Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

Vil du have mad leveret til din dør? Maden bringes direkte hjem til dig hos RetNemt Mltidskasser mellem midnat og enten kl.m 7 eller 8, afhængig af leveringsdagen. De leverer også om tirsdagen i forskellige københavnske postnumre, blandt andre. 12-17. De sætter kassen foran din dør eller hvor du ellers har angivet. Råvarerne leveres i en papkasse med isposer indeni, så alt kan forblive koldt i op til to timer efter den senest mulige leveringstid, dvs. kassen kan holde til 10 til søndagslevering, indtil 9 til mandag eller tirsdag levering, eller indtil 7 til tirsdag levering i løbet af dagen. Det anbefales altid at sætte varerne i køleskabet så hurtigt som muligt. RetNemt har specialiseret sig i at give dig de bedste alternativer til at samle din egen måltidskasse, og hver uge kan du vælge mellem 40 forskellige retter, der passer til dine specifikke krav og interesser. For eksempel kan du vælge mellem hurtige at tilberede måltider, kødfrie måltider, børnevenlige måltider, grønne retter og meget mere. Mad leveres lige til din dør. Måske har du ikke helt forstået, hvad det vil sige at være abonnent hos RetNemt. Mange danskere er stadig ikke bekendt med tanken om at få mad leveret til deres hus, men alligevel er det utroligt ligetil og bekvemt. De er her for dig, hvis du gerne vil have lidt mere tid på hverdage, for eksempel ved ikke at skulle bruge så meget tid på at lave mad. Hvis du har børn, vil du højst sandsynligt gerne være i stand til at give dem frisk og nærende mad på daglig basis; Men hvis overskuddet ikke altid er tilgængeligt, kan du drage stor fordel af at bestille mad fra dem, der skal leveres til dit hjem. Dit barn vil spise nærende og velsmagende måltider, og du sparer tid ved ikke at skulle lave indkøbslister, shoppe eller lave mad. Som et resultat vil du tjene flere penge som forælder, og du vil bruge mere kvalitetstid sammen med dit barn, fordi du ikke behøver at bruge timer på at lave mad og købe. Vores måltidskasser leveres komplet med alle de ingredienser, du skal bruge til at forberede opskrifterne. Du får også en grundig opskrift, der er let at følge og giver dig mulighed for at lave en fremragende middag med din familie på kun 30 minutter.

RetNemt Rabatkoder

Udover at være en af de bedste måltidskasseleverandører derude, især med deres ekstraordinære priser, er du helt sikkert på det rigtige sted. Du kan gemme en masse med RetNemt. Sammen med dette giver de dig ugens måltider, som normalt er billigere, end når du vælger din egen. Alle mulighederne fungerer godt med prisfastsættelsen, da du betaler så lidt for hver ting. Udover tilbuddene på RetNemt og deres særlige tilbud, kan du finde rabatkoder på vores side for at spare endnu mere. Prøv det selv for at se, hvor lidt du betaler for et godt produkt!

RetNemt Levering af mad med mange fordele

Du får en simpel middag med en række frynsegoder, når du får en måltidskasse leveret til dit hus. Man skulle tro, at det er dyrere at få maden leveret end at købe den selv i butikken, men det er ikke tilfældet. Faktisk er det muligt, at køb af mad fra os vil spare dig penge. Fordi du ikke behøver at shoppe på samme måde som du plejede, vil du være i stand til at undgå de mange impulsive køb, du er tilbøjelig til at foretage. Samtidig kan det indebære en noget bedre daglig rutine, ligesom chokolade og andre søde sager ofte ryger unødigt i indkøbskurven. Har du overvejet, hvordan mad leveret af dem kan hjælpe dig med at udvide dine kulinariske horisonter? Hvis du aldrig har været en stor kok før, vil du blive overrasket over, hvor mange forskellige ingredienser der er, og hvordan man forbereder dem. Du kan prøve nogle unikke fødevarer, der vil inspirere dig til at prøve meget mere - og hvis du har børn, er det en tilsyneladende metode til at udsætte dem for en bred vifte af smag, samtidig med at du undgår kræsne spisere. Desuden sikrer du, at I alle har en sund, mangfoldig kost, hvilket kan være svært at forestille sig i en hektisk hverdag, hvor de samme 10 fødevarer ofte leveres.

Lækker mad, god kundeservice

Herfra og ud, hvis du vælger en valgfri måltidskasse, vil du være garanteret anstændige fødevarer, hvoraf mange er økologiske. Mange af vores delikatesser, såsom grillede burgere med hummus, pizza parma og kalkunspyd med tandoori, har vist sig at være populære hos vores forbrugere. Dette er blot nogle få af vores mere end 800 forskellige retter. Der er ingen grund til at være bekymret, hvis du nyder det traditionelle danske køkken. Der tilbydes også frikadeller, dansk bøf, koteletter og en række andre retter. Måltiderne er minutiøst designet og udviklet af nogle af Danmarks mest kompetente kulinariske fagfolk, hvilket sikrer, at de mange retter holder sig til begrebet fx udenlandsk mad eller fedtfattig mad. Når du vælger en af vores løsninger fra denne side, vil du modtage en masse ekstra frynsegoder. Et abonnement hos os er helt frivilligt, hvilket betyder, at du altid kan sætte dine leverancer i bero, hvis du ikke ønsker at få mad fra os i en længere periode. Hvis du har problemer med din levering eller dit køb, er vores kundeservicepersonale tilgængeligt via telefon og chat. Hver uge får du en mail med måltiderne for den næste uge, som du nemt kan ændre op til et par dage før levering, afhængigt af din leveringsdag.

Retnemt Måltidskasse

En måltidskasse indeholder en opskrift samt alle de ting, der er nødvendige for at tilberede anstændigt hverdagskøkken. Retterne tager omkring 30 minutter at tilberede og give en dejlig, aromatisk aftensmad rig på vitaminer og mineraler. Hver uge sammensætter vi en måltidskasse til dig ud fra de 40 forskellige måltider på vores menukort. Nogle ting skal selvfølgelig tilsættes efter din smag, såsom salt og peber, sukker og hvad du har brug for til dine specifikke smagsløg. I en nøddeskal giver fødevarerne bekvemmelighed og nye oplevelser på en sund og lækker måde. Måltiderne tager mellem 15 og 40 minutter at tilberede. Fra det øjeblik komponenterne sættes på bordet, indtil måltidet er klar til servering, skal arbejdstiden være mellem 50% og 100% af tilberedningstiden.

RetNemt på Trustpilot

Du vil være sikker på, at du får det fineste af det bedste, ligesom alle andre. Du vil være i stand til at stole på det firma, hvorfra du køber, og vide, at du får det, du har betalt for. Der vil ikke være nogen fifleri med den komplette tilmelding til / køb fra den faste metode midt i eller under den. For at dæmpe din frygt indsamlede vi oplysninger om RetNemts omdømme fra verificerede forbrugeranmeldelser. Det er her, Trustpilot kan være nyttig. Vi kan observere, hvordan firmaet klarer sig på Trustpilot, og hvad vi kan forvente af alle elementer i virksomheden. Alt fra kvaliteten til den måde, hvorpå RetNemts kundeservice fungerer. Alle synes mere end tilfredse med deres produkter, kundeservice, leveringstid og kvalitet. Vi synes bestemt, at dette er et firma, du skal kende og bruge! Hvis du ikke er hjemme til din levering, skal du ikke bekymre dig. Du kan skrive specifikke leveringsinstruktioner til chaufføren med, hvor du vil have din måltidskasse leveret.