Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

Citatplakat - 3 Rabatkode/Tilbud

Gå til butik
  • 3

10% rabat hos Citatplakat

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Citatplakat og få tilsendt en rabatkode på 10%... Læs mere

CitatPlakat har samlet alle de bedste film- og tv-citater og forvandlet dem til smukke plakater, så du kan vise dine favoritter med stil i din stue. Citatplakater fra klassiske film som Olsen-banden og Matador samt nyere film som Adams æbler og blinkende lys er tilgængelige. Alle filmplakaterne er lavet i samarbejde med produktionsselskaberne. For os er det afgørende, at vores plakater, udover at være "bare" smukke, også giver noget ekstra. Med dine personlige favoritter sætter de dyd i et gennemtænkt og intelligent plakatdesign, der bringer dine vægge til live og viser, hvem du er!  De udmærker os ved at understrege vigtigheden af at skabe plakater, der er fornøjelige, praktiske, lærerige og selvfølgelig attraktive. Så gå videre og tag et kig gennem vores omfattende samling og sæt et smil på dit ansigt!

Hvad tilbyder CitatPlakat?

Vores plakater findes i alle de mest almindelige plakatstørrelser. A5 (14,8 x 21 cm) kortet/postkortet er vores mindste størrelse. Så er der vores plakatstørrelser A4 (21 x 29,7 cm), A3 (29,7 x 42 cm), B2 (50 x 70 cm) og B1 (70 x 100 cm), hvor de mindste størrelser er ideelle til brug på hylder, borde og kommoder samt i badeværelset og køkkenet, hvor vægpladsen er begrænset. De mindre størrelser er også tydelige i et større gobelin eller collage. De større plakatstørrelser er mere oplagte at hænge på stuevæggen eller blot at placere på gulvet bag en plante. Alle vores plakater er trykt på vores egne miljøvenlige storformatprintere, og de vælger blæk og papir med et stærkt fokus på både kvalitet og miljø. Derfor trykker de næsten alt selv, og når de har plakater eller postkort trykt andre steder. De går altid med leverandører, der har kvalitetskontrol og korrekt miljømærkning. Du kan nemt sammensætte en billedvæg, der er super smuk og betagende at se på ved at dekorere med mange plakater i én stor collage, i forskellige størrelser og udtryk. At udforske din billedvæg og finde deres yndlingsmotiver og billeder kan være en hel oplevelse for dine gæster. Du finder plakater på din personlige fotovæg, som dine gæster vil elske på Quote Poster!

CitatPlakat Plakater

På vores hjemmeside har vi et stort antal plakater. Faktisk har vi i alt over 5000 plakater! Alt er dansk og har en nordisk eller skandinavisk fornemmelse af det. Vi har plakater, der passer til enhver indretningsstil, uanset om det er sort og hvidt og minimalistisk eller farverigt og finurligt.  Alle vores populære plakater er lavet på en miljøvenlig måde. Vores plakatkunst er skabt af kendte kunstnere og designere fra Danmark. Citatplakat.dk har udviklet sig til meget mere end de originale citatplakater. Vi har tilføjet en masse smukke danskdesignede plakater til blandingen. Vi har også et stort udvalg af designplakater og kunstplakater, både håndplukket fra de bedste kunstnere og fotografer og designet af vores eget designteam. Vi har også genoplivet originalerne af smukke retro plakater af gamle danske og internationale plakatkunstnere. Find din foretrukne designplakat blandt vores over 2000 retro-, design- og kunstplakater! Personlige plakater vil puste nyt liv i dine vægge i dag! Vores enestående plakater vil give dine vægge et personligt præg! God indretning er personlig indretning, der fortæller historier, og dine vægge skal afspejle, hvem du er. Derfor er det afgørende, at dine plakater og posters præcist afspejler din personlighed og dine præferencer. Brug dem til at vise, hvem du er. Alt er tilgængeligt, fra det finurlige til det praktiske til det helt minimalistiske. Vi samarbejder med en lang række kunstnere på Citatplakat.dk, der skaber de smukkeste malerier, lige fra farverige malerier til såkaldte "online tegninger", som simpelthen er kunstneriske sort-hvide stregtegninger. Vi arbejdede hårdt på at skildre og digitalisere kunstværket, så vi kunne producere udskrifter af høj kvalitet, der var så tæt på originalen som muligt. Enhver smag er taget højde for med vores malerier. Citatplakat.dk begyndte med skabelsen af originale citatplakater med de bedste og sjoveste danske citater nogensinde! Citatplakater er unikke, sjove og personlige plakater, der indeholder referencer til de sjoveste citater fra film, tv-shows, videospil, sange og populærkultur. Vi går alle rundt i vores daglige liv, både bevidst og ubevidst, og citerer linjer fra forskellige film og tv-shows. Prøv at gennemgå vores samling og lægge mærke til, hvor ofte du hører disse "slagord" i dit daglige liv.

CitatPlakat Rabatkoder

Webstedet, udover at være let at bruge og tilbyde kvalitetsprodukter, er også super billigt. De får det bedste ud af det bedste, og de er i stand til at sælge så godt på grund af deres overkommelige priser. CitatPlakat, har en særlig aftale, eller tilbud fane til sine kunder, hvor de har en masse salg på tilbud. Færdige plakater, til billigere priser; - Du kan potentielt finde alt på fanen Tilbud. Tag et kig nu og da, fordi du måske bare finder det, du leder efter, for langt billigere. Sammen med alt dette kan du tjekke rabatkoderne på vores side for at få dine poserts til endnu mindre!

CitatPlakat på Trustpilot

Som alle andre vil du sikre dig, at du får det bedste af det bedste. Du vil være i stand til at sætte din lid til det firma, du køber fra, og vide, at du får præcis, hvad du har betalt for.  Der vil ikke være nogen fiddling midt i eller under hele processen med at tilmelde sig / købe fra virksomheden. Vi indsamlede data om CitatPlakats omdømme fra rigtige kundeanmeldelser for at løse dine bekymringer. Det er her, Trustpilot kan være nyttig. På Trustpilot kan vi se, hvordan virksomheden klarer sig, og hvad vi kan forvente af alle aspekter af forretningen. Fra kvaliteten til den måde, de gør tingene på, CitatPlakats kundeservice er fremragende. Alle virker tilfredse med deres køb, inklusive os. Service, leveringstid og kvalitet. Vi mener, at dette er en virksomhed, som du skal være opmærksom på og bruge!

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER