Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

Har du hørt om LadyBox? Vil du have månedlige produkter til de billigste priser? Vil du føle dig luksuriøs med dine nye produkter? Vil du have det bedste af det bedste? I denne artikel introducerer vi dig til LadyBox. LadyBox er din månedlige forkælelseskasse fyldt med inspiration og overraskelser til de billigst mulige priser på månedsbasis. Hvilke skønhedsprodukter skal inkluderes i en forkælelseshæmmer? Make-up, ansigt tonere, ansigtscremer, lermasker, håndcreme, bodylotion, are-up, skønheds- og hårprodukter, dufte og aromaterapiprodukter fremstillet af premium eller helt botaniske komponenter gør fremragende pamper box tilføjelser. Kassen består altid af 5-7 skønheds- og plejeprodukter! For at finde ud af mere om dette vidunderlige firma og deres fantastiske tilbud, læs med!

Hvad er LadyBox

LadyBox tilbyder alle gode tilbud på deres produkter og månedlige plejepakker. Det bruges en hel del over hele Danmark. Deres hovedmål er at reducere deres CO2-påvirkning. LadyBox tror på nødvendigheden af at give tilbage til samfundet og have socialt ansvar i tankerne hver dag. Det drejer sig om både den daglige drift og samarbejdet med eksterne partnere. Det indebærer, at der altid lægges vægt på at danne partnerskaber med virksomheder, der har prioriteret social ansvarlighed, såsom økologi, bæredygtighed, FN's verdensmål eller lignende. Som et resultat har de firmaer som Zenz Organic, Ecooking og Madara Organic i Ladybox. I hver kasse får du en håndgribelig flyver med information om tingene indeni. Disse er FSC-certificerede, hvilket indebærer, at de er skabt af træ fra en FSC-skov. I en FSC-skov fældes der ikke mere tømmer, end skoven kan forny, mens dyr og planteliv beskyttes. LadyBox forsøger hele tiden at reducere deres CO2-påvirkning og søger den bedste bæredygtige løsning. Dette gælder for varer, trykte materialer, pakkefremstilling og så videre.

LadyBox forkælelsesboks

Du kan tjekke deres seneste boks på deres hjemmeside.  Det er kassen fra den sidste måned - de giver dig adgang til at se, hvad der er lagt inde i kassen. Udover disse kasser, som for at være retfærdige er deres bedst sælgende produkter, tilbyder de en række selvplejeartikler. Ting som hudpleje, hårpleje, make-up produkter, hjem produkter selv og meget mere! Deres priser varierer også på disse produkter. De tilbyder mærker som Avant, Afterspa, Overdådig pleje, Nick's, Youth Lab og Ziaja. Dette er dog ikke alt. De repræsenterer over 30 mærker i deres virksomhed. Så du vil helt sikkert være i stand til at finde det, du leder efter. Da de tilbyder en masse mærker, varierer priserne, som vi lige har nævnt. Priserne starter med de billigste alternativer til de mest luksuriøse produkter.

LadyBox rabatkoder

LadyBox giver dig også mulighed for at tilpasse, hvilke produkter du ønsker. Personalisering betyder at være i stand til at vælge en eller flere ting til din månedlige Ladybox! Dette giver dig mulighed for at personliggøre kassen, mens du stadig er en del af denne måneds kasse, hvilket er en overraskelse! Sammen med alle disse gode LadyBox rabatkoder vil vi også gerne give dig en idé om, hvordan priserne ser ud. Din kasse koster kun 199 kr./måned, indeholder 5-7 produkter og har denne måned en samlet værdi af 1.257 kr. De indeholder også en velkomstgave til din første måned. De tilbyder også en masse specialtilbud på kasser, så vær på udkig! For eksempel til deres 'The Skintastic box' kan du bruge deres rabatkode "SKINTASTIC" og spare 20% på din første kasse. Deres forsendelse er også gratis. Du kan også til enhver tid annullere, når du abonnerer på boksene. Du kan også tjekke rabatkoderne på vores side for at få de billigste muligheder.

LadyBox på Trustpilot

Selvfølgelig vil du sikre dig, at du får det bedste ud af de bedste produkter. Du vil være i stand til at stole på det firma, du køber fra, og få det, du har betalt for. Ingen fiddling imellem eller under hele processen med at tilmelde sig / købe fra virksomheden. For at krydse alle dine bekymringer væk, sørgede vi for at få en idé om deres omdømme fra rigtige kundeanmeldelser. Det er her Trustpilot kommer ind i en r del af. På Trustpilot kan vi se, hvordan virksomheden klarer sig, og hvad vi kan forvente af alle aspekter af virksomheden. Alt fra kvaliteten, til leveringstiden og LadyBox's kundeservice. Alt i alt, efter at have taget et kig på deres Trustpilot, klarer virksomheden sig mere end godt. De har en strålende score på webstedet, 4.6 stjerner, der rangerer dem som 'fremragende'. Folk roser deres produkter og kasser af høj kvalitet. De elsker også deres overraskelser i kasserne hver måned og ser frem til forkælelsespakkerne. Deres service bliver også rost af kunderne, uanset om det er nye kunder, der får deres første pakke eller loyale kunder, der har brugt tjenesten i flere måneder. LadyBox sørger for at holde styr på, hvad kunderne efterspørger. Så negative kommentarer tages også ind med en god holdning. I et scenarie forventede en kunde simpelthen ikke at modtage disse specifikke produkter og klagede. LadyBox-teamet sørgede for at tilfredsstille kunden ved at sende dem en helt ny plejepakke. Alt i alt er vi mere end tilfredse med deres Trustpilot anmeldelse.

Endelig

Hvad har du mere brug for? Du skal jage for at finde din computer eller telefon for at tjekke LadyBox. Det bør ikke tage dig mere end 5 minutter at finde det, du leder efter, og tilmelde dig. Så fortsæt, tag et kig på dig selv og bestil din forkælelseskasse nu.