Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1655 butikker

Konkurspriser Rabatkode

Her hos Rabatkuponen.dk er vi i gavehumør og derfor kan du nu her på siden finde en eksklusiv Konkurspriser rabatkode, så du kan spare endnu flere penge næste gang du handler hos Konkurspriser. Konkurspriser har forhandlet konkursvarer fra Danmark og udlandet siden 2014 og har derfor en masse erfaring i at finde de bedste produkter til den absolut laveste pris og der er derfor mange penge at spare, hvis du samtidig benytter din Konkurspriser rabatkode. Dette betyder altså, at der ikke er nogen god undskyldning for ikke at komme i gang med dine indkøb på Konkurspriser.dk med det samme.

Rabatkode til Konkurspriser

Med din Konkurspriser rabatkode kan du spare en masse penge på i forvejen fordelsagtige priser på et hav af lækre produkter indenfor bolig og indretning, elektronik, sko, husholdning, skønhed samt meget mere. Der er altså noget at finde for enhver smag til priser, hvor alle kan være med. Så hvad enten du leder efter noget til dig selv til lidt velfortjent selvforkælelse, eller du leder efter en god gave til en, du holder af, så har Konkurspriser med garanti det, du leder efter. Hop derfor ind på Konkurspriser.dk og se hvad du alt kan bruge din Konkurspriser rabatkode på og spar samtidig en masse penge.

Konkurspriser på Trustpilot

Synes du, at det hele lyder lidt for godt til at være sandt? Så kan vi berolige dig med, at den faktisk er god nok. Konkursprisers nærmest perfekte score på Trustpilot taler for sig selv. 75% af alle anmeldelserne på Konkurspriser Trustpilot har vurderet webshoppen som ”Fremragende” og dermed er langt de fleste mere end tilfredse med deres købsoplevelse hos Konkurspriser. Ud af fem stjerner har Konkurspriser en samlet score på 4,5 stjerner og de fleste anmeldere roser især den lynhurtige levering, den nemme navigation rundt på hjemmesiden og produkternes sublime kvalitet. Du kan derfor med ro i sindet benytte din Konkurspriser rabatkode. Intet firma er dog perfekt og ved de få mindre gode anmeldelser får kunden et hurtigt svar tilbage fra Konkursprisers kundeservice sådan, at der kan findes en god løsning, der resulterer i at alle i sidste ende kan gå glade fra købet. Konkurspriser svarer dog ikke kun på ris, men er gode til at svare på alle anmeldelserne og det er derfor tydeligt at kunden er i fokus hos Konkurspriser og at kundetilfredsheden er den største prioritet for webshoppen. Vi anbefaler, at du også efterlader en anmeldelse på Trustpilot efter dit køb med din Konkurspriser rabatkode hos webshoppen, da du så er med til at hjælpe Konkurspriser med at vide, hvad der måske kræver lidt ekstra arbejde hos firmaet eller måske hvad der fungerer godt og derfor ikke behøver en ændring. Samtidig er du med til at give fremtidige kunder hos Konkurspriser en idé om, hvad det vil sige at være kunde hos Konkurspriser.

De bedste produkter til den laveste pris

Konkurspriser har en mission om at give deres kunder de billigste priser på de bedste produkter og garanterer nye produkter fra konkursboer fra Danmark og udlandet. Særlig har Konkurspriser importeret mange af deres spændende varer fra østen og fordi mellemleddet er skåret fra, har Konkurspriser muligheden for at give kunden den bedst mulige pris, som andre webshops måske ikke i samme grad har mulighed for. Der er derfor, som kunde, en stor fordel i at gøre dine køb hos Konkurspriser og når du samtidig anvender din Konkurspriser kuponkode, er der altså mulighed for at gøre et rigtig godt kup. Du skal dog ikke være bekymret for kvaliteten af webshoppens produkter. Konkurspriser stiller store krav til deres samarbejdspartnere forud for aftaler, således at produkterne kan leve op til forventningerne. Er du alligevel ikke helt tilfreds kan du nemt sende en vare retur og få dine penge refunderet eller byttet til en anden vare. Kundens tilfredshed er nemlig rigtig vigtigt for Konkurspriser og hvis du har spørgsmål, kommentarer eller på nogen måder er utilfreds med noget, kan du nemt kontakte Konkursprisers topprofessionelle kundeserviceteam på mail, der altid bestræber efter svare på e-mails indenfor få timer. Du kan derfor handle på Konkursprisers hjemmeside velvidende, at webshoppen har din kundetilfredshed i højsædet og du kan derfor trygt anvende din Konkurspriser rabatkode.

