger en teknik kaldet decoction, ligesom tante Bonzo. Det er en gammel konserveringsmetode, der er dukket op igen, fordi det er en fantastisk måde at behandle ingredienserne på. Læg fadet i et vandbad og varm det op til 80 grader, når det er taget ud af glasset. Skålen bevares fuldstændigt uden brug af kunstige tilsætningsstoffer på denne måde.  Alle vores simreretter er allerede blevet tilberedt. One Pot-fadene er lavet med frysetørrede ingredienser, der er vakuumpakket for at sikre, at de holder sammen og bevarer deres smag.  Pasta, korn og andre fødevarer bruges til at lave tilbehør. Vi kan lave langtidsholdbare retter ved hjælp af vores metode til forkogning og frysetørring, hvilket eliminerer behovet for konserveringsmidler. Vi bruger ikke smagsforstærkere eller andre tilsætningsstoffer, fordi der ikke er nogen grund til det.

Bonzo på Trustpilot

Ligesom alle andre vil, vil du sikre dig, at du får det bedste af det bedste. Du vil være i stand til at stole på det firma, som du køber fra, og modtage det, du har betalt for. Der vil ikke være nogen fiddling midt i eller under den fulde tilmelding til / køb fra den faste procedure. Vi indsamlede oplysninger om Bonzos omdømme fra autentiske forbrugervurderinger for at tilfredsstille dine bekymringer. Det er her, Trustpilot kan komme til nytte. På Trustpilot kan vi se, hvordan virksomheden klarer sig, og hvad vi kan forudse fra alle aspekter af organisationen. Alt fra kvaliteten til den måde, hvorpå Bonzos kundeservice fungerer. Alle synes mere end tilfredse med deres produkter, kundeservice, leveringstid og kvalitet. Vi synes bestemt, at dette er et firma, du skal kende og bruge! Hvis du ikke er hjemme til din levering, skal du ikke bekymre dig. Du kan skrive specifikke leveringsinstruktioner til chaufføren med, hvor du vil have din måltidskasse leveret.