Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

Lige nu finder du alletiders unikke Greentel rabatkode, der kan spare dig en masse penge, som du kan nyde godt af andetsteds. Med din Greentel rabatkode kan du blandt andet spare penge på mobiltelefoni og mobilt bredbånd, hvad enten du handler som privatperson eller erhverv. I en digitaliseret verden kan det være uoverskueligt at finde den helt rette mobiltelefoni- og bredbåndsforhandler, men Greentel kan tilbyde dig alt det du og din familie skal bruge. Vi bliver dog ikke kun mere og mere digitaliserede, men også mere og mere bevidste om miljøet og bæredygtighed og denne værdi kan Greentel også være med til at dække. Med din Greentel rabatkode er der samtidigt mange penge at spare.  Brug din rabatkode allerede i dag.

Rabatkode til Greentel

Greentel startede i 2012 og drives i dag af MobileValue ApS. Planen var fra starten at skabe et mobilselskab, der ville have en mindst mulig effekt på miljøet. Greentel har i dag en hjemmeside, hvor du kan bruge din nye unikke Greentel rabatkode, men du er også altid velkommen på det fysiske kontor i Randers på Jomfruløkken 2. Hos Greentel er der fokus på billig mobiltelefoni og der lægges en enorm vægt på at kunne tilbyde en af de billigste løsninger på markedet uden at det har en indflydelse på kvalitet eller service. Du kan altså forvente høj kundeservicetilfredshed oveni pakken og Greentel Kundeservice stræber efter at besvare din kundehenvendelsen indenfor 24 timer på alle hverdage. Brug derfor din Greentel rabatkode og spar endnu flere penge på en billig løsning og vid at du er i gode hænder hos Greentel.

Greentel på Trustpilot

Med knap 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot; nemlig 4,6 stjerner og 89 % kunder, der har vurderet deres oplevelse med Greentel som over middel, understreger det blot vores løfte om, at du er i gode hænder hos Greentel. Løftet om den eminente kundeservice afspejler sig også på Greentel Trustpilot, hvor alle anmeldelserne, gode såvel som dårlige, bliver besvaret af Greentel. De sjældne negative kommentarer bliver blandt andet besvaret af Greentel med en intention om at finde et fælles ståsted i problematikken, så alle kunder kan gå fra deres handel tilfredse. De mange gode anmeldelser lægger især vægt på de gode priser, stabiliteten i netværk, de mange pakkeløsninger og at kunne være med til at gøre noget godt for jorden. En Greentel anmeldelse lægger vægt på, at hun er glad for at have forbindelse der, hvor hendes andre venner med nogle af de større mobiltelefoni-udbydere ikke har forbindelse. Der er således mange gode grunde til at slutte dig til Greentel familien. Bruger du din helt unikke Greentel rabatkode sparer du samtidig mange penge og vi håber således også, at du vil være med til at dele din oplevelse som kunde hos Greentel, så de enten har muligheden for at optimere det, der ikke fungerer eller give ros videre, der hvor det virkelig er fortjent. Samtidig får fremtidige kunder hos Greentel mulighed for at få en fornemmelse af, hvad Greentel kan tilbyde og hvordan det er at være kunde hos Greentel. På forhånd skal du have tak for din hjælp.

Gode tilbud på mobilabonnement og mobiler hos Greentel

Hos Greentel kan du ikke alene finde mobilabonnementsløsninger, men du finder også et stort udvalg af tablets og mobiltelefoner, som du kan købe sammen med et abonnement, ligesom at du også kan købe mobiltelefoner på siden, sammen med dit allerede eksisterende abonnement hos Greentel, hvis du er kunde i forvejen. Hvad enten det er den nye iPhone, Samsung eller Fairphone – hvis du ønsker en ”grøn” mobil - så har Greentel noget for dig, der sammen med et abonnement passer til dig og dine behov, når det kommer til mobiltelefoni. Med et billigt mobilabonnement hos Greentel, får du herudover mulighed for at afbetale din telefon helt rentefrit og du bliver gratis oprettet som abonnent. Gå på opdagelse på siden ved at klikke på ”Køb ny mobil” øverst på hjemmesiden eller klik på ”Mobilabonnement”. Du vil ikke blive skuffet over de gode tilbud og med din Greentel rabatkode oveni, er der mange penge at spare.

Hvad kan man købe hos Greentel?

Hos Greentel kan du finde mobilabonnements-pakkeløsninger, der passer perfekt til dig og dine behov til fantastiske priser. Hvad enten du ønsker en pakkeløsning til dig og hele din familie, særlige løsninger til dine børn eller de ældste i familien eller noget lige midt imellem. Alt afhænger af dig og dine behov. Er det særligt vigtigt for dig, at støtte naturen kan du enten få et regnskovs-mobilabonnement eller et ocean-mobilabonnement. Igennem et sådant abonnement støtter du nemlig natur og dyr, der virkelig har brug for det, så du kan gøre noget godt andetsteds samtidig med, at du får dækket dine behov for mobiltelefoni i din hverdag. Udover pakkeløsninger indenfor mobilabonnement kan du også få bredbånd på din mobiltelefon og tablet i henholdsvis EU og Danmark samt købe simkort til dit udstyr, hvad enten det drejer sig om mobilen, vildtkameraet eller dit GPS ur. Gå selv på opdagelse på Greentel og find den løsning, der passer til dig og dækker dine behov for mobiltelefoni. Din Greentel rabatkode venter på dig her.

