Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Carpardoo - 1 Rabatkode/Tilbud

Gå til butik

Det har aldrig været nemmere at købe autodele! På deres hjemmeside kan du finde et bredt udvalg af bil- og reservedele samt værkstedstilbehør, som alle er sikre og bekvemme. Carpardoo tilbyder billige sliddele af høj kvalitet såsom bremseskiver, bremseklodser, tandreme, tændrør og filtre. Vi sælger blandt andet trækstænger, lyddæmpere og batterier. Anerkendte producenter som BREMBO, BOSCH, ATE, SACHS, HENGST, MONROE, LUK eller OSRAM garanterer kvaliteten af delene. Med hensyn til bilpleje og vedligeholdelse anbefaler vi Sonax, Rot Weiss, Armour All, Dr. Wack, Meguiars, Presto og Petec. LIQUI MOLY kølevæske, frostvæske, olie og bremsevæske findes alle i vores online butik. De er Tysklands største online reservedelsbutik, og vi tager reservedele alvorligt!  Vi sender op til 10.000 pakker ud om dagen, og vores 550 medarbejdere sørger for, at du får den rigtige reservedel, når du har brug for det.

Carpardoo levering

Fordi bilreparationer ofte skal gennemføres hurtigt, finder levering normalt sted 3-5 dage efter købet. Dette er muliggjort af vores store logistikcenter, der rummer over 1 million dele og bestræber sig på at pakke og sende størstedelen af ordrerne inden for 24 timer efter modtagelsen. Hver dag sendes op til 10.000 pakker fra vores lager på denne måde.

Carpardoo Rabatkoder

Bortset fra at give deres kunder de bedste bilforsyninger og tilgængelige dele, giver de også en række rabatter og specialtilbud. Du er helt sikkert på det rigtige sted. Carpardoo kan hjælpe dig med at spare mange penge, og vi anbefaler dig kraftigt at bruge det. De giver gratis fragt på ordrer over 799 kr., hvilket naturligvis er at foretrække frem for at betale et stort forsendelsesgebyr.  Da du betaler så lidt for hver vare, fungerer alle mulighederne godt med prisfastsættelsen. Bortset fra Carpardoo 's tilbud og særlige tilbud, kan du spare endnu flere penge ved at bruge rabatkoder, der findes på vores hjemmeside. Prøv det selv for at se, hvor lidt du skal betale for et fantastisk produkt!

Carpardoo 100-dages returret

Online reservedelskøb kræver tillid, som ikke kun optjenes gennem hurtig levering, men også gennem fremragende service og glatte returforsendelser.  For at sige det på en anden måde, hvis du modtager en vare, der ikke passer, er det nemt at returnere. Du har 100 dage til at returnere en vare til Carpardoo, og vi sender dig endda en returlabel gratis. Vores leverandører sender os endda kvalitetsprøver regelmæssigt. Som et resultat kan du kun købe de bedste reservedele til din bil i vores online butik, fra udstødning til tændrør.

Reservedele til ethvert behov

Carpardoo sælger både Volkswagen og Audi reservedele samt Mercedes-Benz tilbehør og BMW sliddele. Vi forhandler reservedele til Golf 3 modeller, såsom bremsetromler og skiver, og vi leverer de specifikke varer, der passer til din model. Vores webshop har naturligvis også reservedele til andre producenter og modeller. Du skal blot skrive din bils mærke og model i søgefeltet, så vises de relevante bildele.  Har du 100 dages returret, hvis en reservedel ikke passer uventet?

En af de mest kendte onlinebutikker i Tyskland!

Carpardos service og online tilbud har modtaget udbredt ros, hvilket har drevet os til toppen af det tyske marked for dele og tilbehør til personbiler. For at sige det på en anden måde værdsætter vi kundetilfredshed, og for at opretholde den giver vi en udvidet returret, der går ud over den almindelige reklamationsret. Du kan således returnere dine bildele i en periode på 100 dage, hvilket giver dig god tid til grundigt at teste og evaluere produktet. Du kan handle helt risikofrit som et resultat af dette. Interessant nok annonceres 98 procent af vores varer ikke, hvilket kan tilskrives vores strenge kvalitetsstandarder og strenge kvalitetskontrol.

Prioritet på kvalitet

Carpardoo beskæftiger et team af eksperter, der anerkender værdien af autodele af høj kvalitet. Som følge heraf sikrer vores erfarne købere og løbende kvalitetskontrol, at kun de bedste produkter sendes. På samme måde skjuler Carpardoo PRISBASKER-logoet bildele, der opfylder alle gældende standarder og sikkerhedskrav. Carpardoo sælger selvfølgelig også dele fra kendte mærker og eksklusive bilproducenter. Vi har bildele fra BOSCH, MONROE, BREMBO og en række andre producenter.  Du skal blot vælge det relevante artikelkategorifilter.

Carpardoo på Trustpilot

Du, som alle andre, vil være sikker på, at du får det bedste af det bedste. Du vil være i stand til at sætte din tillid til virksomheden og vide, at du får præcis, hvad du betaler for.  Der vil ikke være nogen fifleri med processen med at registrere sig / købe fra virksomheden midt i eller under den. For at imødekomme dine bekymringer indsamlede vi oplysninger om Carpardoos omdømme fra rigtige kundeanmeldelser. Trustpilot kunne komme til nytte her. Vi kan se, hvordan virksomheden klarer sig på Trustpilot, og hvad vi kan forvente af alle aspekter af virksomheden. Virksomheden klarer sig ret godt på platformen, den har ikke for mange anbefalinger, men det er godt for, hvad det er!