Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Qknives blev startet af nordjyske iværksættere med en kærlighed til madlavning og ordentlige køkkenartikler. Det begyndte tilbage i 2019, en temmelig ny virksomhed, men har allerede et godt ry. Mike Horup og Mathias Lydersen besluttede at opbygge en virksomhed, hvor kvalitet og kundeservice skulle prioriteres. På trods af at ingen af dem havde en kulinarisk baggrund, havde de en stærk entusiasme for god mad og madlavning generelt. De kunne begge lide at lave mad til sig selv og andre. Det generede dem, at de havde forfærdelige knive derhjemme, og de besluttede at gå på jagt efter bedre udstyr. På grund af deres budget kunne de dog ikke gå for langt med hensyn til køkkenudstyr af høj kvalitet. I det lange løb var de knive, de kunne købe, ikke rigtig fremragende. De fik begrebet her for at se, om de ikke kunne "lave" nogle virkelig flotte køkkenknive, hvor pris og kvalitet var tættere forbundet. Det blev starten på et virkelig skønt partnerskab, hvor nordjyske værdier, gode dagligvarer og et ønske om gode madlavningsredskaber skulle være fundamentet for Qknives. For at få et fuldt overblik over dette fantastiske firma, læs videre og find de bedste knive til dit køkken!

Lær mere om Qknives

Deres mål var helt tydeligt fra begyndelsen. Qknives ønskede at etablere et dansk firma, der kunne give andre ligesindede de samme varer af høj kvalitet, som er værdifulde. Selvom de måske var begyndt at sælge andre knivmærker, valgte de kun at fokusere på deres egen ekspertise for at skabe deres egne varer. Som følge heraf blev det fra starten besluttet udelukkende at tilbyde deres knive og tilbehør. Endelig har de altid valgt at holde deres sortiment så begrænset som muligt. Dette indebærer, at de personligt testede og prøvede hvert eneste produkt, før de solgte det på hjemmesiden. Som et resultat er ikke kun alle varer af højeste kvalitet, men de kan også give den bedst mulige rådgivning og support til hvert unikt produkt. Qknives leverer altid gratis levering, uanset hvad du køber hos dem. Qknives giver også en 100-dages tilfredshedsgaranti. Hos Qknives tilbyder de tre forskellige kontaktmetoder. De stræber efter at svare på alle beskeder inden for 24 timer. Men normalt er svartiden hurtigere end det. Kontaktmetoderne omfatter:
  • Mail - Svar på alle e-mails inden for 24 timer.
  • Facebook - Ved at kontakte os via Facebook vil de næsten altid svare inden for 10-15 minutter.
  • Telefonisk åbningstid er fra 09-15 på alle hverdage.
Hos Qknives leverer de dag-til-dag levering, således at alle ordrer afgivet før kl. 16.00 mandag til torsdag og fredag inden kl. 15.00 leveres den næste hverdag. Fantastisk ikke? Post Nord delivers all of their deliveries. When you order from their warehouse, you will be given a tracking number that will allow you to trace the package all the way to your delivery address. If an order is placed with home delivery, the customer is responsible for picking up the package at a parcel store if they are not at home when the box is delivered.

Qknives Rabatkoder

Har du overvejet at købe et par knive i lang tid? Så har du mulighed for at købe et knivsæt lige hos Qknives, og nogle af deres knivsæt er endda til salg. Det betyder ikke kun, at du får nogle fremragende knive, men du kan også spare op til 15% på dit nye knivsæt, hvis du køber alle knivene i serien sammen i stedet for hver for sig. Hvor meget sparer du nøjagtigt? Køber du et af deres knivsæt sammen, og derfor på tilbud, kan du faktisk spare mange penge. De giver 5 til 15% rabat på knivsættene, så bestilling af mere end en enkelt kniv betaler dig virkelig. Når du køber et sæt knive i stedet for at købe knivene separat, sparer du mellem 70 og 825 kr. Desuden er der rabat på visse former for tilbehør, og du kan spare penge ved at købe alt på én gang i stedet for at købe lidt ad gangen. Er det muligt at få en kniv af høj kvalitet sat på den billige? Er det muligt at få et knivsæt med køkkenknive med en HRC på op til 62 uden at betale en ublu pris og få kniven sat med rabat oveni? Det hurtige svar fra Qknives er "ja". Selvfølgelig kan du få et knivsæt af høj kvalitet. Derfor har de valgt at samle deres køkkenknive fra flere serier og tilbyde dem til en meget fornuftig pris, hvis de købes sammen. Sammen med alt dette kan du tjekke kampagnekoderne på vores hjemmeside for at spare endnu flere penge. Tjek rabatterne øverst på denne side for at lære mere!

Qknives på Trustpilot

Med næsten en perfekt score på 5 stjerner er Qknives en af de højest placerede køkkenredskaber i hele Danmark. Kunderne er meget glade for alt vedrørende Qknives. Fra deres upåklagelige kundeservice til deres knivsæt og priser af høj kvalitet. Når du for eksempel bemærker tilbud på et knivsæt, kan du stoppe op og overveje, om knivene er af dårlig kvalitet, hvorfor knivsættet er til salg. Dette er ikke tilfældet med Qknives; knivene i deres knivsæt er konstrueret af 67 lag stål og smedet ved hjælp af Damaskus-processen, så du kan være sikker på, at knivene er af højeste kvalitet, selvom du sparer penge. Som følge heraf kan de utvetydigt sige, at kvaliteten af knivsættene ikke er blevet påvirket på nogen måde, på trods af at de er til salg. Desuden er deres tilbud på de forskellige tilbehørsvarer heller ikke blevet kompromitteret.