Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

MyDietPal - 3 Rabatkode/Tilbud

Gå til butik
  • 8

Få en rabatkode på 30% hos MyDietPal

Få en rabatkode på 30%, som kan anvendes til din næste ordre, når du har... Læs mere
  • 2

Få en rabatkode på 20% hos MyDietPal

Få en rabatkode på 20%, som kan anvendes til din næste ordre, når du har... Læs mere
  • 2

Få en rabatkode på 10% hos MyDietPal

Få en rabatkode på 10%, som kan anvendes til din næste ordre, når du har... Læs mere

Sådan startede det

Det hele startede med irritation. Skuffelse over ikke at kunne gøre mere for at hjælpe. Lettere. De har haft brug for at hjælpe folk med at forbedre deres kondition og kost i lang tid. Kost, vores primære energikilde, vil fortsat være et fokus, som det altid har været. Men det er også tidskrævende og fyldt med spørgsmål. Planlagt til mindste detalje. Som et resultat besluttede Mydietpal at designe en værktøjskasse for at gøre alt let for alle. De vil have dig til at være i stand til at lægge dine kostproblemer til side i et stykke tid. Måltidskasserne består af mere end bare en kærlighed til et dejligt, velsmagende måltid. Men også med kost,motion og sundhedsinformation, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Det er velplanlagt og klar til at spise. Uanset om du træner som professionel eller bare ønsker et større fokus på dit helbred i en hektisk dag, er Mydietpals mål at være din hjælpende ven i køkkenet. Vi ved, at du ikke gider at lægge en masse arbejde i dit køkken hver uge. Derfor er deres måltider designet til at gøre det nemt for dig at udvide deres ideer, mens du er i køkkenet alene. De ønsker at give dig vidunderlige ideer og gøre det lettere at bevare din stil. Variation er afgørende for Mydietpal, så de glæder sig over alle gode forslag fra deres kunder. Du er en ven af huset med Mydietpal, og du har evnen til at påvirke deres produkter regelmæssigt. MyDietPal er mere end bare en måltidsleveringstjeneste. Men det er et bundttilbud baseret på mange års erfaring og nørderi. På en hektisk dag er det nemt at bruge. Det er fyldt med spændingen ved lækker, sund mad, der er klar til at indtage.

MyDietPal Rabatkode

Med Mydietpal udsættes du for taltilbud. Deres planer er billige og overkommelige - hvilket betyder, at de er tilgængelige for alle. Dette er altid et godt hint om, hvor god en virksomhed er - selvom folks mening kan være forskellig om dette. Rabatter går langt, og med virksomheder, som du vil bruge meget, skal du helt sikkert se nogle prisklasser. Hvis deres tilbud ikke tilfredsstiller dig, eller hvis du bare vil bruge mindre, så tjek vores rabatkoder her på siden - for at spare endnu mere.

MyDietPal-eksempelboks

Mydietpal har prøvekasser udarbejdet ud over deres faktiske produkter. Selvfølgelig tilbyder de måltidskasser til en uges mad, når du tilmelder dig, men dette er mere et langsigtet medlemskab. Mens du med deres prøvekasser kan få en smag af Mydietpal, før du endda abonnerer på deres måltidskasser til ugentlige leverancer. Mydietpal giver dig mulighed for at vælge dine præferencer både for den faktiske ting og prøveboksene. Uanset om du er vegetar eller foretrækker at spise specifikke kalorier, har Mydietpal det hele for dig. Du kan også vælge de ugedage, du vil have din mad - og hvor mange gange. Det hele er stort set op til dig ved hjælp af Mydietpal.

Sådan fungerer Mydietpals måltidskasser

Mydietpal har indgået et samarbejde med Coop, da deres mål er at nå ud til så mange danskere som muligt med deres koncept. De føler, at forestillingen kan hjælpe med at optimere en danskers energi og tid i løbet af dagen. Samarbejdet med Coop Mad er derfor vigtigt, da det skal understreges, at hvis nogen har en platform, hvor endnu flere kan se og bruge konceptet, så er det Coop Mad. "Vi valgte samarbejdet med Mydietpal ud fra deres exceptionelle convenience-koncept – hvor faglighed og ernæring må formidles i deres produkter, siger Coops salgskoordinator Mathias Vigs Strm. De er et spændende alternativ til den klassiske måltidskasse, da alt kommer tilberedt, smagt og samlet - Det er nemt, hurtigt og lige til døren.

MyDietPal Butcher's Lab - Danmarks første Crossfit boks

Butcher's Lab er indgroet i det danske Crossfit DNA, efter at have været de første til at drive en Crossfit box i Kdbyen, København, i 2008. De har nogle af de bedste atleter og trænere i landet, og deres kasse er et besøg værd - hvor man straks vil fornemme en positiv stemning fra staben og andre medlemmer. Slagtere er geniale til at træne atleter, men deres vigtigste færdighed er at skabe et træningsmiljø, hvor der er plads til alle, og alle forpligter sig til at dukke op i hobetge - samvær er målet. Mydietpal er en stolt tilhænger af forskellige af Butchers 'sjove begivenheder, konkurrencer og andre aktiviteter. Hvis du er medlem af Butchers, kan du bede om en rabatkode til måltidskasser!

MyDietPal på Trustpilot

Du, som alle andre, ønsker at sikre, at du får det bedste af det bedste. Du vil være i stand til at stole på det firma, du køber fra, og vide, at du får præcis, hvad du har betalt for. Der vil ikke være noget rod med proceduren for tilmelding til / køb fra virksomheden midt i eller under den. For at løse dine bekymringer indsamlede vi oplysninger om Mydietpals omdømme fra rigtige kundeanmeldelser. Det er her, Trustpilot kan være nyttig. På Trustpilot kan vi se, hvordan virksomheden klarer sig, og hvad vi kan forvente af alle aspekter af forretningen. Fra kvaliteten til den måde, de gør tingene på, Mydietpals kundeservice er fremragende. Alle virker tilfredse med deres køb, inklusive os. Service, leveringstid og kvalitet. Vi mener, at dette er en virksomhed, som du skal være opmærksom på og bruge!