Hvad kan man købe hos Konkurspriser?

Som nævnt har Konkurspriser et bredt udvalg af mange forskellige slags produkter. Nogle produkter er gengangere som det populære og efterspurgte guld bestiksæt med 24 dele i rustfrit stål, som dermed ikke kun er praktiske, men også er virkelig smukke og herudover rigtig billige især når du også anvender din Konkurspriser rabatkode. Generelt har Konkurspriser dog også et skiftende udvalg af produkter, hvilket betyder, at det altid er spændende at gå på opdagelse i de forskellige kategorier på hjemmesiden og opdage nye spændende produkter til fordelsagtige priser. Du kan for eksempel sommetider finder gode tilbud på Konkurspriser cykler i flotte designs og modeller, der på effektiv og miljøvenlig vis vil bringe dig fra A til B. Aktuelt er produkter som desinfektion til overflader og hænder samt mundbind også utroligt populære på webshoppen, da det jo er produkter vi alle skal bruge i vores nye hverdag og som derfor er en god idé at lagre i ens personlige husholdning. Herudover har Konkurspriser også enormt mange gode tilbud på sko. Udvalget indenfor Konkurspriser sko er alt fra flotte sneakers til mænd og kvinder, moderigtige gummistøvler til børn i alle aldre og de berømte Aerosoft-sandaler er også et stort hit på hjemmesiden. Aerosoft-sandalen er en eftertragtet sandal, der ikke alene er flot og nem at træde i, men som også er god for dine fødder, da den med sin ergonomiske sål giver støtte til din fod og bidrager med en god komfort. Herudover er sålen i skoen let og stødabsorberende og alle kan derfor drage fordel af at eje et par Aerosoft-sandaler. Sandalen findes både i forskellige modeller til damer og mænd og i en lang række forskellige varianter og farver. Gå på opdagelse i sektionen som du finder øverst på hjemmesidens forside sammen med alle de andre spændende kategorier. Forkæl dine fødder eller fødderne på en du holder af ved at bruge din Konkurspriser rabatkoder på en lækker Aerosoft-sandal eller på en af de mange andre unikke og lækre varer du finder hos Konkurspriser.dk.

Gode tilbud på Activity Trackers hos Konkurspriser

Er du også klar over, at du ikke bevæger dig lige så meget som du måske burde? Eller er du en aktiv person, der kunne tænke dig, at vide hvor aktiv du i virkeligheden er? Eller synes du bare, at det er sjovt at følge med i dit aktivitetsniveau? Så kan du under Elektronik-sektionen øverst på hjemmesiden finde et stort udvalg af aktivitets- og sportsure, der ikke kun er et flot og elegant tilbehør til din daglige beklædning, men som også har en praktisk funktion, da de registrerer alle de måder du bevæger dig på i løbet af en dag. Du kan altså få indblik i din daglige aktivitet, dit pulsniveau i løbet af dagen, din kalorieforbrænding og din søvn samt meget mere afhængig af, hvilken model på hjemmesiden du vælger. Det bliver ikke nemmere at komme i form og det er samtidig sjovt at følge med i, hvad man laver i løbet af dagen og konkurrere med sig selv i forhold til gårsdagens aktiviteter. Mange af urene kan også forbindes til din telefon, så du får en besked på dit ur, hvis der er nogen, der ringer, eller hvis du får en besked. Du behøver altså ikke hele tiden finde din telefon og tjekke den, hvis den sidder til opladning eller bare er uden for rækkevidde. Konkurspriser tilbud på Activity Trackers og brugen af din Konkurspriser rabatkode betyder, at der er mange penge at spare. Skynd dig at slå til, for urene er en populær genstand på Konkurspriser.dk.

