Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1655 butikker

Dubuy sælger House Doctor-produkter på deres websted, som blandt andet omfatter lamper, møbler, vasketøjskurve, tallerkener og tasker. Uanset om du bor med børn eller alene, uanset om det er i køkkenet, stuen eller soveværelset, sikrer House Doctor's opbevaringsmøbler orden. House Doctor's produkter er designet i skandinavisk stil og tilføjer varme til indretningen, så gæsterne føler sig godt tilpas. Du kan for eksempel pifte din stue op med en ny indrammet illustration eller dit køkken med nyt opbevaringsglas. Med House Doctor's designs får du kvalitetsmøbler til super priser.

DuBuy Produkter

I kategorien ure har de eksempelvis et stort udvalg af Karlsson vægure.  Både vægure og vækkeure fås i Karlssons urkollektion. Hænder med selvklæbende numre er særligt populære, og de mange modeller sikrer, at du altid vil kunne finde et dejligt ur, der komplementerer dit hjem og din stil. Flipurene vil være ideelle, hvis du kan lide moderne ure, der viser dato, år og klokkeslæt. Gammeldags vægure er derimod en god mulighed, hvis du foretrækker retro-stylede ure. Alternativt, hvad med et af de banebrydende ure? Her anbefales selvklæbende numre og løse hænder. Karlsson lancerer også nye kollektioner to gange om året, hvilket sikrer, at der altid er nye vægure at opdage.

DuBuy Rabatkoder

De tilbyder konkurrencedygtige forsendelsespriser samt en række betalings- og leveringsmuligheder. Vi leverer for kun kr. 39,- og med et køb på kr. 600 sender de alt gratis. Der er ingen skjulte gebyrer, og al kommunikation med PBS foregår via en sikker SSL-forbindelse. De går langt for at sikre, at deres kunder får fremragende og ærlig service, og de bestræber sig på at svare på alle henvendelser inden for 24 timer, hvis ikke før. Du er også velkommen til at besøge deres fysiske showroom. De har åbent dagligt fra kl.m 9.00 til 18.m.00 - og efter aftale. Hvis du har brug for flere rabatter, så tjek vores hjemmeside, for rabatkoder til brug for dit køb. De glæder sig over ros såvel som forslag, ideer eller blot din mening om, hvordan Dubuy kan forbedre deres service og produktsortiment i fremtiden. Sidst men ikke mindst, send en mail til kundeservice@dubuy.dk.

DuBuy Sebra

Danske Sebra er den bedste løsning, hvis du vil forkæle dit barn med skønne produkter.  Sebra blev grundlagt i 2014 af Mia Dela, fordi hun ikke mente, at der var tilstrækkelige muligheder for at indrette sit første børneværelse. Sebra har nu et stort udvalg af varer til nyfødte og børn og har været kendt uden for Danmark i mere end ti år.  Zebras kollektion indeholder en baby- og juniorseng i høj kvalitet med et enkelt og elegant design, der fås i forskellige farver. Tag også et kig på deres udvalg af dukker og tilbehør, som helt sikkert vil appellere til dit barn. Alt fra sengekanter til drikkeflasker til tæpper og tæpper kan naturligvis findes her.

DuBuy Eva skum

De kan også byde dig velkommen til Bubbles legende verden af EVA-skummarsvin på DuBuy.dk. Her på DuBuy har de over 150 tumledyr. Tumbler dyr kommer i en række forskellige former og størrelser, herunder kyllinger, fisk, krokodiller og elefanter. Alle tumblerdyrene er lavet af giftfrit EVA-skum med en skridsikker, blød overflade, der også er nem at rengøre. Ormen er designet til at blive brugt af både børn og voksne med det formål at styrke og strække mavemusklerne. Bubbles tumledyr er hurtigt blevet uundværlige i børnefamilier, og de kan holde både børn og voksne underholdt i flere timer. Dubuy.dk er din one-stop-shop for moderne boligtilbehør.

DuBuy Bolig Interiør

De gør en indsats for at sammensætte et sortiment, der kan friste selv de mest garvede indretningsentusiaster. Du finder ikke en bedre blanding af designikoner, nye klassikere og sjove, finurlige og spændende nyheder andre steder end her. De har 90% af de varer, du ser på lager, og bestiller du inden kl. 15.00, kan de levere langt de fleste ordrer samme dag. DuBuy.dk har over 8.000 forskellige varer fra over 150 forskellige mærker, herunder Tæller Bloomingville, House Doctor, Normann Copenhagen, Ferm Living, Karlsson og mange flere. De bærer kun mærker inden for brugskunst, som de kan stå bag, hvilket sikrer, at kvaliteten altid er i top. De har alt til det moderne hjem, herunder stole, borde, lamper og lysestager samt køkkentilbehør, hylder og vægure. Bloomingville er et populært mærke, der skaber interiør i nordisk stil og tilbyder et stort udvalg af møbler, køkkentilbehør og ornamenter. Bloomingville udgiver to hovedkollektioner, fem ekspreskollektioner og en julekollektion hvert år, hvilket sikrer, at du altid er opdateret på de nyeste trends inden for moderne design til dit hjem og din stil. DuBuy har et særligt stort udvalg til køkkenet, og de kan blandt andet anbefale de smukke skærebrætter lavet af lækkert træ. Bloomingville har også en række elegante sofaer, der passer til din smag, uanset om du foretrækker polyester eller uld. Kig det store udvalg af Ib Laursen produkter igennem, hvis du er på udkig efter skandinavisk brugskunst af høj kvalitet. Lamper, møbler, spejle, glas, plader og vægure er blandt de tilgængelige genstande, som alle er designet i en karakteristisk retrostil. Hvis du vil skabe et varmt og indbydende miljø i dit hjem, er dette en sikker vinder. Du kan mikse og matche Ib Laursens produkter på enhver måde, du vil. Ib Laursen har et stort udvalg af vintage vægure i flere farver og størrelser, ligesom det varierede udvalg af bordlamper vil pynte på dit skrivebord. Du får også kvalitet og unikke designs, hvis du går ombord på produkterne fra Hübsch. Hübsch er en forholdsvis ny dansk indretningsvirksomhed fra 2010 med speciale i at producere interiører af den bedste kvalitet. Hübsch har et stort udvalg af interiører, herunder dæklamper, puder, møbler og lysestager. Hübschs medarbejdere har mange års erfaring inden for boliginteriørbranchen og har derfor altid fingeren på pulsen i det moderne. Deres filosofi er at skabe optimale arbejdsforhold for deres medarbejdere og leverandører, og håbet er, at kunden kan mærke det. Hübsch er bl.a. kendt for deres skænke og skriveborde i elegant træ, der fremhæver den nordiske stil.

DuBuy på Trustpilot

Som alle andre vil du sikre dig, at du får det bedste af det bedste. Du vil være i stand til at stole på virksomheden og vide, at du får præcis, hvad du betaler for.  Processen med at tilmelde sig / købe fra virksomheden vil ikke blive pillet ved midt i eller under den. Vi indsamlede data om DuBuys omdømme fra rigtige kundeanmeldelser for at løse dine bekymringer. Trustpilot kunne komme til nytte her. På Trustpilot kan vi se, hvordan virksomheden klarer sig, og hvad vi kan forvente af alle aspekter af forretningen. På Trustpilot klarer virksomheden sig rigtig godt med fremragende kundefeedback.