Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1655 butikker

Vi er i gavehumør her hos Rabatkuponen.dk og ønsker derfor at give dig en helt eksklusiv og unik rabatkode til den fantastiske onlineshop; Dansk Outlet. På denne måde kan du gøre dig et rigtig godt kup på i forvejen nedsatte outlet-varer med din Dansk Outlet rabatkode og dermed spare en stor sum penge. Dansk Outlet sælger lækkert tøj til fantastiske priser, så hvad enten du søger at forkæle dig selv eller en du holder af, så har Dansk Outlet det du mangler uanset størrelsen på din pengepung. Gå på opdagelse på Dansk Outlet og se, hvad du alt kan bruge din Dansk Outlet rabatkode på.

Rabatkode til Dansk Outlet

I 2004 kom Dansk Outlet til verden, som følge af samarbejdet mellem en grossist og en detailhandler. Peter Jørgensen og Jens Nørskov blev inspireret af konceptet fra udlandet og besluttede sig for, at et lignende koncept manglede i Danmark. Til at begynde med var Dansk Outlet kun en række fysiske butikker, der opstod rundt omkring i Danmark, men i 2009 kom forretningen også online. Succesen har været stor hos Dansk Outlet, der i dag består af 28 butikker rundt omkring i Danmark, samt en webshop, hvori du nu kan spare endnu flere penge ved at bruge den unikke Dansk Outlet rabatkode fra os til dig. Vi håber, at du er glad for denne lille service og bliver glad for dine køb hos Dansk Outlet.

Dansk Outlet på Trustpilot

Når du benytter din Dansk Outlet rabatkode, kan du være sikker på, at du handler hos en webshop, der har styr på tingene. Dette afspejler sig i Dansk Outlet Trustpilot, hvor virksomheden har fået en nærmest perfekt score på 4,6 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Dermed kan Dansk Outlet altså prale af at være en ”Fremragende” webshop, hvilket over 70 % af alle anmeldere er enige i, da de også har givet webshoppen den højest mulige score. De mange flotte anmeldelser lægger især vægt på den lynhurtige levering, de fantastiske priser og den gode kvalitet, samt den rigtig gode bytteservice. Du kan altså forvente kvalitet og fantastiske priser hos Dansk Outlet og at du generelt vil blive taget godt om som kunde. Tøv derfor ikke med at bruge din Dansk Outlet rabatkode og læg også gerne selv en anmeldelse, når du har brugt din Dansk Outlet kuponkode og modtaget og testet dit køb. På den måde er du både med til at hjælpe Dansk Outlet ved enten at anerkende og rose købsoplevelsen eller komme med en konstruktiv kritik, som de kan anvende til en eventuel optimering og forbedring, af det der måtte kræve dette. Herudover hjælper du også fremtidige kunder hos Dansk Outlet, så de har en idé om, hvad det vil sige at være kunde hos Dansk Outlet inden de handler. På forhånd skal du have mange tak for din hjælp.

Hvad kan man købe hos Dansk Outlet?

På Dansk Outlet kan du, med dine Dansk Outlet rabatkoder, spare en masse penge på alt indenfor tøj til børn og voksne i alle aldre. For at du får et bedre overblik over de varer du kan finde hos Dansk Outlet, har vi lavet en kort liste herunder, så du kan se, hvad du kan bruge din Dansk Outlet rabatkode på:
 • Babytøj, børnetøj eller tøj til tweens – til børn i alle aldre
 • Dametøj – Alt fra badetøj til fleecetrøjer og fra joggingtøj til festkjoler
 • Herretøj – Fra nattøj til habitbukser og fra skitøj til t-shirts
 • Plus Size – hvad enten du er mand eller kvinde
 • Mærker – hvis du søger efter et helt bestemt mærke
Dette var blot et lille oprids af alle de lækre varer, du kan finde hos Dansk Outlet. Du finder alle kategorierne øverst på forsiden af hjemmesiden, så gå selv på opdagelse og se, hvad du kan bruge din Dansk Outlet rabatkode på. Hold også øje med hjemmesiden, da Dansk Outlet kører med løbende gode tilbud og med kombinationen af et Dansk Outlet tilbud og din Dansk Outlet rabatkode er der altså rigtig mange penge at spare.

