Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Lækker mad har aldrig været nemmere at lave

Hver dag arbejder deres talentfulde interne kokke og opskriftsudviklere i Marley Spoon-køkkenet for at teste og skabe nye og interessante fødevarer til den ugentlige menu. De stræber efter at give dig en bedre madlavningsoplevelse hjemme i dit eget køkken ved at producere enkle instruktioner, der fører dig gennem forberedelsen trin for trin. Marley Spoon har også en roterende menu med opskrifter, som du kan vælge imellem hver uge, med fremragende daglige kød- og fiskeretter samt vegetariske og kulhydratfattige retter og mere usædvanlige sammensætninger for at tilfredsstille selv den mest kræsne gane.

Nyd vidunderlige måltider

Det handler om at opmuntre dig til at tilberede fantastiske måltider fra bunden i 6 nemme trin på Marley Spoon. De gør det endnu nemmere at tilberede et vidunderligt måltid ved at fokusere på produkter fra pålidelige kilder i netop den mængde, du har brug for til opskriften, hvilket reducerer madspild. Marley Spoon kan nu være din lokale købmand, fiskehandler og slagterbutik takket være moderne teknologi! Det giver dem mulighed for at genoprette forbindelse til dig på en vigtig værdi, som de mener er særlig relevant i dag: at vide, hvor deres mad stammer fra. De arbejder med pålidelige og pålidelige leverandører. De er mere end bare en internettjeneste på grund af deres positive forhold til og samarbejde med langsigtede partnere.

Vælg Marley Spoon lækre opskrifter

Du kan vælge lækre opskrifter efter din smag fra Marley Spoon-webstedet. Se en liste over nye opskrifter hver uge, og vælg dem, der driller dine smagsløg. Du bestiller, når det passer dig med deres fleksibilitet. Deres fleksible abonnementstjeneste giver dig mulighed for at vælge, hvornår du vil modtage din måltidskasse. Få friske ingredienser og ingredienser i præcis den mængde, du har brug for til opskriften, så alt er så nul affald som muligt.

Marley Spoon måltidskasser

Forsyninger og ingredienser fra velrenommerede leverandører ankommer i præcis den mængde, der er nødvendig for opskriften, hvilket forhindrer madspild. Deres kølede måltidskasser indeholder alle de ting, du har brug for, hvilket gør tilberedningen af måltiderne endnu lettere! Opskriften kan findes i Marley Spoon-appen, din brugerkonto eller din e-mail.

Marley Spoon Rabatkoder

Udover at være en af de bedste måltidskasseleverandører derude, især med deres ekstraordinære priser, har de en masse tilbud. Du er helt sikkert på det rigtige sted. Du kan spare op til 500 kr. på måltidskasser - hvilket er en hel del. Denne rabat trækkes automatisk. Sammen med dette giver de dig ugens måltider, hvilket normalt er billigere, end når du vælger dit eget. Du kan få dine måltider pr. Portion eller ugentligt.  Alle mulighederne fungerer godt med prisfastsættelsen, da du betaler så lidt for hver ting. Udover tilbuddene på Marley Spoon og deres særlige tilbud, kan du finde rabatkoder på vores side for at spare endnu mere. Prøv det selv for at se, hvor lidt du betaler for et godt produkt!

Marley Spoon på Trustpilot

Som alle andre vil du sikre dig, at du får det bedste af det bedste. Du vil være i stand til at sætte din lid til det firma, du køber fra, og vide, at du får præcis, hvad du har betalt for.  Der vil ikke være nogen fiddling midt i eller under hele processen med at tilmelde sig / købe fra virksomheden. Vi indsamlede data om Marley Spoons omdømme fra rigtige kundeanmeldelser for at løse dine bekymringer. Det er her, Trustpilot kan være nyttig. På Trustpilot kan vi se, hvordan virksomheden klarer sig, og hvad vi kan forvente af alle aspekter af forretningen. Fra kvaliteten til den måde, de gør tingene på, Er Merely Spoons kundeservice fremragende. Alle virker tilfredse med deres køb, inklusive os. Service, leveringstid og kvalitet. Vi mener, at dette er en virksomhed, som du skal være opmærksom på og bruge!  Nogle kundeanmeldelser inkluderer:
  • "Marley Spoon giver mig lyst til mere end de op til fire retter, jeg kan vælge hver uge. Det er et overflødighedshorn af grøn inspiration."
  •  "Det bedste af det hele er, at vores børn elsker maden - og er begyndt at melde sig frivilligt til at lave din mad, fordi opskrifterne er overskuelige for dem."
  • "Vi har efterhånden prøvet flere måltidskasser, men Marley Spoon er klart den bedste med hensyn til forskellige opskrifter, ingredienser, tilberedning og smag!

Genbrug og bæredygtighed

Alle deres måltidskasser er FSC-certificerede og produceret af mindst 100% genanvendelige materialer. Kassen kan gå i papaffaldet, hvis det er tørt og rent. Hvis det er blevet vådt, eller der er sket en ulykke med en del af ingredienserne, skal det gå i det resterende affald. Generelt bruger de kun så meget emballagemateriale, som det er nødvendigt for at sikre, at dine ingredienser ankommer friske og ubeskadigede. 99,5 procent vand og 0,5 procent giftfrit polyakrylpulver udgør deres køleelementer. Du kan sagtens genbruge dem: De er fantastiske som køleelement til en frokost på det grønne, til lækre drinks eller til næste dags hoved. Du skal blot fryse dem på forhånd. For at reducere emballagens vægt pakkes visse af deres produkter i små plastposer i stedet for hård plast eller glas. Kun plastaffaldet indeholder plaststoffet. Marley Spoons isolerende pakker er ikke kun attraktive, men de er også 96 procent papir. Du kan simpelthen smide dem i skraldespanden. Medmindre du planlægger at genbruge dem til DIY-projekter. De bruger 85 procent genanvendelige køleelementer af sukkerrør til at holde dit måltid frisk og kølet, mens det rejser tilbage til dig. Deres emballage er udelukkende konstrueret af genanvendelige materialer. Vælger du at lave mad med Marley Spoon, vælger du også madspild fra, da de kun sender dig præcis den mængde ingredienser, som du skal bruge til de forskellige retter.