Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Har du altid spekuleret på, hvad du skal gøre med din gamle telefon, når du køber en ny smartphone? Tænkt på at smide det ud, give det til en anden? Eller måske bare smide det i et skab, hvor det aldrig vil se dagens lys? Intet af det bør være en tanke i dit sind. Ikke efter at have fundet ud af om Swappie. Hvis du har ledt efter en markedsplads til at sælge din gamle telefon, er dette platformen for dig. Swappie er ikke kun til salg. Du kan også købe en ny telefon fra virksomheden, alt sammen via deres hjemmeside. Fortsæt læsning for at finde ud af mere.

Hvad er Swappie?

Velkommen til en ny form for elektronisk butik, der kombinerer de bedste aspekter af online loppemarkeder og online butikker. Sig farvel til stresset ved at købe eller sælge din næste smartphone! Du behøver ikke at kontakte leverandører, acceptere at mødes eller risikere at blive snydt, hvis du bruger Swappie. Swappie er Europas førende online markedsplads for køb og salg af istandsatte smartphones. Siden starten i Helsinki i 2016 er de vokset til over 1000 medarbejdere og 100 millioner euro i årlig omsætning. Og det er kun begyndelsen. De gør det muligt for deres forbrugere i 15 lande at opgradere deres smartphones i miljømæssigt bæredygtige og omkostningseffektive metoder. Køb smart, ikke nyt; Sådan ændrer Swappie forbrugeradfærden i Europa og snart resten af kloden. Velkommen til en ny form for elektronisk butik, der kombinerer de bedste aspekter af online loppemarkeder og online butikker. Sig farvel til stresset ved at købe eller sælge din næste smartphone! Du behøver ikke at kontakte leverandører, acceptere at mødes eller risikere at blive snydt, hvis du bruger Swappie. Swappie.com er en sikker og sikker online butik, der sælger forsigtigt brugte og fuldt funktionelle mobiltelefoner til en lav pris. Alle deres telefoner er blevet grundigt undersøgt og repareret ved hjælp af banebrydende teknologier. På grund af deres strenge kvalitetskontrol kan Swappie tilbyde en garanti på hver telefon, de sælger.

Sådan fungerer det

Det lyder for godt til at være sandt, ikke? Muligheden for at få en iPhone X eller en iPhone 12 Pro til de billigste priser. Nå, du er kommet til det rigtige sted. For at gøre det kort er her en oversigt over, hvordan processen ser ud.
  • Vælg en telefon fra vores brede udvalg.
  • Betal med din foretrukne betalingsmetode.
  • Modtag telefonen inden for 1-3 arbejdsdage.

Swappie Rabatkoder

Som nævnt er Swappies priser utroligt lave, for den kvalitet og det telefonmærke, du får. Selv mens du sælger, får du kompensation for dine penge! Sammen med deres billige priser og gode telefonlinje, tjek vores swappie rabatkoder for at få endnu billigere priser på din næste telefon!

Swappie på Trustpilot

Selvfølgelig kan investering i en ny telefon være en ganske risikabel beslutning. Det er ikke hver dag, at du kan købe en næsten ny iPhone med en prisklasse efter eget valg. Så for at finde ud af, hvor troværdig og troværdig Swappie virkelig er, er Trustpilot praktisk. Med næsten 20.000 solide anmeldelser er Swappie rangeret som 'fremragende' på Trustpilot. En utrolig score på 4,7 stjerner er, hvad der giver dem deres loyale kunder. Kunderne er tilfredse med alt, hvad Swappie tilbyder. Deres kundeserviceoplevelse er også opført som en fantastisk del af Swappie.

Tilstandskategorier og statistikker

Swappies telefontilstandskategorier vedrører udelukkende deres ydre udseende, dvs. tegn på slitage, og angiver ikke telefonernes funktionalitet på nogen måde. Alle telefoner, der sælges af Swappie, har gennemgået langvarige og strenge tests. Fordi de alle er istandsatte, kan du være sikker på, at telefonen og batteriet fungerer korrekt. Alle batterier bevarer mindst 80% af deres oprindelige kapacitet, hvilket Apple anser for nok til normal, anstændig batteriydelse. Alle telefoner er låst op, grundigt testet og fungerer som de skal.

Sidste tanker

Swappie blev grundlagt i 2016 og er et re-handels- og renoveringsfirma med fokus på iPhone-produktmarkedet. Med interne renoveringsfaciliteter i Finland og Estland er virksomheden allerede til stede i hele Europa og er førende på markedet for iPhone-genhandel på størstedelen af de 15 markeder, hvor den opererer. Siden det blev grundlagt for seks år siden, er Swappie vokset betydeligt med over en million renoverede smartphones solgt til dato. Siden 2020 har Swappie lanceret på 12 markeder i hele Europa, og denne stærke vækst forventes at fortsætte, efterhånden som forbrugerne bliver mere fortrolige med de overkommelige og miljøvenlige muligheder af høj kvalitet, som virksomheden tilbyder.