Dansk Outlet – En bæredygtig webshop

Oprindeligt startede de to stiftere af Dansk Outlet hver især deres egen forretning, men opdagede hurtigt, hvordan de hver især stod tilbage med en masse overskudsvarer. Derfor valgte de i 2004 at åbne en outletshop, hvor de kunne sælge ud af deres respektive restlagre og på den måde give tøjet en chance til. Derfor er Jens Nørskov og Peter Jørgensen også med til at gøre noget godt for vores jord ved ikke bare at smide overskudsvarerne ud. Og du er derfor også med til at slå et slag for bæredygtigheden ved at handle hos Dansk Outlet, da du er med til at købe og overtage tøj, der ellers ville være røget i affaldscontaineren. Brug derfor din Dansk Outlet rabatkode og gør noget godt for vores planet. Du kan altså shoppe med god samvittighed og forkæle dig selv eller en du holder af med noget lækkert tøj fra en bæredygtig webshop og ovenikøbet spare endnu flere penge på det med din Dansk Outlet rabatkode. Det er ren win-win.

Fordele ved at handle hos Dansk Outlet

Der følger mange gode fordele med, når man er kunde hos Dansk Outlet.  Se bare herunder:
 • FRI fragt ved køb over 399 kr.
 • Mulighed for at handle fysisk og online med 28 butikker fordelt rundt omkring i Danmark
 • FRI fragt og retur til og fra butik
 • 30 dages prisgaranti/prismatch
 • 365 dages retur- og bytteret
Herudover får du nu også fordelen af at kunne spare endnu flere penge med din Danskoutlet.dk rabatkode. Herudover har Dansk Outlet også et professionelt og fantastisk kundeservice-team, der altid står klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer. Tøv derfor ikke med at kontakte teamet, hvis du har noget på hjerte, da kunden er i højsædet hos Dansk Outlet.

Hvordan benytter man en Dansk Outlet rabatkode?

Det er ganske nemt at benytte din www.danskoutlet.dk rabatkode. Se bare herunder:
 1. Find den eller de varer du ønsker at købe og Læg dem i kurven
 2. Find din indkøbskurv ved at klikke på indkøbsvognen i øverste højre hjørne
 3. Gennemtjek din ordre, så du er sikker på at alt er som det skal være og at du har fået fat i de rigtige størrelser
 4. Indtast også på denne side din Dansk Outlet rabatkode under feltet: ”Har du gavekort eller en rabatkode?”
 5. Fortsæt til ”Indtast adresse og levering >>”
 6. Indtast nu dine adresseoplysninger samt din ønskede forsendelses- og betalingsmetode. Accepter handelsbetingelserne og ”Gå til betaling >>”
 7. Indtast nu dine betalingsoplysninger og gennemfør købet
Du kan nu glæde dig over at have sparet en masse penge med din Dansk Outlet rabatkode og afvente, at din ordre kommer til en pakkeshop nær dig. Vi ønsker dig en god købsoplevelse.

Er det sikkert at handle hos Dansk Outlet?

Det er helt sikkert at handle hos Dansk Outlet, hvilket også afspejler sig i den fremragende score på Dansk Outlet Trustpilot, hvor virksomheden ligger helt i top. Dette indikerer selvfølgelig, at der er styr på tingene hos Dansk Outlet og at du med ro i sindet kan benytte din Dansk Outlet rabatkode til at spare en god sum penge, den næste gang du ønsker at handle hos Dansk Outlet. Herudover har hjemmesiden også en SSL-kryptering, der betyder at de oplysninger, som du indtaster på hjemmesiden, er utilgængelige for uvedkommende. Du kan derfor trygt bruge din Dansk Outlet rabatkode. Vi håber også, at du har været glad for denne gave fra os til dig.