Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

hayu - 1 Rabatkode/Tilbud

Gå til butik

Kan du slet ikke holde dig fra reality shows, true crime serier og lignende? Så er Hayu meget vel den rette streamingtjeneste for dig. De har nemlig valgt at skære alle de traditionelle tv-serier og film fra, og har i stedet kun fokus på én ting; reality tv. For et lavt månedligt beløb, kan du komme i gang med at streame alle din yndlings reality shows fra USA – og med en Hayu rabatkode, bliver det blot endnu billigere.

Rabatkode til Hayu

Ovenstående oversigt består af en liste af rabatkoder til Hayu. Det er nemlig det vi kan her hos Rabatkuponen; finde rabatkoder og gode tilbud på alverdens webshops og streamingtjenester. Du behøver ikke at gøre andet, end at klikke på en rabatkode til Hayu. Så kan du nemlig læse mere om det gode tilbud, og du kan oven i købet klikke dig direkte videre til butikken. Vi opdaterer vores Hayu rabatkoder løbende, så der så vidt muligt altid er mindst et godt tilbud i oversigten. Er listen tom beklager vi naturligvis, men kan kun anbefale, at du vender tilbage løbende, for at tjekke om der skulle være kommet nogle nye tilbud. Finder du en rabatkode eller et tilbud, der er udløbet? Så må du gerne gøre os opmærksom på det ved at give rabatkoden en tommel ned. På den måde hjælper du til at gøre Rabatkuponen.dk til det bedste sted at finde sine rabatkoder. Og det gælder hvad end man har behov for en Hayu rabatkode eller måske et godt tilbud på tøj eller sko.

Hayu på Trustpilot

Det kan være rart at vide, hvad tidligere kunder mener om en streamingtjeneste inden man begynder at bruge den. Derfor har vi fundet Hayu på Trustpilot, hvor en overvejende del af anmeldelserne desværre ikke er positive. Det skyldes tilsyneladende, at det kan være svært at få fat på streamingtjenestens kundeservice. Til gengæld er der andre, der er meget begejstrede, og som slet ikke kan nikke genkendende til de negative anmelderes problemer. Hayu bliver blandt andet rost for den lave pris, den nemme betjening og oprettelse, muligheden for at streame direkte på fjernsynet og ikke mindst deres store udvalg af serier, som ikke kan ses andre steder i Danmark. Vi anbefaler, at du selv vurderer, hvorvidt Hayu er den rette streamingtjeneste for dig. Personligt er vi helt trygge ved at oprette et abonnement på streamingtjenesten, men det er naturligvis en individuel vurdering. Det ser dog ikke ud til, at Hayu inviterer folk til at anmelde deres oplevelse med virksomheden på Trustpilot. Det betyder, at det generelt er personer med en dårlig oplevelse, der er tilbøjelige til at gå ind og anmelde af egen fri vilje, end det er personer med en god oplevelse. Der kan derfor godt være lidt skævvridning i Trustpilot-scoren.

Hayu er på alle de store platforme

Hvad end du vil se reality TV fra din iPhone, Android telefon eller på dit App,le TV, så kan du gøre det med Hayu rabatkode. Faktisk er streamingtjenesten tilgængelig på praktisk talt alle platforme, så du også kan finde den på dit fjernsyn eller på din tablet. Det er naturligvis også muligt at streame direkte gennem din internetbrowser på nærmest alle enheder. Det betyder i bund og grund, at du altid kommer til at have Hayu lige ved hånden. Nemmere bliver det simpelthen ikke at følge med i reality TV – ligegyldig om du er derhjemme eller om du er på farten. Kan du ikke vente med at komme i gang med dine amerikanske reality shows eller true crime serier? Så opret dit i dag med et godt Hayu tilbud fra oversigten øverst på siden.

Hvad kan man streame hos Hayu?

Som tidligere nævnt står den på reality TV, når du streamer fra Hayu. Det er en streamingtjeneste med tusindvis af episoder fra alle de mest kendte amerikanske reality shows. Udover, at udvalget af denne genre er væsentlig større på Hayu end nogen anden streamingtjeneste i Danmark, så kan du også se frem til at se nye episoder samme dag, som de udkommer i USA. Antallet af reality serier på Hayu er naturligvis så stort, at vi næppe kan nævne dem alle her. Men vi vil gerne give dig et lille indblik i, hvilke serier, som du kan se på platformen lige nu og her:
 • Keeping up with the Kardashians
 • Life as Kylie
 • Revenge Body
 • Million Dollar Listing New York
 • Below Deck
Listen er meget længere, og rummer blandt andet også The Real Housewives of Beverly Hills, samt praktisk talt alle andre byer i The Real Housewives of-serien. Det vil sige, at du også kan følge med, når det foregår i New York City, Orange County, Dallas og så videre. Udover et væld af reality TV i bedste amerikanske facon, kan Hayu også tilfredsstille din trang til true crime. Denne del af Hayu vokser hurtigere og hurtigere, og består primært af såkaldte docu-serier, hvor der er tale om en blanding af en dokumentar og en tv-serie. Udvalget af true crime på Hayu er store, og du kan blandt andet se med i serier som:
 • Snapped Up
 • Vanished
 • In Ice Cold Blood
 • The Disappearance
Samtlige serier er fascinerende, men også ualmindeligt ubehagelige at følge med i. Og det er lige det, der er fantastisk, hvis man slet ikke kan holde sig fra true crime-genren.

Se det samtidig med amerikanerne

Som vi kort har været inde på, så er en af Hayus helt store selling points, at nye episoder udkommer på platformen samme dag, som de udkommer i USA. Det vil sige, at hvis du virkelig elsker din reality shows, og slet ikke kan vente med at se de nyeste episoder, ja så er Hayu praktisk talt uundværlig. Det gælder ligegyldig om du følger med i Keeping up with the Kardashians eller The Real Housewives of Beverly Hills. Det hele kan findes på Hayu, og det hele kan streames så snart der er en ny episode tilgængelig. Hvis du lige skal indhente nogle sæsoner, så kan du naturligvis også binge watche hele box sets fra starten af. Så der er altså rigeligt at tage fat i.

Hvordan benytter man en Hayu rabatkode?

Har du fundet en Hayu rabatkode, som du gerne vil gøre brug af? Så er det helt store spørgsmål naturligvis, hvordan man benytter sig af den – ellers er den trods alt ikke til meget gavn. Heldigvis er det slet ikke så kompliceret. Du skal blot følge nedenstående guide, hvor vi, trin-for-trin, gennemgår processen:
 1. Find et Hayu.com rabatkode i oversigten øverst på siden
 2. Gå til Hayu.com og begynd oprettelsen af din konto
 3. Indtast dine kontaktoplysninger (navn, e-mailadresse, kodeord, osv.)
 4. Gå videre i oprettelsen
 5. Skriv din Hayu rabatkode i feltet ”Have a Promotion Code?” og klik Apply
 6. Indtast dine betalingsoplysninger og færdiggør oprettelsen
Det kan næppe blive nemmere at spare penge på adgang til et væld af reality tv shows direkte fra USA. Så det er bare med at komme i gang allerede i dag.

Hvorfor skal man indtaste sine betalingsoplysninger ved en gratis prøveperiode?

Du har muligvis undret dig over, hvorfor man skal indtaste sine betalingsoplysninger, når / hvis man registrerer sig til en gratis prøveperiode. Det kunne trods alt indikere, at prøveperioden måske i virkeligheden ikke er gratis. Det er et fornuftig spørgsmål, men årsagen bag er sådan set fornuftig nok. Streamingtjenester og andre abonnementsbaserede forretning skal naturligvis tjene nogle penge. Derfor er de:
 1. interesserede i at konvertere så mange prøveperioder til betalende abonnementer som muligt, og
 2. ikke interesserede i at folk kan blive ved med at oprette gratis prøveperioder
Ved at indtaste dit betalingskort ved oprettelsen kan de sikre sig begge dele. Hvis ikke du har indtastet dit betalingskort, kan du ikke blive konverteret til en betalende kunde, og så mister de dig automatisk efter prøveperioden. Rent forretningsmæssigt giver det ikke ret god mening. Samtidig kan du, hvis du ikke indtaster dit betalingskort, jo blot oprette dig med en ny e-mailadresse. Ved at du indtaster dit betalingskort, kan de sikre sig, at det samme kort ikke bliver brugt til at oprette flere forskellige prøveabonnementer. Selvom det kan være træls som forbruger, så er det meget almindelig praksis. Heldigvis kan du med en Hayu rabatkupon spare penge på dit abonnement – som ellers i forvejen er ganske billigt.

Er det sikkert at handle hos Hayu?

Det er som udgangspunkt sikkert at oprette et abonnement hos Hayu. Deres hjemmeside er udstyret med et SSL-certifikat, som er med til at kryptere den data, der bliver sendt mellem din enhed og deres servere. Det reducerer risikoen for, at uvedkommende kan opfange dataen undervejs, og dermed skulle dine oplysninger gerne være beskyttet. Hayu er ejet af NBC Universal og tjenesten har siden 2016 været tilgængelig i en lang række forskellige lande. Det tyder alt sammen på, at det hele foregår sikkert og trygt. Du skal dog også være opmærksom på, at der, som tidligere nævnt, er tidligere kunder, der har haft udfordringer med at komme i kontakt med Hayus kundeservice. Det ændrer dog ikke på, at vi er af den opfattelse, at du godt kan være rolig ved at benytte din www.hayu.com rabatkode.