Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Emmas mål er at hjælpe folk med at sove bedre rundt om i verden. De begyndte i Tyskland i 2015 og har siden spredt sig til mere end 20 lande på tværs af fem kontinenter. Emma er ikke kun blevet kåret til Europas hurtigst voksende start-up, men de er også blevet kåret som den fineste madras i ti europæiske lande. Emma adskiller sig fra deres konkurrenter ved, at de kan garantere kvaliteten af deres produkter 100 procent af tiden. Derfor er de det eneste firma, der tilbyder en 100-nætters risikofri prøveperiode. Det betyder, at hvis Emma madrassen ikke lever op til dine forventninger, refunderer de hele beløbet. Vi vil tale mere om dette senere i artiklen, da vi er sikre på, at dette lyder mere end interessant. Over 90% af deres kunder vælger at vedligeholde deres produkt, da deres varer har forbedret deres søvn ved at løse en række søvnproblemer, der spænder fra stivhed til rygsmerter. I dag leveres alle Emmas varer helt uden brug af mellemmænd. De leveres direkte fra deres produktionsanlæg i Tyskland til dit hjem i Danmark i løbet af få dage. Dette gør køb mere bekvemt og omkostningseffektivt.

Emma madras seng test

Test Emma madrassen i 100 nætter! Vi nævnte dette i begyndelsen med den hensigt at tale mere om det. At prøve en madras i 10 minutter er utilstrækkelig til at vælge en ny madras. Forestil dig derefter at kunne teste madrassen i hele 100 nætter. Det er noget, du kan gøre med Emma. Hvis du er utilfreds, vil dine penge blive fuldt refunderet. Det lyder skørt, ikke? Det tager 4-6 uger for din krop at vænne sig til en ny madras. Prøveperioden på 100 nætter giver rig mulighed for at forelske sig i Emma madrassen. Du tænker måske: 'Åh, så kan jeg ikke fjerne plastikken?'. De vil have dig til at få den bedst mulige søvn, hvilket er umuligt, hvis du sover på støjende plastik. Til levering til dit hus vakuumpakkes Emma madrassen i plast og pakkes i emballage. Når du modtager din nye Emma madras, skal du forsigtigt fjerne plastikken med det skæreværktøj, der følger med i velkomstpakken. Instruktioner til udpakning af din Emma madras er også inkluderet i pakken. Madrassen vil på magisk vis folde sig ud og være klar til brug på få minutter. Et par ting, der er gode at vide, er, at der er gratis levering. Efter at have modtaget en bekræftelse på, at din ordre er afsendt, er alt hvad du skal gøre, at sidde og vente. De giver også gratis retur. Hvis du er utilfreds med madrassen, kan du kontakte deres kundeservice for at arrangere en returnering inden for 100 dage efter, at madrassen er leveret til din adresse. De sørger for gratis returnering af alle varer. En fuld refusion er også inkluderet, hvis du ikke er tilfreds uden ekstra omkostninger.

Emma Rabatkoder

Hvad angår rabatter, Emma har en masse specialtilbud at tilbyde deres kunder. Det adskiller sig normalt, men de har en procentdel af salget på alt. Tjek deres hjemmeside, vigtigst af alt fanen Tilbud for at se deres tilbud for dig selv. Udover tilbuddene på deres hjemmeside kan du finde Emma rabatkoder på vores hjemmesider, der er kampagnekoder og tilbud, der får dig til at bruge langt mindre til din næste madras.

Ydeevne og brugervenlighed

Din madras skal være både støttende og trykaflastende, for at du kan vågne op og føle dig frisk og smertefri. Mange testfaciliteter anvender en testperson og en testmaskine til at bestemme, hvor meget kroppen synker ned i madrasoverfladen, og hvor effektivt rygsøjlen understøttes. En anstændig madras skal holde rygsøjlen parallelt med madrassen og dermed ikke synke for langt ned. Emma madrasser påfører et stort stempellignende tryk på et område af madrassen for at se, hvor godt det isolerer bevægelser. Fordi madrassen kun komprimeres, hvor der er tryk, bliver du ikke forstyrret, når din partner vender. Selvom de fleste madrasser ikke skal vendes, er det en god idé at gøre det en gang hver tredje måned for at holde madrassen i god form og for at øge dens levetid. I kategorien brugervenlighed ser testorganisationer på, om en madras har håndtag, hvor tung den er, og hvor let den er at dreje. Madraskonstruktionen tages også i betragtning, madrassen skal ikke være for blød til, at den bøjer, når den løftes, og den skal heller ikke være for fast til, at du slet ikke kan flytte den. Generelt, hvis en madras kan drejes af en person, får den en høj rating i kategorien brugervenlighed. Sammen med ydelsen af deres madrasser er deres hjemmeside også super nem at bruge, for at finde præcis det du leder efter!

Resultater

Deres R&D-team, der består af 24 søvn- og wellnesseksperter, skaber alle Emmas produkter. Det er lykkedes dem at designe den perfekte madras gennem en kombination af intensiv forskning, test og en unik design- og fremstillingsteknik. Emma Original madrassen er blevet kåret som den fineste madras af Testfakta for andet år i træk. Emma Original blev erklæret bedst i testen af Testfakta baseret på testresultater mellem maj 2020 og juni 2021. Bedømmelsen på 8,1 indikerer, at Emma Original ikke kun er Test Facts Verified, men også at Emma er en overlegen testvinder.

Emma på Trustpilot

Emma klarer sig helt fantastisk i sengetøjs- og madrasbranchen. Det ville dog være et kirsebær på toppen, hvis du tjekker anmeldelser, og de kommer ud positive, ikke? Det er her Trustpilot kommer ind i en r del af. Med en fremragende score på 4,3 er Emmas anmeldelser og kommentarer væk fra taget. Kunderne er mere end tilfredse med deres produkter. Folk er vilde med disse madrasser og deres kundeservice. Vi er mere end glade for at anbefale Emmas vidunderlige madrasser til dig!