Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

Chapter lydbøger

Chapter er en lydbogstjeneste for hele familien. Lydbøger er en fantastisk måde at forbedre dine læsefærdigheder på. De giver dig mulighed for at læse flere bøger, og de hjælper dig også med at lære nye ordforråd og udtale. Lydbøger kan også hjælpe dig med at forbedre dine lyttefærdigheder, da du kan følge med i teksten, mens du lytter til lyden. Lydbøger kan bruges på en række forskellige måder. Du kan f.eks. bruge lydbøger til at:
  • Become a master of multitasking.
  • Hjælp dig med at lære nye ordforråd ord og udtale.
  • Hjælp dig med at forbedre dine lyttefærdigheder.
  • Lyt til din yndlingslydbog hvor som helst og når som helst.
Chapter er en mobil lydbog og e-bog app. Selvom Chapter er ejet af forlaget Gyldendal, har appen titler fra alle Danmarks største forlag, og der er noget for enhver smag med over 100.000 titler. I vores verden kan du blive inspireret af forfatterne selv, modtage forslag fra deres redaktører og vælge din næste bog blandt tusindvis af lydbøger og e-bøger i alle genrer. Alle kan være med i Chapter, og med deres fleksible priser behøver du ikke engang at være en læsehest, for at det kan betale sig. Vi vil være mere end glade for at lade dig komme ind i denne verden af lydbøger. Fortsæt læsning for at finde ud af mere!

Hvad du får med chapter

Chapter giver dig fleksible medlemskaber til ethvert behov - vi kommer snart ind på medlemskaberne og de forskellige typer. De giver dig også Danmarks største børneindhold – find det, du og dit barn har brug for. Du kan også lave personlige læselister. Sammen med alle lydbøgerne nogensinde kan du finde forfatternes anbefalinger til, hvad du kan lytte til senere. Tilbud med lydbøger kan være en fantastisk måde at få mere værdi ud af din læsning. Ved at være i stand til at lytte til bogen, mens du går rundt i din dag, kan du sikre, at du ikke kommer bagud på din læseplan. Du kan vælge mellem deres 4 medlemskaber. Chapter flex, som er deres mest standard medlemskab. Dette lader en bruger få mulighederne for medlemskabet med 12 timers forbrug hver måned. De timer, du ikke bruger, overføres til den næste måned, så der er ingen grund til at bekymre sig. For folk, der ikke ønsker at være begrænset til standardmedlemskabet, kan du betale 30kr mere for at få det næstbedste medlemskab. Chapter et lad os en bruger bruge Chapter med ubegrænset forbrug - lyt når og hvor du vil, så længe du vil. Med denne pakke kan du også downloade bøger og læse offline. Med deres tredje medlemspakke får du adgang til Chapter med 2 brugere. Chapter to lader to brugere lytte til lydbøger og giver dig ubegrænset forbrug - sammen med at kunne downloade bøger og læse offline også. Den største forskel mellem Chapter et og Chapter 2 er, at to brugere har adgang til chapter. Deres sidste og sidste pakkeløsning er Chapter Family. Chapter Family giver 4 brugere ubegrænsede lyttetider. Du har adgang til bogstaveligt talt alt med denne pakke. Som du kan se, har de medlemskaber for alle og enhver. Med Chapter kan alle være med. Du behøver ikke engang at være en læsehest, for at det kan betale sig.

Chapter rabatkoder

Lydbøger kan være en fantastisk måde at forbedre dine læsefærdigheder på, men de kan også være dyre. Heldigvis er der chapter rabatkoder til rådighed, der kan hjælpe dig med at spare penge på lydbøger. En god måde at få rabatter på lydbøger er at tilmelde dig en abonnementstjeneste. Mange tjenester tilbyder rabatter på lydbøger, hvor Chapter er en af dem. Med Chapter kan du få de bedst mulige tilbud på dine lydbøger. Nu hvor du er bekendt med alle deres medlemstilbud, er priserne som følger:
  • Chapter Flex koster 69 kr. / måned.
  • Chapter 1 koster 99 kr./md.
  • Chapter to koster 149 kr. / måned.
  • Chapter Familie koster 189 kr. / måned
De giver dig chancen for at prøve tjenesten gratis i 30 dage! Dette er mere end nok tid til, at du kan 'hygge' dig op til Chapter. Vi ved med sikkerhed, at du vil købe et medlemskab efter at have prøvet det i 30 dage. Hvis det ikke er nok for dig, kan du også tjekke rabatterne på vores side for at få Chapter til en endnu billigere pris.

Chapter  om Trustpilot

Selvfølgelig vil du sikre dig, at du får det fineste af det bedste. Du vil være i stand til at stole på det firma, som du køber fra, og modtage det, du har betalt for. Der vil ikke være nogen tinkering midt i eller under hele processen med at tilmelde sig / købe fra firmaet. For at afhjælpe dine bekymringer indsamlede vi oplysninger om deres omdømme fra faktiske forbrugerevalueringer. Det er her, Trustpilot kan hjælpe. Vi kan observere, hvordan det går med firmaet, og hvad vi kan forvente af alle elementer i virksomheden på Trustpilot. Alt fra kvaliteten til den måde, Chapters kundeservice fungerer på. Chapter klarer sig ret godt; det har både positive og negative anmeldelser - som virksomheden bruger til at forbedre det, de mangler. Alt i alt er Chapter et godt værktøj til lydbøger.