Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

Vil du gerne ud på eventyr, men vil du ikke bruge din hele dit budget blot på transport, så du også har penge til souvenirs, hygge og mad? Så skal du køre med FlixBus. Hos FlixBus kan du komme rundt i Danmark og til en lang række steder i Europa til en rigtig god pris. At rejse kan hurtigt blive dyrt og koste mange penge, som man ellers gerne ville bruge på en masse andre sjove ting. Men hos FlixBus er sagen en anden – de tilbyder nemlig rejser helt ned til 39 kroner. Oven i hatten får du god service, komfortable busser og nemme bookingsystemer. Her på Rabatkuponen elsker vi at spare penge – og derfor er vi også begejstrede for billige rejser luft i budgettet til sjovere ting. Af selvsamme årsag, har vi her samlet en række FlixBus rabatkoder, som du kan få glæde af. Bruger du en af nedenstående rabatkoder, kan du spare mange penge på din rejse.

Rabatkode til FlixBus

Hvis du er vant til at rejse med offentlig transport, ved du sikkert allerede, hvor dyrt det kan være at komme rundt omkring i landet. Det er en træls, men ofte nødvendig udgift, når man skal besøge venner og familie, som ikke bor lige om hjørnet. Det vil FlixBus være med til at lave om på. Derfor tilbyder de billige rejser til en lang række store og mindre byer i Danmark, samt et hav af destinationer i udlandet. Vi har her samlet ikke bare en Flixbus rabatkode, men en lang række aktuelle FlixBus tilbud, som lige nu gør det endnu billigere at komme rundt. Vi søger selvfølgelig for at holde siden opdateret med aktuelle rabatkoder, så du hele tiden kan spare penge på din transport.

FlixBus på Trustpilot

Når du skal køre med FlixBus, kan du være sikker på god service og gode priser. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan køre trygt med FlixBus? Så kan det betale sig at tjekke hvad andre brugere har at sige på Trustpilot. Her har tidligere brugere af det populære busselskab udtrykt deres erfaring med handel hos og oplevelser med hjemmesider. Når man kigger på anmeldelser af FlixBus på Trustpilot, er der helt generelt en konsesus om, at virksomheden har lave priser, en nem og forståelig rejseplan, samt komfortable sæder og forhold. De mange positive Trustpilot anmeldelser gør det altså til en oplagt beslutning at vælge Flixbus fremfor andre transportmidler som eksempelvis tog. Og med en Flixbus rabatkode kan du spare endnu flere penge på din kommende rejse.

Spar mange penge på dine rejser

Hvis du vil spare penge på dine rejser, kan det betale sig at køre med FlixBus. Det kan hurtigt blive dyrt og besværligt at køre med tog, og det er ikke alle, der har muligheden for den luksus, det er at have en bil. Så hvis budgettet er presset, men du gerne vil til udlandet eller måske blot fra Århus til København, så er FlixBus et oplagt valgt. Det et nemlig både nemt og billigt at rejse med deres komfortable busser. Hos FlixBus finder du priser helt ned til 39 kroner - så bliver det ikke billigere. Eller gør det? For med en FlixBus.dk rabatkode kan du spare endnu flere penge på din rejse. Der er altså mange fordele ved at rejse med FlixBus.

Kør på eventyr med Flixbus

FlixBus fragter dig nemt og hurtigt fra A til B i hele Danmark. Men du kan også bruge FlixBus, når du skal på eventyr i udlandet og samtidig spare mange penge på transport. Når du skal på, ferie er selve transporten ofte en stor og kedelig post i budgettet. Det vil FlixBus lave om på. Vil du opleve romantikken i Paris? Så kør en tur med FlixBus og gå på opdagelse blandt smuk arkitektur og storslåede oplevelser. FlixBus kører også om natten, og du slipper derfor for at spilde dagstimerne på at sidde i en bus ned gennem Europa. Desuden er rejsen hurtigere, da der typisk er mindre trafik og færre stop undervejs.

Så nemt er det at rejse med Flixbus

Du har måske før prøvet af skulle med tog fra den ene ende af Danmark til den anden. Så har du måske også oplevet, hvor ofte de er forsinkede, proppede eller at der dukker andre udfordringer op – for slet ikke at tale om de tårnhøje priser. Kører man i stedet med FlixBus er det ofte både billigere og mere pålideligt at rejse rundt i landet. Busserne kører nemlig stadig, når der ligger sne og blade på skinnerne. Du slipper altså for de problemer, der kan være med regionale og InterCity tog. FlixBus gør det også nemt for dig at købe billet til deres billige busruter. De har en app, som du kan downloade til din telefon. Du kan altså hurtigt købe en billet, hvis du pludselig beslutter dig for at skulle afsted, eller hvis du har glemt at købe billetten hjemmefra. Samtidig slipper for at printe din billettet, da du blot kan vise den på telefonen. Og med en FlixBus rabatkode er det ikke bare nemt, men også billigt at rejse landet tyndt.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til FlixBus?

Det kræver ikke den store tekniske viden at handle hos FlixBus. Hvad end du bruger deres hjemmeside eller deres app, kan du nemt og hurtigt bestille billet til din næste rejse. Det skal være nemt at spare penge. Derfor får du her en kort guide til, hvordan du bruger din FlixBus.dk rabatkode på nettet. Sådan gør du:
  1. Når du skal booke din rejse hos FlixBus, skal du blot tage stilling til, hvornår du vil afsted, og hvor du vil hen. På forsiden vælger du om det er en enkelt- eller returrejse, hvor du skal til og fra, og hvornår du vil afsted og eventuelt hjem igen.
  2. Når du har fundet den helt rigtige rejse på det perfekte tidspunkt, trykker du på knappen, som booker pladsen. Ude til højre kan du se den billet, du har valgt. Her skal du også indtaste din FlixBus kuponkode. Herefter trykker du videre til bestilling.
  3. Her indtaster du dine oplysninger, vælger om du har ekstra baggage med og trykker fortsæt til betaling. Så skal du blot vælge din foretrukne betalingsmetode, og så er du klar til at rejse.

Hvor kan man rejse hen med FlixBus?

Hos FlixBus kan du købe billige rejser, hvorhen det passer dig, og hvornår det passer dig. Flixbus er et billigt alternativ til de ofte dyre togrejser, og så slipper du for de forsinkelser og problemer, der kan opstå, når du rejser med tog. Hos FlixBus kan du rejse rundt i hele Danmark og flere steder i Europa. Det er blandt andet destinationer som:
  • Kolding
  • København
  • Berlin
  • Paris
  • Prag
Og mange andre fede destinationer. FlixBus er altså både for dig, der skal besøge familie eller venner i Danmark og for dig, der vil spare penge på ferien i Europa. Og med en FlixBus rabatkode bliver det nu endnu billigere at komme rundt omrking.

Er det sikkert at handle hos FlixBus?

Når du handler hos FlixBus, er du i trygge hænder. FlixBus er en busservice, der kører i Danmark og noget af Europa. Mange har indtil nu brugt deres service, hvilket vidner om, at du ikke bliver snydt, når du handler hos dem. Deres utallige positive anmeldelser på Trustpilot vidner også om, at du trygt kan købe din rejse hos FlixBus og være sikker på, at få noget for dine penge. Hvad end du handler gennem appen eller direkte på deres hjemmeside, er dine betalingsinformationer sikkert opbevaret. Er du ikke tryg ved at handle med kort online, kan du betale gennem PayPal. Så er du sikker på, at du kan få dine penge tilbage, hvis noget skulle gå galt.

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER