Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

Skaberne af Homeroom tror på variation. De har til formål at gøre det spændende og nemt for dig som forbruger at finde det, du leder efter - uanset hvad det er - med det formål at have markedets største udvalg inden for indretning. Du er den største dommer over, hvad du nyder. Du er den største dommer over, hvad der vil fungere i dit hus. Du er den største dommer over, hvad du har råd til. De vil gøre det muligt for dig som kunde at designe et hus, der udtrykker din personlighed med vores store udvalg af varer i forskellige stilarter, materialer og prisklasser. Alle kan være en inspiration med Homeroom. Det er deres motto.

Platform til at forme dit hjem, som det passer dig

Deres personale forsøger løbende at give dig det mest forskelligartede sortiment af design, oprindelse, materialer og prispunkter muligt, så du kan opdage alt hvad du behøver til dit hjem på ét sted. Selvom Homeroom er en ny webshop med indretningsartikler, har Ellos Group, som Homeroom er medlem af, mange års ekspertise. Med mærkerne Ellos, Jotex, Stayhard og Homeroom er Ellos Group førende inden for e-handel i Norden. Vi tilstræber altid at forbedre og give den størst mulige kundeoplevelse og udvalg i tæt samarbejde med vores mange kunder. Det skal være enkelt, inspirerende og fornøjeligt at shoppe indretning med Homeroom, og det skal kunne mærkes gennem hele processen. Det er noget, som alle butikker bør have til fælles. De ønsker, at deres kunder skal have en behagelig oplevelse med dem fra det første møde, gennem købet, til kundeserviceinteraktionen og endelig til det produkt, der leveres og installeres i dit hus.

Homeroom Rabatkoder

Med Homeroom kan du få så meget for så billigt. Vær opmærksom på, at dette er en indretnings webshop, møbler er normalt ikke så overkommelige. Udover at være overkommelig vil du have produkter af god kvalitet - ikke noget, du vil smide væk efter et par måneder. Nå, Homeroom har alt dette til dig. De har en fane med specielle tilbud, hvor du kan se på alle de tilbud, der tilbydes. De har normalt 20% rabat på varer som pools og boblebade, udendørs spil, havemøbler, bordlamper og udvalgte mærker. Gå videre og kig selv for at se, hvad der tilbydes. Udover at være et af de bedste nye indretningssteder derude, især med deres ekstraordinære priser, er du helt sikkert på det rigtige sted.

Bæredygtighed hos Homeroom

Bæredygtighed er afgørende for Homeroom. Som kunde ønsker de, at du skal føle dig stolt af dit hus. Ikke kun med hensyn til, hvordan det ser ud, men også med hensyn til, hvordan det påvirker vores klode. Det er fokus for deres bæredygtighedsindsats. Homeroom ønsker at hjælpe dig med at træffe kloge beslutninger, så de forsøger løbende at forbedre alt fra produktmaterialer til transport og pakning samt hjælpe deres kunder med at tage den bedst mulige pleje af deres varer. Den bedste miljøvenlige ting, du kan gøre for vores verden, er at købe ting, som du nyder og ønsker at beholde i lang tid! Det værste, du kan gøre, er på den anden side at erhverve et produkt, der ikke udfører sine roller, såsom at give god søvn, anstændig siddekomfort, afslapning eller inspiration. Pas godt på dine varer. Følg deres plejeinstruktioner for at sikre, at dit produkt holder længe. Træmøbler kræver for eksempel lidt ekstra opmærksomhed. Brug det rigtige plejeprodukt på den rigtige måde. Hvis du har spørgsmål, har de et fremragende kundesupportteam, der hjælper dig i enhver sag.

Homeroom produkter

Vi stræber efter at levere en bred vifte af bæredygtige produkter, der er bedre for mennesker og miljø til vores kunder. Alle vores leverandører arbejder på at øge procentdelen af bæredygtige varer, de tilbyder. Forudsætningerne for forskellige certifikater varierer. Men de har alle én ting til fælles: Varerne skal inspiceres, verificeres og opfylde kravene til den unikke certificering. Mærkningen og/eller certificeringen, som et produkt overholder, kan findes i produktoplysningerne på vores hjemmeside samt på selve produktet, når det er modtaget. Du kan finde flere oplysninger om vores bæredygtighedsmærker nedenfor.

Homeroom på Trustpilot

Du vil være sikker på, at du får det fineste af det bedste, ligesom alle andre. Du vil være i stand til at stole på det firma, hvorfra du køber, og vide, at du får det, du har betalt for. Der vil ikke være nogen fifleri med den komplette tilmelding til / køb fra den faste metode midt i eller under den. For at imødegå dine bekymringer indsamlede vi oplysninger om Homerooms omdømme fra verificerede forbrugeranmeldelser. Det er her, Trustpilot kan være nyttig. Vi kan observere, hvordan firmaet klarer sig på Trustpilot, og hvad vi kan forvente af alle elementer i virksomheden. Alt fra kvaliteten af maden til den måde, Homeroom håndterer kundeservice på. De klarer sig helt okay med at være et nyt firma. Kunderne virker tilfredse, og nogle giver endda feedback på, hvad de gerne vil have, at firmaet noterer sig. Det er vigtigt, at virksomheder får begge anmeldelser, som er både negative og positive, så de kan lære af deres kunder, hvad de kan gøre for at løse eventuelle problemer, hvis der er nogen.