Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

GrydeGuru har endda en passion for fine køkkenredskaber, hvorfor deres produkter er mere end blot dekorationer - de er seriøse omkring fine køkkenredskaber. Derfor har de hos GrydeGuru.dk et stærkt fokus på alt relateret til køkkenet, og de tilbyder nu et stort udvalg af gryder, pander, knive og andre kulinariske værktøjer. Selvfølgelig viser de de traditionelle og velkendte mærkevareudbydere, men de forsøger også at vise mindre kendte køkkenudstyrsproducenter, så du har det størst mulige udvalg. De har nu over 3500 forskellige køkken- og interiørartikler at vise dig, med flere på vej. De værdsætter dog kvalitet over kvantitet, så du finder altid omhyggeligt udvalgte gryder, pander og andet køkkenudstyr, der passer til dine behov. Hvis du søger et bestemt stykke hardware, som du ikke kan finde på deres hjemmeside, bedes du kontakte dem.

GrydeGuru Online butik til velkendt hardware

Du er måske ikke klar over det, men deres historie går tilbage over 25 år. De var en traditionel isenkræmmer i Slagelse på Vestsjælland på det tidspunkt, og der er sket mange vidunderlige ting siden da. Selvom de stadig har alt, ville du forvente af en hardware butik, navnet er blevet ændret til GrydeGuru.dk i dag. De er stadig i Slagelse, hvor de har en 600 kvadratmeter stor oplevelsesbutik på Japanvej 26 samt et lager og pakkeri til nettet. De er på en gren af den landsdækkende hardware shop kæde "Din Isenkraemmer", men de vil blive kendt simpelthen som "Din online Hardware Store." Med dette kædeled kan du bytte det, du køber her på mere end 25 steder, og du kan endda bytte eller refundere noget ved at sende dem tilbage til dem. De vil med glæde tage imod dig personligt i Slagelse, online hos GrydeGuru.dk og i en af deres mange kædebutikker.

Grydeguru mærker

De har alle de kendte mærker af gryder, pander og andet madlavningsudstyr, med nogle af de mere populære navne, der er anført nedenfor. Endelig skal du kigge under Mærker for at opdage alle deres andre leverandører af køkkenudstyr.
 • Eva Trio
 • Eva Solo
 • Scanpan
 • Raadvad
 • Le creuset
 • Obh Nordica
 • Schou
 • Jamie Oliver
 • WMF

Grydeguru Rabatkoder

De er handlende af natur. Som følge heraf er deres outletkategori konstant fuld af gode tilbud på gryder, pander, knive og køkkenudstyr. For dem er kontinuerlige fremragende tilbud en selvfølge, og hvis prisen er rigtig, tøver de ikke med at erhverve en stor mængde varer. Bare husk, at butikkens priser svinger regelmæssigt. Det indebærer også, at hvis du opdager et godt tilbud på en gryde, pande, kniv eller en anden kulinarisk vare, skal du handle hurtigt, fordi priserne kan stige hurtigt. De holder løbende styr på etablerede markedspriser for køkkenudstyr samt prisændringer. Det gælder både online og i deres Slagelse-butik. Som et resultat vil du altid kunne finde de samme gode tilbud i deres fysiske butik, som du kan høre online, uanset om du leder efter et tilbud på gryder, stegepander eller andre køkkenartikler. Hvis du ønsker et større antal køkkenudstyr, bedes du kontakte deres kundeserviceafdeling for at få den bedst mulige prisfastsættelse.

Grydeguru.dk - navnet forpligter

 • Service med et smil - Hvis du har brug for hjælp til at vælge køkkenudstyr, bedes du ringe til dem med det samme.
 • Alt har en 100-dages bytte- og returpolitik - Når du køber gryder og pander på Grydeguru.dk eller i en af deres mere end 25 butikker rundt om i landet, har du 100 dages returret.
 • De er e-brandede og bruger en sikker betalingsmetode, hvilket gør e-handel enkel og sikker.
 • Online isenkræmmer med et stort udvalg - Sid derhjemme og lær om de madlavningsværktøjer, der hjælper dig med at forberede det størst mulige køkken.
 • Hurtig forsendelse: 95% af købene pakkes og afsendes samme dag, som de placeres (weekender udelukket)

Grydeguru madlavningsværktøjer

For Grydeguru er korrekte madlavningsværktøjer afgørende for at maksimere brugen af ingredienser af høj kvalitet og opnå de største resultater. På en travl dag skal madlavningen være hurtig og hurtig, og køkkenudstyret skal fungere, samtidig med at det ser attraktivt ud på dage, hvor det skal være særligt rart. De sælger alle de store mærker, men hvis der er noget specifikt, du søger efter, som de ikke har, så spørg! GrydeGuru.dk drives fra en stor isenkræmmer i Slagelse, og du er altid velkommen på besøg, inden du foretager et køb. Hav en fantastisk tid på siden, og hvis du har spørgsmål, skal du blot spørge. deres største ønske og mål er, at kunderne skal være glade.

Sådan handler du hos GrydeGuru

Du skal gennemgå 5 trin for at foretage et køb på GrydeGuru.dk.
 1. Find den eller de varer, du vælger, og føj dem til din indkøbskurv, inden du fortsætter til kassen.
 2. Udfyld dine personlige oplysninger.
 3. Beslut dig for en forsendelses- og betalingsmulighed. 
 4. Læs og accepter deres vilkår og betingelser.
 5. Kontroller, at alle oplysninger på indsamlingssiden er gyldige, før du godkender transaktionen. For at handle på GrydeGuru.dk skal du være 18 år eller have dine forældres tilladelse, hvis du er under 18 år.
Du må kun bestille ting fra GrydeGuru.dk via deres hjemmeside. Kontakt dem, hvis du har spørgsmål vedrørende ting, der ikke er inkluderet på siden. Moms og andre skatter er inkluderet i alle priser. Priserne er for dagen. Aftaler er etableret på dansk, når du køber med GrydeGuru.dk. Når du logger ind på hjemmesiden, vil du ikke kunne få adgang til tidligere ordrer. Send en e-mail til in[email protected], hvis du ønsker en kopi af din ordrebekræftelse.

GrydeGuru på Trustpilot

Du vil være sikker på, at du får det fineste af det bedste, ligesom alle andre. Du vil være i stand til at stole på det firma, hvorfra du køber, og vide, at du får det, du har betalt for. Der vil ikke være nogen fifleri med den komplette tilmelding til / køb fra den faste metode midt i eller under den. For at dæmpe din frygt indsamlede vi oplysninger om Grydegurus omdømme fra verificerede forbrugeranmeldelser. Det er her, Trustpilot kan være nyttig. Vi kan observere, hvordan firmaet klarer sig på Trustpilot, og hvad vi kan forvente af alle elementer i virksomheden. Alt fra kvaliteten til den måde, grydegurus kundeservice fungerer på. Alle synes mere end tilfredse med deres produkter, kundeservice, leveringstid og kvalitet. Vi synes bestemt, at dette er et firma, du skal kende og bruge! Med næsten 5 stjerner på anmeldelsessiden Trustpilot anbefaler vi klart, at du bruger Grydeguru til dine næste køb af køkkentøj.

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER