Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

Homeshop Rabatkode

Vi er i godt humør her hos Rabatkuponen og derfor kan du lige nu finde en hel særlig Homeshop rabatkode her på siden, så du kan spare en masse penge på dit næste køb hos Homeshop. Homeshop er et helt særligt online byggemarked, så du kan finde og bestille byggematerialer have-artikler og isenkram mm. fra dit eget hjem. Det er praktisk og nemt og du behøver ikke rejse dig fra sofaen og rende rundt i et uoverskueligt byggemarked for at finde lige netop det du søger. Benyt din Homeshop rabatkode allerede i dag og se hvor mange penge du kan spare på dit køb.

Rabatkode til Homeshop

Homeshop blev grundlagt i 2003 i Kjellerup og er i dag en af de største online byggemarkeder, der leverer en lang række produkter til hus og have til de billigste priser og med den hurtigste levering. Homeshops vision er at blive danskernes foretrukne shoppested på nettet med varer til hus og have og de sætter derfor kunderne i højsædet og står altid klar til at besvare spørgsmål og andre forespørgsler, hvis du kontakter deres kundeservice-team på enten telefon eller via e-mail. Du kan derfor stole på, at du vil blive sat pris på som kunde hos Homeshop, hvis du beslutter dig for at benytte din Homeshop rabatkode. Vi kan i hvert fald kun anbefale, at du giver Homeshop et forsøg, næste gang du mangler noget til huset eller haven.

Homeshop på Trustpilot

Homeshops prioritering af kundetilfredshed og kundens behov afspejler sig også på Homeshop Trustpilot, hvor webshoppen har en score på 4,3 stjerner af 5 stjerner og en generel vurdering som ”Fremragende” baseret på knap 6000 anmeldelser. 79 % af alle disse anmeldere har vurderet webshoppen med 5 af 5 stjerner, mens kun 5 % har vurderet webshoppen som direkte dårlig. De mange gode anmeldelser lægger især vægt på kvaliteten af produkterne, den fremragende service, de mange gode priser og den lynhurtige levering. Ved den sjældne mere negative anmeldelse har Homeshop besvaret anmeldelsen ved at række en hjælpende hånd ud og opfordrer til at kontakte dem hurtigst muligt, sådan at en god løsning kan findes i fællesskab med kunden. Det er en rigtig god idé at lægge en anmeldelse efter et køb på en webshop og vi anbefaler derfor også dig til at give din vurdering af din købsoplevelse samt generelle tilfredshed med produktet efter, at du har brugt din Homeshop rabatkode og har modtaget dine varer På denne måde er du både med til at hjælpe Homeshop som firma, ved at give ris eller ros, sådan at de kan optimere deres service og produkter, hvis det er nødvendigt. Du er samtidig også med til at hjælpe den næste kunde hos Homeshop, så de kan se, hvordan det er at være kunde hos Homeshop. Vi siger tak på forhånd.

Hvad kan man købe hos Homeshop?

Hos Homeshop kan du købe alt, hvad du normalt også kan købe i et byggemarked samt lidt ekstra. Nedenstående liste viser blot nogle af de mange spændende kategorier du kan finde hos Homeshop, så vi anbefaler dig også til selv at gå på opdagelse på Homeshop og se hvad du alt kan bruge dine Homeshop rabatkoder på.
 • Bolig-kategorien: Her finder du husnumre. dørklokker, alarmsystemer, udstyr til bilen, garageopbevaring og generel indretning samt meget mere
 • Byggematerialer-kategorien: Her finder du alt fra beslag og bordplader til cement, døre & vinduer, alt til vægge og gulve samt porte, stiger/skamler, søm & skruer og meget mere.
 • Beklædnings-kategorien: Her kan du shoppe løs i arbejdstøj, fritidstøj, handsker og fodtøj til voksne og børn i alle aldre
 • Børn & Leg-kategorien: I denne kategori finder du cykelhjelme, e-bikes og el- og fjernstyrede biler, fodboldmål og gyngestativer samt havemøbler og haveredskaber til børn, legehuse og -tårne, kælke samt meget mere
 • El- & belysningskategorien: Her finder du alt indenfor arbejdslamper samt indendørs og udendørs belysning både til hverdag og til særlige lejligheder, såsom julen. Herudover finder du også generelle el-artikler i denne kategori
Dette er blot nogle af de mange spændende varekategorier du kan finde hos Homeshop. Yderligere mindst 10 kategorier kan du finde ved at gå ind på www.homeshop.dk og se på det grønne felt øverst på hjemmesiden, hvor alle kategorierne findes. Der er mange penge at spare med din Homeshop kuponkode.

Homeshop – Skandinaviens største grillbutik

Udover de mange andre spændende varekategorier du kan finde hos Homeshop, kan Homeshop også prale af at være Skandinaviens største grillbutik, så hvis du elsker smagen af grillmad, hvad enten det er i de varme eller de kolde måneder, så kan du shoppe amok med din Homeshop rabatkode i Homeshops store grillkategori på webshoppen. Her kan du både købe forskellige former for grill og grilludstyr, hvad enten du er en rutineret grillmester eller du er helt ny til det med at grille. Du kan blandt andet købe bestselleren ”Ooni Koda 16 XL Pizzaovn”, som er en gasdreven udendørs pizzaovn, du kan bruge til at stenovnsbage pizzaer. Du kan dog også tilberede flammegrillede bøffer, fisk, grøntsager og mange andre lækre råvarer i denne smarte ovn. Pizzaovnen kan nå en temperatur på op til 500 grader, så du kan bage en pizza på blot 60 sekunder. Du sparer dermed både tid ved at købe produktet og penge når du samtidig anvender din Homeshop rabatkode. På bestsellerlisten hos Homeshop, kan du også finde en ”CookPerfect Comfort Bluetooth Termometer”, som er et dansk designet termometer med fem måleenheder, der gør at den selv kan finde kødets præcise kernetemperatur og herudfra udregne, hvornår kødet er færdigt. Alle disse informationer kan du finde på den medfølgende app. Se dét er smart. Du kan herudover også finde en smart ”Flæskeholder” til 20 stk. stegt flæsk, så du kan tilberede dit stegeflæsk på grillen og samtidig få den varme og lækre røgede smag. Holderen er i rustfrit stål, tåler maskinopvask og er designet på en måde, så fedtet drypper væk, når du griller dit flæsk. Du får altså lækker smag samtidig med at kalorierne er reduceret, når du bruger denne ”Flæskeholder”. Dette er blot et lille udvalg af alle de mange andre lækre produkter, du finder i grillkategorien. Det er en god idé at holde øje med siden, da Homeshop løbende har rigtig gode tilbud. Med Homeshop tilbud og din Homeshop rabat er der altså rigtig mange penge at spare.

Fordele ved at handle hos Homeshop

Der følger en lang række fordele med, når du vælger at bruge din Homeshop rabatkode. Herunder finder du en lille liste over de fordele der medfølger, når du handler hos Homeshop:
 • Lynhurtig dag-til-dag-levering på langt de fleste varer
 • Hele 30 dages fortrydelsesret
 • Altid 2 års reklamationsret
 • Købsgaranti på op til 50.000 kroner, hvis du samtidig har et gratis medlemskab hos Pricerunner.
Du kan også tilmelde dig Homeshops nyhedsbrev for løbende tilbud. Med Homeshop tilbud og vores unikke Homeshop rabatkode er der altså mulighed for at gøre et rigtig godt kup samtidig med, at du tager del i de mange gode fordele hos Homeshop.

Hvordan benytter man en Homeshop rabatkode?

Det er rigtig nemt at foretage et køb med din www.homeshop.dk rabatkode hos Homeshop. Se bare guiden herunder, så du hurtigt kan fuldføre dit køb og hurtigst muligt få dine varer leveret:
 1. Find den eller de varer du ønsker at købe, læg dem i indkøbskurven og gå herfra videre til kassen
 2. Indtast dine personlige oplysninger
 3. Indtast din ønskede leveringsmetode
 4. Indtast din foretrukne betalingsmetode
 5. Gennemse ordreoversigten og husk at indtaste din dk rabatkode
 6. Accepter betingelserne og klik på ”Godkend og betal”
Du kan nu læne dig tilbage velvidende, at du har kunnet blive i trygheden af dit eget hjem, mens du har gjort dig dine byggemarkedsindkøb og herudover også har sparet en masse penge i processen med din unikke Homeshop rabatkode.

Er det sikkert at handle hos Homeshop?

Det er helt sikkert at bruge din Homeshop rabatkode hos webshoppen, som også bakkes op af Homeshop Trustpilot og den nærmest perfekte score herpå. Homeshop har en såkaldt SSL-kryptering, der betyder at dine oplysninger er i sikre hænder, når du handler hos Homeshop. Herudover har Homeshop også et e-mærket certifikat fra Forbrugerrådet. Dette betyder, at du som forbruger får en række fordele såfremt der, mod forventning, alligevel skulle ske et sikkerhedsbrud. Du er blandt andet dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner og kan herudover få gratis vejledning og hjælp af de førende eksperter i en sådan situation. E-mærket betyder dog også at der med jævne mellemrum foretages testkøb på hjemmesiden, som altså er med til at garantere sikkerheden på webshoppen. Du kan altså roligt shoppe løs på Homeshop og bruge din unikke Homeshop rabatkode til at spare en masse penge. Du kan føle dig tryg og vide at du er i gode hænder ved en virksomhed, der vægter kundens sikkerhed og tilfredshed højt og du kan samtidig sidde i trygheden af dit eget hjem, mens du gør det. Vi ønsker dig tillykke med dit køb på Homeshop og håber at du er blevet glad for vores Homeshop rabatkode som en gave fra os til dig.