Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Baggrundshistorien om levering af maling lige til din dør startede tilbage i 2013. DecoFarver blev etableret af to barndomsvenner. De specialiserer sig i online maling salg til rimelige omkostninger og hurtig levering. De er nu Danmarks førende inden for onlinesalg af maling, hvilket har vakt nysgerrighed hos betydelige investorer. På få år er DecoFarver gået fra at være en lille virksomhed i Ringe til at blive markedsleder på nettet. DecoFarvers tilgang bygger på ideen om, at de skal ophøre med at spilde værdifuld kvalitetstid i - og på vej til og fra - bygge- eller malerbranchen. Kort sagt har de udviklet en fuldstændig tilpasningsdygtig farveudveksling, der gør alt lidt lettere for dig. Aldrig mere end en computer, smartphone eller tablet væk, og altid tilgængelig. Desuden er der fokus på at optimere driften, hvor hurtig levering samme dag bliver en realitet for deres kunder i de større byer. De har udfordret malerbranchen og gentænkt, hvordan man erhverver maling på den enkleste og billigste måde. Det er en branche med mange forskellige slags produkter – og du vil opdage, at DecoFarver har alt, hvad du skal bruge til dit malerprojekt på ét sted.

DecoFarver Rabatkoder

Det kan være en god idé at indrette dit hus, eller du bygger noget nyt. Lad os sige, at du maler din båd, eller du har brug for udendørs maling til et træhus. Måske ændrer du vægfarven på dit værelse eller kontor. DecoFarver rabatkoder har forsøgt at gøre alt så overkommeligt som muligt for at tilfredsstille dine behov. Alt er gjort muligt for dig at kunne købe alt, hvad du har brug for til de billigst mulige priser. DecoFarver har en hel fane 'Tilbud' - med tilbud på alt - ALT. Dette er ikke en vittighed! Enhver form for udstyr, du har brug for, DecoFarver giver dig særlige tilbud og rabatter. Tosset! Hos DecoFarver finder du løbende gode tilbud. Uanset om du søger efter vægmaling til salg, træmaling til salg, loftsmaling til salg, træbeskyttelse på udsalg eller noget helt tredje, er vi overbeviste om, at de altid vil have en god aftale for dig Som et resultat kan du altid finde de produkter, du har brug for, på deres tilbudsside, der er markeret til bundpriser. Bogmærke siden og hold øje med - måske kommer der snart noget, som du skal bruge til dit malerjob. De gør også prismatchning. Processen er som følger:
 1. Når du har fundet en identisk vare, der er billigere i en anden butik - matcher de prisen, hvis deres betingelser er opfyldt.
 2. Giv DecoFarver et opkald eller skyd dem en e-mail med bevis.
 3. DecoFarver vil gennemgå detaljerne og underrette dig, så snart de har undersøgt det
 4. Enten sker der et prisafslag eller en overførsel til din konto af forskellen.
Sammen med alt dette kan du endelig tjekke rabatterne på vores side. Vi har mange rabatkoder, som du kan bruge til dine køb fra DecoFarver. Så gå videre og tjek deres hjemmeside! Åh og en ting mere! Du får 10% rabat på din første ordre!

Køb på DecoFarver

Shopping på DecoFarver er så let som det bliver. Linjen øverst med rullemenuen viser ting som
 •         Køb maling efter værelse
 •         Maling indendørs
 •         Mal udendørs
 •         Kitt og fugemasse
 •         Vægbeklædning
 •         Automaling og bådmaling
 •         Tilbehør
 •         Mærker
Meget mere er tilgængeligt, da menuen svæves på. Hvis du er nybegynder og ikke har nogen idé om, hvad du skal købe, giver DecoFarver dig guider om alt og alt. Ned til det udstyr og maling, du har brug for - og hvad du skal gøre. Hvis du kæmper med noget efter det, er deres kundeservice øverste niveau. De er klar til at hjælpe dig via enten telefon, online chat eller e-mail hver dag. Åbningstiderne for deres kundeservice er 09:00 - 18:00 - hvilket betyder den sædvanlige arbejdstid. Da et af deres hovedmål er at være et hurtigt malingsleveringsfirma, har de arbejdet hårdt for at sikre, at deres kunder er tilfredse. Alt om dette firma er meget gennemtænkt, i tilfælde af spørgsmål er alt tilgængeligt for dig.

DecoFarver på Trustpilot

Decofarver har en pletfri rekord. Trustpilot har givet dem en 4,8-stjernet vurdering - hvilket markerer dem som en fremragende virksomhed i branchen. Kunder er ivrige efter at være loyale over for virksomheden og efterlade utrolige anmeldelser. Mange taler om deres hurtige service og produkter af god kvalitet. Nogle taler om, hvordan de aldrig vil stoppe med at købe fra DecoFarver. Næsten alle kommentarerne indeholder noget om de utroligt billige priser. Nogle sætter endda spørgsmålstegn ved, hvor utroligt det hele er. Det lyder for godt til at være sandt, ikke? Nå, det hele er der. Tag et kig på dig selv. Gennemse deres hjemmeside. Tjek de mange rabatter. Tænkte du ikke på at lave et malearbejde før? Vi vedder på, at nu er du!

Sidste tanker

DecoFarver elsker maling! Som et resultat kan du altid få billig maling fra dem til ethvert formål. Decofarver leverer alt, hvad du har brug for til dine maleprojekter af høj kvalitet, herunder vægmaling, træbeskyttelse, gulvmaling, facademaling og gulvlak samt tilbehør. De gør dette, fordi de mener, at varer af høj kvalitet hjælper dig med at få de bedste resultater. Professionel kvalitet behøver ikke at være uoverkommeligt dyr, i hvert fald ikke når du handler hos DecoFarver. Deres slutspil er at forsyne dig med kvalitetsmaling, træbeskyttelse og tilbehør til rimelige priser. DecoFarver leverer maling fra kendte producenter som Beck & Jørgensen, Jotun, Junckers, Caparol og mange flere. Disse kendte mærker leverer alt hvad du behøver til dit næste malerarbejde, uanset om du har brug for anstændig billig hvid maling til vægge og lofter, ønsker at spare penge på udendørs maling eller arbejder på et kreativt maleriprojekt med effektmaling. DecoFarver har billig maling, der opfylder alle dine krav. Endelig tilbyder de et stort udvalg af traditionelle malinger og træbeskyttelse. Vigtigst af alt tilbyder de en række miljøvenlige og allergivenlige produkter. Deres lange erfaring i denne branche og troværdighed indikerer, hvor godt et valg de er.