Fordele ved at handle hos Konkurspriser

Som kunde hos Konkurspriser er du garanteret en masse fordele. Foruden det faktum, at du kan spare op til 80% på alle Konkursprisers mange produkter – og dette er uden brug af din unikke Konkurspriser rabatkode – så får du en række andre fordele. Se bare listen herunder:
 • Lynhurtig dag-til-dag-levering – så du kan tage din vare i brug hurtigst muligt
 • 14 dages fuld fortrydelsesret – så du kan handle trygt
 • 100% tilfredshedsgaranti – hvis man går fra købet og ikke er tilfreds, så kontakt Konkursprisers kundeservice, så der kan findes en løsning
 • Rentefri afdragsordninger – så du kan handle selvom pengene ikke er landet på kontoen endnu
Der er altså masser af gode grunde til at benytte din Konkurspriser rabatkode og spare en yderligere sum penge på i forvejen nedsatte priser på en lang række produkter. Der går herudover ikke lang tid før disse produkter kan nå din dør og du har mulighed for at shoppe, selvom pengene ikke er landet på kontoen. Du kan føle dig fuldstændig tryg i handelen velvidende, at du er dækket af en 14 dages fuld fortrydelsesret og en 100% tilfredshedsgaranti. Så kom i gang med at shoppe og få brugt din Konkurspriser rabatkode.

Hvordan benytter man en Konkurspriser rabatkode?

Det er nemt at benytte din www.konkurspriser.dk rabatkode og bare hvor nemt det er, kan du se ved at følge nedenstående guide:
 1. Find den eller de varer du ønsker at købe og klik på ”Tilføj til kurv”
 2. Gå herefter til indkøbskurven i øverste højre hjørne og gennemtjek at dine varer er korrekte i henhold til eventuel størrelse, farve, stil mv.
 3. Gå til kassen, når du er klar og indtast dine kontaktinformationer
 4. Herefter kan du i højre side indtaste din unikke dk rabatkode og se hvor mange penge du sparer
 5. Fortsæt herefter til leveringen og indtast din foretrukne leveringsmetode
 6. Klik på ”Fortsæt til betaling”, vælg din foretrukne betalingsmetode og klik på ”Fuldfør ordren”
 7. Afvent i spænding en bekræftelsesmail og leveringen af den eller de produkter du har købt med din Konkurspriser rabatkode
Du kan nu glæde dig over at have sparet en masse penge med din Konkurspriser rabatkode og glem ikke at lave en anmeldelse på Konkursprisers side på Trustpilot efter din købsoplevelse er fuldført. Har du spørgsmål eller bekymringer så tøv ikke med at kontakte Konkursprisers kundeservice-team, de sidder klar ved computeren til at hjælpe dig og gøre din købsoplevelse nem og effektiv. Vi håber desuden, at du har været glad for vores service og vores unikke Konkurspriser rabatkode. Såfremt der, mod forventning, skulle være problemer med rabatkoden, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan få rettet fejlen hurtigst muligt.

Er det sikkert at handle hos Konkurspriser?

Det er trygt og sikkert at være kunde hos Konkurspriser.dk. Dette understøttes af Konkursprisers nærmest perfekte score på Trustpilot, hvor 75% af alle kunder vurderede webshoppen som ”Fremragende”, der altså er den bedste bedømmelse og et skridt op fra bare at være en ”god” webshop. Herudover er du som kunde dækket af en 14 dages fortrydelsesret samt en 100% tilfredshedsgaranti og Konkurspriser opfordrer til, at man som kunde kontakter dem, hvis man ikke er tilfreds med sit køb, sådan at en løsning kan findes sammen i fællesskab. Herudover er du som kunde dækket af persondataloven, der garanterer, at de oplysninger du taster ind hos Konkurspriser ikke bliver videregivet til en tredjepart. Webshoppen har på ingen måde mulighed for at se dine kreditkortoplysninger og du ville også skulle kontakte din egen bank såfremt du, mod forventning, skulle opleve problemer med betalingen. Du kan derfor handle trygt velvidende, at dine oplysninger er i sikkerhed. Du kan også se at Konkurspriser anvender en sikker forbindelse ved at undersøge om Konkurspriser har en hængelås ved siden af adressen i søgefeltet på den søgemaskine du bruger på din computer. Hængelåsen betyder, at det er sikkert at besøge og bruge hjemmesiden og at den har et sikkerhedscertifikat, der betyder at dig og dine oplysninger er beskyttet. Kundens tryghed ved at handle og tilfredshed for købsoplevelsen samt produkterne er kerneværdier for Konkurspriser og du kan altså handle i tryghed, velvidende, at du er dækket af en række garantier samt at dine oplysninger er i sikkerhed. Vi håber, at du bliver glad for din bestilling med vores Konkurspriser rabatkode og vi ønsker dig en god og sikker købsoplevelse hos Konkurspriser.