Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Telmore er Danmarks største mobile virtuelle netværksoperatør med hovedsæde i Taastrup. Det er en af de mest benyttede butikker i Danmark, til mobilabonnementer, tv-adgang som Netflix, HBO Max og Disney+ og mobilt bredbånd. Som kunde hos Telmore får du adgang til det bedste af det hele. Sammen med deres eksemplariske kundeservice og lynhurtige 5G-internet er Telmore den bedste løsning.

Hvad er Telmore

Telmore blev grundlagt i 2000 og var en af verdens første Discount MVNO'er, der brugte internettet som den største salgs- og servicekanal. Telmore havde en markedsandel på 10,4 procent og over 700.000 brugere allerede ved udgangen af 2010. Telmore, en fremsynet leder i den danske telebrantel, plejede at have et mindre tilgængeligt site, og de producerede for nylig en mere fleksibel og moderne platform på under 13 måneder. Telmore’s eksisterende IT-landskab blev analyseret med fokus på forretningsmæssig agilitet, stabilitet og omkostninger, hvilket resulterede i en komplet udskiftning af systemet til en mere fleksibel og moderne platform. Processerne omfatter fakturering, salg, rating, kundeservice og meget mere. Dette projekt var afgørende for Telmore’s fremtid, og det har indtil videre ført dem til langt bedre succes. Dette har resulteret i:
  • En responsiv kundefaktureringsplatform
  • En jævn strøm af friske opfindsomme produktudgivelser med mere effekt og rækkevidde.
  • Høj systemkvalitet og kundetilfredshed – cementerer Telmore’s position som branchens førende inden for dansk tele.

Telmore Rabatkoder

2 til 1 pris er virkelig velkendte på Telmore. Hvis du vil have en ny telefon, som for eksempel en Samsung Galaxy Z Fold, leveres den med en 2 til 1 pris. Deres månedlige priser på telefoner og abonnementer er også super billige og overkommelige for den loyale kunde. Du kan også købe sejt tilbehør til din mobil eller tablet. De giver også gratis forsendelse, der tager op til 2-5 dage - uanset hvad det er, du køber fra Telmore. De har også en 14 dages returret, hvilket betyder, at du kan returnere købet - hvis det matcher deres betingelser i løbet af 14 dages køb. Så hvis der er noget, der ikke er på niveau med dig, skal du nemt returnere det. Du kan også betale over 24 måneder - hvilket er den bedste løsning, hvis du vil have de mest overkommelige valg. Sammen med alt dette kan du tjekke vores rabatter på denne side for at få nogle kampagnekoder og ekstra penge ud af dit køb.

Hvordan fungerer Telmore

Når det kommer til telefoner og abonnementer, er der en overflod af muligheder. Der er sikre valg, billige valg, overpris valg og lidt for vanskelige valg. Telmore giver den kloge mulighed. De er kloge på grund af deres løsninger, ikke fordi de er kloge. Du modtager meget mere end et mobilabonnement. Du modtager de bedste takster til den lavest mulige pris. Bortset fra tekstbeskeder, taleopkald og data har du også adgang til et stort bibliotek med film, tv-shows, musik og bøger - alt sammen mod et fast månedligt gebyr. Det adskiller sig fra alle de andre alternativer derude. Så er det op til dig, om du vil have en pakke med udvalgte tjenester eller ubegrænset adgang til alle tjenester med Telmore Play-pakken som helhed. Deres websted er enkelt at bruge, og alt er super tilgængeligt. Det har et slankt udseende og et par faner, som du kan navigere igennem. Hver fane alene som en kategori åbner op for flere muligheder - med detaljerede udsigter til, hvad det er, du leder efter. De har de øverste telefoner i det øjeblik på deres hovedside - sammen med de bedste streamingtjenester.  Sammen med alt dette underskrev Bookmate, Danmarks største online teleselskab, en flerårig aftale med Telmore om at bringe sin samling af mere end 850.000 e-bøger på 12 sprog til danske brugere. Kunder hos Telmore Play har adgang til Bookmates enorme e-bogsportefølje, som i øjeblikket indeholder over 16.000 danske titler og 300.000 engelske titler. Bookmate og Telmore samarbejdede tæt med alle større danske bogforlag for at give kunderne det bedste fra talentfulde forfattere over hele verden, fra lokale favoritter som Leif Davidsen til internationale bestsellere som Jojo Moyes, samt klassisk litteratur, ny skønlitteratur og en række andre genrer.

Telmore på Trustpilot

Selvfølgelig kan investering i en ny telefon være en ganske risikabel beslutning. Så for at finde ud af, hvor troværdig og troværdig Telmore virkelig er, er Trustpilot praktisk. Med næsten 33.000 solide anmeldelser er Telmore rangeret som 'fremragende' på Trustpilot. En utrolig score på 4,1-stjerner er, hvad der giver dem deres loyale kunder. Kunderne er tilfredse med alt, hvad Telmore tilbyder. Deres kundeserviceoplevelse er også opført som en fantastisk del af Telmore. Med over 33.000 anmeldelser har Telmore en fremragende anmeldelse på Trustpilot. Kunderne roser deres meget professionelle service og arbejde. Deres telefoner er åbne hver mandag til fredag fra 9:00 til 16:00. Ved månedsskiftet kan du opleve ekstra ventetid på telefonerne, så kunderne anbefaler også, at du bruger de andre kontaktmuligheder. Det er vigtigt at bemærke, at du også kan kontakte dem i weekender og på helligdage hver 10.00 til 18.00. Folk er mere end tilfredse med deres Telmore-abonnementer og priser.