Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

Du kan købe alle dine varer og tjenester ét sted på Conrad Sourcing Platform, og du har adgang til over 6 millioner produkttilbud, lige fra individuelle reservedele til store indkøb. Alt hvad du har brug for til din virksomhed kan fås hurtigt, nemt og pålideligt. Platformen er også tilgængelig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Efterhånden som det tekniske aspekt af jobbet bliver mere krævende, bliver virksomheden også mere krævende. Derfor tilbyder de dig meget mere end produkter og tjenester. Vi kan også levere løsninger, der er specielt skræddersyet til dine behov. Deres sælgere hjælper dig med dine behov ved at yde ekspertrådgivning, uanset om du handler online eller besøger et af deres steder. Som et resultat kommer de altid med den mest effektive løsning. Der er mere end 750.000 varer til rådighed. Der er ikke mange flere muligheder tilgængelige. På Conrad Sourcing Platform udvider de konstant produkttilbuddene. De tager sig af alle dine tekniske og operationelle krav. Det er så nemt. Helt og hurtigt.

Conrad Elektronik

Individualiserede muligheder - Leder du efter indkøbsløsninger, der er specielt skræddersyet til dine behov? Conrads er et godt sted for dig at gøre det. For at sikre effektivitet og gennemsigtighed i dine tekniske indkøb anvender de banebrydende e-handelsløsninger. Individualiseret opmærksomhed - altid et venligt ansigt: Hos Conrad kan du nå ud til dine egne personlige eksperter. Deres konsulenter kan hjælpe dig med at tage dine indkøb til det næste niveau. Den seneste teknologiske udvikling er altid tilgængelig. De er forpligtet til at præsentere de nyeste trends gennem deres leverandører som en del af deres "Focus on technology-program", så de altid kan give dig de mest moderne og tekniske løsninger.

Conrad Rabatkoder

Conrad Sourcing Platform tilbyder forskellige overkommelige måder, hvorpå du kan købe kvalitetsprodukter fra butikken. For det første har de en tilbudsfane, hvor du kan finde varer, som du har ledt efter på udsalg. Du bør helt sikkert tage et kig på begge sektioner på Conrad Sourcing-platformens websted, måske kan du finde ting, som du ikke kunne forestille dig at være så billige! Hvis det ikke er nok for dig, så tag et kig på vores rabatkoder her på siden, for at få dine produkter endnu billigere! Conrad tilbyder nu at levere dine varer i batches. Du vælger, hvornår du vil have dem leveret - når du vil. Selvom du ikke har dit eget lager, kan du være sikker på, at du altid har de rigtige produkter til rådighed til ethvert projekt. Hvor og hvornår du vil. Du kan få dine produkter leveret på bestilling, men du kan også planlægge på forhånd med Conrad som din professionelle samarbejdspartner, så dine projekter aldrig går i stå.  Interne bestillingsprocesser strømlines, og prisudsving undgås.

Conrad levering

Du afgiver en ordre, og varerne leveres regelmæssigt i løbet af året. De sparer plads ved at opbevare dine varer på deres lager. Har du brug for dem før? De sender dem til dig så hurtigt som muligt. Du kan maksimere din fleksibilitet og samtidig sænke din risiko ved at bruge denne metode til bestilling og levering. Fordelene er:
  • Alt er holdt på ét sted, og du har fuld kontrol over dit lager Your warehouse delivers quickly                         
  • Udnyt de billige købsmuligheder
  • Alle ordrer er angivet på én faktura
  • Bestil/køb fra en central placering med decentrale modtagere (hvis det ønskes)              
  • Et hurtigt kig på dine seneste køb
  • Fleksibilitet til det maksimale
Conrad Levering på forespørgsel, hvad er muligt? Du har mulighed for at bruge en af tre leveringsmetoder:
  • Forudbestemte leveringsdatoer
  • Planlagte leverancer (planlagte ordrer) er leverancer, der foretages på en bestemt dato.
  • Anmodet om levering

Forudbestemte leveringsdatoer

Hvis du har en ordre med en bestemt leveringsdato i tankerne, skal du vælge den dato, når du afgiver din ordre. Den pris, der gælder for din ordre, er den pris, der er gældende på det tidspunkt, hvor du afgiver den.  Planlagte leverancer (planlagte ordrer) er leverancer, der foretages på en bestemt dato. Du kan også vælge at få din ordre leveret i rater på forudbestemte tidspunkter. Når du afgiver en ordre, bestemmes antallet og prisen.

On-demand forsendelse

De leverer også ordrer efter behov for at gøre dine processer endnu mere tilpasningsdygtige. Du afgiver din ordre, de lagerfører den til dig, og de sender den til dig, så snart du har brug for den. Du undgår prisudsving, ved præcis, hvad du har ved hånden, og har ikke brug for din egen beholdning eller lagerplads.

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER