Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Har du nogensinde ønsket en platform, hvor du kunne kigge efter alt til dine børn? Hvad kan vi mene med 'alt'? Nå, Pixizoo tilbyder alt fra børnetøj til bilsæder til barnesengen. Du kan bygge legepladser med deres produkter til dine børn eller købe en masse legetøj til at fylde dit barns værelse ud. Produkterne spænder også fra baby- og børnepasningsartikler til middagsartikler som hagesmække og højstole. Et utroligt sted til alle dine og dine børns behov og ønsker.

Hvad er Pixizoo

Pixizoo er udtænkt af Karl og Jesper Mark, samt deres gode ven Anders Kobberup. Konceptet for Pixizoo opstod, da Jesper så, at spædbarns- og børneudstyrssektoren skulle forbedres som følge af hans rolle som far. Arbejdet begyndte med arbejdsekspertise fra en tidligere internetbutik sammen med sin bror Karl. Det kulminerede i butikken Pixizoo, der åbnede i januar 2014 på Agervej 25 i Tilst, og kort efter så webshoppen pixizoo.dk dagens lys. Butikken er siden flyttet til Skejby. Kunderne havde nu både en rigtig butik, hvor de kunne se varerne og få personlig vejledning, samt en robust webshop, som blev populær på kort tid. Ejerne sørger for at forblive på kundens bølgelængde. De gør alt selv, såsom produktanmeldelser i form af videoer, i stedet for at ansætte folk til at gøre det for dem. De kender deres produkter bedst og vælger selv at fremvise dem.

Pixizoo Rabatkoder

Pixizoo har lagersalg på næsten alt. Det er en af de første ting, du ser, så snart du åbner deres hjemmeside. Fortsæt med at tjekke denne fane for at finde det, du leder efter til en billigere pris. De tilbyder også gratis forsendelse, når du bliver medlem. Sammen med alt dette kan du tjekke rabatterne på vores side for at gøre dine køb endnu billigere!

Sådan handler du hos Pixizoo

Pixizoo har et stort udvalg af mange af de mest populære varer og mærker på markedet for at sikre, at du finder præcis, hvad du og dit barn har brug for. Cybex, BabyDan, Sleepbag, Leander, Zebra, LEGO, Stokke, Trip Trap, Lamaze, Baby Jogger, BRIO og en overflod af andre mærker er tilgængelige. Vores store udvalg sikrer, at du kan foretage alle dine køb ét sted, også selvom du køber den ekstremt store startpakke til spædbørn. Desuden tilbyder vi et prismatch og en prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at hvis du finder en lavere pris på en anden dansk hjemmeside, matcher vi den – uanset om det er til børnetøj, legetøj, barnevogne eller autostole. De matcher priserne på Pixizoo.dk i Pixizoo-butikken - på Pixizoo.dk tjekker de konkurrentens priser på mange tusinde varer hver dag for at sikre dig den bedste pris. Selvfølgelig matcher butikspriserne Pixizoo.dk; Du skal blot underrette personalet, hvis du finder en vare billigere på hjemmesiden. Du kan nemt søge efter og finde de ting, du og din familie har brug for. Pixizoo har adskillige muligheder for dig at søge efter varen for at gøre det klarere og lettere for dig at opdage den rigtige ting. Du kan enten se et bestemt brand eller bruge vores søgemulighed, hvor du kan tilpasse din søgning ud fra dine præferencer og behov.

Hvad Pixizoo tilbyder

Pixizoo's eksplicitte mål er konstant at forbedre og tilpasse Pixizoo til kundernes behov og ønsker, samt at holde sig ajive med de nyeste trends og tests. Et andet, og måske mere essentielt, formål er at give alle deres forbrugere en enestående oplevelse både før og efter, at de har foretaget et køb. For mange mennesker betyder det at få børn en mere kaotisk hverdag med meget at lave, derfor skal det være enkelt, ukompliceret, overset og hurtigt at handle hos Pixizoo. Pixizoos formål er således ligetil. Kunderne skal have den bedst mulige oplevelse og service - hver gang! Pixizoo er et brand, der står for god kunderådgivning i øjenhøjde. Fordi alle tre partnere er fædre, ved de, hvad deres målgruppe leder efter. At blive forælder for første, anden, tredje eller fjerde gang er en utrolig og uforglemmelig oplevelse. Samtidig er det en massiv omvæltning, der vender den normale hverdag på hovedet. Pludselig er der en masse beslutninger og holdninger at tage fat på. Samtidig skal der investeres penge i nyfødt og børneudstyr. For hvad har du brug for? Dette kan være lidt af en jungle at navigere. Selvom du ikke længere er nybagt forælder, skal du købe og/eller opdatere udstyr. Pixizoo forstår, hvor svært det kan være at finde blandt de mange mærker, modeller og varer. Som et resultat vil de hjælpe dig med at finde det produkt / de produkter, du har brug for og har brug for. De har formået at gøre det så enkelt og overskueligt for dig som muligt, og at sikre, at du får en positiv oplevelse fra start til slut.

Pixizoo på Trustpilot

Kunderne er mere end tilfredse med det, de får. Fra kvalitet og forsendelse ned til Pixizoo's kundeservice og troværdighed. Hvordan ved vi det, spørger du måske? Trustpilot. Det bedste sted at tjekke anmeldelser og lære de sidste detaljer i et firma, du vil købe fra - i dette tilfælde Pixizoo. Pixizoo har en ideel score på Trustpilot med mere end nok anmeldelser at lære af.

Har du brug for mere?

Hos Pixizoo sørger de for, at du får den nødvendige hjælp og vejledning, så du er godt rustet til at vælge de bedste varer til dig og din familie. Som følge heraf har alle Pixizoo-medarbejdere i butikken og kundeservice den nødvendige erfaring og viden til at yde den korrekte rådgivning om køb, brug og vedligeholdelse af børns genstande. Hvis du har spørgsmål vedrørende køb, brug eller vedligeholdelse, er deres kundeservice mere end klar til at være vært for dig.