Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

Capida - 1 Rabatkode/Tilbud

Gå til butik
 • 37

10% rabat hos Capida.dk

Modtag 10% rabatkode ved tilmelding til deres nyhedsbrev

Hos Capida kan du finde alt, hvad du kunne ønske dig af tilbehør til din mobil, tablet eller computer. Her finder du også sjove gadgets, velduftende parfumer eller smarte ting til hjemmet. Hvad end du er på udkig efter af elektroniske ting, er der altså stor sandsynlighed for, at du kan købe det hos Capida. Og så kan du få fingrene i det til en god pris. Med en Capida rabatkode er der nemlig mange penge at spare, når du handler dine næste varer hos dem.

Rabatkode til Capida

Mangler du gaven til ham eller hende, der har alt? Når du skal give en gave til personen, der intet ønsker sig og intet mangler, kan det være en stor udfordring. Måske har du allerede givet vin eller blomster i gave mange år i træk og trænger til at forny dig selv på gaveområdet. Det kan du gøre hos Capida. Her finder du nemlig et hav af smarte varer, som de fleste kan bruge. Og så finder du noget i alle prisklasser, så du selv kan tilpasse gavens pris efter, hvor meget du er villig til at give. Og med en af vores Capida rabatkoder oven i hatten, kan du nu få fingrene i spændende varer til en super god pris.

Capida på Trustpilot

Er du i tvivl om, om den hjemmeside du gerne vil handle hos, nu også er god nok og sikker at bruge? Det forstår vi godt. Der findes nemlig hjemmesider på nettet, der kun er lavet for at snyde penge ud af dig. Derfor kan det være en god idé at undersøge, om den givne virksomhed eller hjemmeside nu er sikker at handle hos. Det kan du for eksempel gøre hos Trustpilot. Her kan kunder tilkendegive deres oplevelser eller holdning til de hjemmesider, de før har handlet hos. Det er altså kundernes egne meninger, du finder her. Når man finder anmeldelser af Capida på Trustpilot er kunderne meget tilfredse med de ting, som Capida kan tilbyde. Her får de 5 ud af 5 stjerner for deres ydelser. Knap 10.000 kunder har tilkendegivet deres tilfredsstillelse med et køb hos Capida og givet hjemmesiden gode ord med på vejen. Capida får blandt andet ros for deres hurtige levering, gode kundeservice og fine varer. Der er altså ingen grund til ikke at handle hos Capida og samtidig spare mange penge på dit køb med en Capida.dk rabatkode.

Find sjove gaveideer hos Capida

Mangler du gaven til den unge konfirmand eller fødselar? Hvad så med et par af de populære earpods? Her går du sjældent galt i byen, da mange unge og også ældre bruger høretelefoner. Eller hvad med et elektrisk løbehjul så din gavemodtager kan komme nemt og hurtigt rundt omkring. Hvem end gaven er tiltænkt, finder du helt sikkert noget, der kan bruges hos Capida.

Få god service hos Capida

Det er vigtigt, når man handler online, at hjemmesiden man handler hos yder god kundeservice. Går der noget galt med ordren, skal du returnere en vare eller har du blot spørgsmål til noget på siden, er det essentielt, at virksomheden er til at komme i kontakt med. Har du spørgsmål til noget omkring forsendelse eller returnering, kan du på Capidas hjemmeside under ’kundeservice’ finde svar på de mest adspurgte problemer. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, kan du kontakt Capidas kundeservice via deres mail. Capida får stor ros for deres gode kundeservice af deres kunder på Trustpilot. Her bliver du som kunde taget seriøst, og Capidas kompetente medarbejdere arbejder altid hårdt på at finde den bedst mulige løsning for dig. Du er altså i trygge hænder, når du handler hos Capida.

En verden af lækre mærker

Troede du, at Capida blot forhandlede billige varer i et eller andet kopimærke? Så tro om igen. Nok er Capida billig at handle hos, men det betyder ikke, at du må nøjes med at shoppe billige produkter fra Kina hos dem. I flere af deres varekategorier finder du nemlig de mærker, der er populære lige nu og de mærker, du allerede kender. Capida forhandler et stort udvalg af aktivitetsure. Har du en iPhone? Så er et Apple Watch en fed investering, hvis du vil have mere ud af din dag. Er du mere til Android? Så finder du også aktivitetsure, der passer til lige netop det mærke, du bare elsker. Capida forhandler også et hav af parfumer og andre skønhedsprodukter. Her finder du mærker som:
 • Calvin Klein
 • Dior
 • Burberry
 • Lacoste
 • Lancôme
Og mange flere af de brands du kender og elsker. Der er altså rig mulighed for at få fat i nogle af de produkter, du mangler til din samling.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Capida?

Det er svært ikke at finde noget, du kan bruge hos Capida. Her forhandler de nemlig et stort udvalg af varer, og der findes noget til enhver. Og så er det nemt at handle hos dem. Til trods for mange produkter er der hjemmeside nem og finde rundt på og meget brugervenlig. Derfor er det også super nemt, når du skal spare penge på dit køb med en capida.dk rabatkode på deres hjemmeside. Læs her hvordan du gør: Trin 1: Vælg mellem de mange fede produkter. Øverst på siden kan du sortere varerne efter kategori, så bliver det ikke nemmere. Når du har fundet din vare, tilføjer du den eller dem til din indkøbskurv og trykker ind på denne. Trin 2: Her får du et overblik over din ordre og prisen herpå. Gå videre til bestilling. På bestillingssiden skal du indtaste din adresse, vælge din foretrukne leveringsmetode og betalingsform. Trin 3: I højre side under ordreoversigten finder du et felt, hvor du kan indtaste din Capida kuponkode. Herefter skal du blot acceptere din ordre og glæde dig til snart at modtage dine nye fede produkter.

Hvad kan man købe hos Capida?

Hos Capida kan du finde et kæmpe udvalg af elektronisk tilbehør til din telefon, computer eller andre smarte devices. Her finder du alt indenfor tilbehør til din mobil og tablet eller din computer til en rigtig god pris. Capida har dog udvidet deres sortiment, så du også kan købe mange andre sjove og smarte ting hos dem. Her finder du blandt andet:
 • Parfumer
 • Rejsetilbehør
 • Kameraer
 • Droner
 • Aktivitetsure
Og et hav af andre smarte produkter, som du kan få glæde af i hverdagen eller på din ferie. Capida forhandler altså alt fra praktiske covers til din telefon til sjove gadgets, du kan lege med i fritiden og få meget sjov ud af. Køber du for over 199 kroner hos Capida, får du desuden gratis fragt på din ordre. Og med et Capida tilbud kan du spare mange penge, når du skal have noget nyt og spændende legetøj, som du kan fumle rundt med i din fritid.

Er det sikkert at handle hos Capida?

Det kan være en smule skræmmende at handle online. Får jeg min vare? Bliver der fusket med mine betalingsoplysninger? Kan jeg stole på hjemmesiden? Mange spørgsmål kan opstå, når du skal handle på nettet. Men hos Capida er du i gode hænder. Med mere end 10.000 forhenværende kunder, kan du være sikker på, at du altid vil modtage din vare eller komme i kontakt med kundeservice. Desuden er Capida medlem af e-handelsfonden. De er altså godkendt til at være en sikker side at handle hos på nettet. Du kan, når du handler hos Capida, også vælge at betale med Viabill. Det betyder, at du først skal betale for din vare, når du står med den i hånden. Der er altså ingen frygt for, at du aldrig modtager en vare og smider penge lige ud af vinduet. Du kan altså trygt og roligt lægge en ordre med din Capida rabatkode allerede i dag.