Vi har mere end 2245 rabatkoder til over 1397 butikker

Lemvig Folkebladet - 2 Rabatkode/Tilbud

Gå til butik

Lige nu finder du en hel unik rabatkode til Folkebladet Lemvig, så du kan få dig et godt tilbud på et abonnement hos denne lokalavis samtidig med en god dosis information, nyheder og underholdning. Tøv derfor ikke med at benytte din Folkebladet Lemvig rabatkode, så du kan tage del i disse goder og spare penge oveni. Det bliver ikke bedre.

Rabatkode til Lemvig Folkeblad

Lemvig Folkeblad er en dansk lokalavis, der dækker nyheder i Lemvig, Thyborøn, Ulfborg og Vemb, såvel som mere nationale og internationale nyheder. Avisen, der også bare kaldes Folkebladet er altså den perfekte avis til dig, der både ønsker at høre om, hvad der foregår i dit nærmiljø, men samtidig ikke vil gå glip af de større nyheder, som vi alle kan have gavn og glæde af. Med over 5000 likes og følgere på Facebook kan Lemvig Folkeblad prale af at være et populært nyhedsmedie hos læserne. Tag del i den daglige glæde et sådant abonnement hos Lemvig Folkeblad giver.

Hvilke abonnementer kan man få hos Folkebladet Lemvig?

Helt overordnet kan du vælge mellem to abonnementsløsninger hos Lokalavisen Lemvig. Du kan vælge om du ønsker den digitale eller den klassiske printede avis. Vælger du den digitale skal du herudover vælge om du ønsker e-avis og plus-artikler, kun e-avisen eller kun plus-artiklerne. Vælger du den fysiske avis leveret til din postkasse kan du vælge mellem komplet-løsningen for en ny avis hver dag eller kombi-løsningen, hvis du kun ønsker den sendt fredag-søndag. Med den printede version har du også adgang til plus-artiklerne online. Det hele afhænger af dig, dine behov og din pengepung, men med din Lemvig Folkeblad rabatkode, kan du spare mange penge for gode nyheder i Lemvig omegn.

Hvordan benytter man en Lemvig Folkeblad rabatkode?

På hjemmesiden klik da øverst til højre på ”Køb abonnement” og se herunder for en guide til hvad du så skal gøre.
  1. Vælg – som nævnt – hvorvidt du ønsker digital eller printet abonnementsløsning
  2. Vælg dit foretrukne abonnement
  3. Tilføj din Lemvig Folkeblad rabatkode i feltet ”Indtast rabatkode”
  4. Log in eller opret dig som kunde
  5. Vælg betalingsmetode
  6. Accepter vilkår og handelsbetingelser og gå til betaling
  7. Gennemfør dit køb
Afvent nu en bekræftelse og en eventuel levering af din avis. Uanset abonnement kan du gå på opdagelse på hjemmesidens mange artikler og læse alle de spændende nyheder på din enhed, hvor end du befinder dig. Glæd dig samtidig over at have sparet mange penge med din Folkebladet Lemvig rabatkode.

Er det sikkert at handle på Folkebladet Lemvigs hjemmeside?

Med mange års erfaring og mere end 5000 følgere og likes på Facebook kan du føle dig helt tryg, når du handler hos Folkebladet. Herudover har hjemmesiden også en såkaldt SSL-kryptering, der sikrer dig og dine oplysninger, når du handler, så de ikke lander i de forkerte hænder. Du kan derfor være helt tryg ved at bruge din Lemvig Folkeblad rabatkode og uanset hvilken løsning du vælger, kan du altid afmelde til enhver tid, hvis du skulle fortryde. Det er lige så sikkert som det er vanedanne at blive abonnent hos Lemvig Folkeblad. Så tøv ikke og brug din rabatkode allerede i dag.