Greentel – en virksomhed med blik for miljøet

Som du nok har fået en fornemmelse af allerede, så har Greentel et utroligt stort fokus på miljøet og vores natur. Greentel har fået deres navn, fordi de har en ambition om at være et grønt og bæredygtigt telefonselskab lige så meget, som de ønsker at være billige og have en høj kundeservicetilfredshed. I selskab med Randers Regnskov har de opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrebevarelse. Herudover anvender Greentel, genbrugspapir og svanemærkede kuverter i deres levering. Ydermere støtter de også Race for Oceans som er en organisation der ønsker at opsamle og genbruge havplads. Du kan via Greentel blandt andet købe nøgleringe og mobilholdere af havplast, der er samlet op langs Vesterhavet. Herunder har vi samlet nogle af de særligt grønne tiltag hos Greentel
 1. Køb et miljøbevidst mobilabonnement – regnskov eller ocean – og støt miljøet samtidig med at du får en telefoniløsning, der passer dig
 2. Greentel opkøber C02-kvoter og Vestas-aktier – det betyder at Greentel – og også Greentels abonnenter - støtter grøn energi
 3. Danmark planter træer – Greentel har støttet dette projekt med 600 træer
 4. Mulighed for at købe en Fairphone – en særlig mobiltelefon, der ikke overbelaster miljøet og er fremstillet i miljøbevidste materialer og genbrugsplastik
Samt meget mere. Foruden at støtte miljøet på mange måder, så støtter Greentel også de lokale initiativer i deres nærområde ved Randers og sponsorere årligt mange penge til Kræftens Bekæmpelse. Det er vigtigt for Greentel at være mere end blot et rigtig godt mobilselskab. Det kan du også være. Tilslut dig Greentel familien og støt en lang række fantastiske projekter og spar samtidig penge med din Greentel rabatkode.

Hvordan benytter man en Greentel rabatkode?

Det er ganske nemt at anvende din Greentel rabatkode. Vi har herunder samlet en lille guide, så du kan se netop, hvor nemt det er:
 1. Find et produkt eller en løsning, du ønsker at købe og klik på ”oprettelse”
 2. Indtast dine personlige oplysninger og klik på ”næste”
 3. Vælg et nyt nummer eller genbrug dit allerede eksisterende nummer
 4. tilvælg eventuelt ekstra services
 5. Gå videre
 6. Indtast nu din unikke Greentel rabatkode, tryk ”Tilføj” og se din besparelse
 7. vælg din præfererede betalingsform
 8. Klik på betal og gennemfør betalingen
 9. Efter betalingen skal du indtaste dit simkortnummer og vælge hvilken dato, du ønsker at overflytte til Greentel på
Du kan nu glæde dig over at have støttet et selskab, der har kunden og miljøet for øje og du kan samtidig glæde dig over at have sparet en masse penge ovenikøbet. Det er nemt og det er gavnligt for både dig og naturen.

Fordele ved at handle hos Greentel

Der er en masse gode grunde og fordele ved at blive abonnent hos Greentel
 • Ingen binding eller opsigelse – du kan flytte selskab hvornår du vil. I modsætning til mange andre telefonselskaber har Greentel ikke 30 dages opsigelse
 • Altid gratis skift mellem abonnementer
 • Tilgængelig kundeservice med hurtig svartid
 • Som abonnent hos Greentel får du rentefri afbetaling på diverse enheder
 • Du støtter et selskab, der støtter miljøet og særlige mærkesager
Herudover er det jo også altid en god fordel at kunne spare penge. Med din Greentel rabatkode kan du tage del i alle disse fordele. Så gør dig et fordelagtigt kup hos Greentel DK.

Er det sikkert at handle hos Greentel?

De mange glade kunder hos Greentel, som afspejles i deres score på Trustpilot, bekræfter at det er helt sikkert at blive abonnent hos dem. De har ingen binding eller opsigelse, hvilket vil sige, at du til hver en tid kan fortryde dit abonnement og vende tilbage til en anden løsning, hvis det er det, du har lyst til. Herudover er Greentel e-mærket, som er det særlige certifikat, der sikrer dig som kunde, når du handler over nettet. Foruden e-mærket er hjemmesiden også beskyttet af en SSL-kryptering, så du altid kan handle trygt velvidende at dine personlige oplysninger er utilgængelige for uvedkommende. Du er i trygge hænder hos Greentel. Du kan trygt anvende din rabatkode.

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER