Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

Viborg Stifts Folkeblad - 2 Rabatkode/Tilbud

Gå til butik

Bor du i og omkring Viborg kommune? Ønsker du at få de lokale nyheder samt de større nationale og internationale nyheder leveret lige til din dør eller ønsker du at have dem med dig overalt på dine digitale enheder? Så har vi nogle gode nyheder til dig. Forkæl dig selv med en abonnementsløsning hos Viborg folkeblad og vær altid opdateret på de nyeste nyheder også i dit lokalområde. Lige nu sparer du mange penge på et abonnement, så slå til allerede i dag.

Rabatkode til Viborg Stifts Folkeblad

Viborg Folkeblad udkom for første gang i 1877, hvor den gennem tiden har udkonkurreret fem andre dagblade i området. Det er altså et populært dagblad med en lang historie, der cirka udkommer i 10.000 eksemplarer. Der er ingen tvivl om, at det er hårdt at være lokalavis i en digitaliseret verden så støt det historiske dagblad og få leveret avisen til din dør eller stift et digitalt abonnement og få adgang til Viborg Stift Folkeblad netavis. Det hele afhænger af dig og dine behov. Du vil aldrig gå glip af en nyhed igen, hvis du bruger din rabatkode og sparer penge på et abonnement.

Viborg Stifts Folkeblad på Trustpilot

Viborg Stifts Folkeblad har ikke en officiel Trustpilot side, da der er tale om en mindre lokalavis, men hvis du følger deres Facebook-side ”Viborg Stifts Folkeblad”, så kan du se, hvordan over 22.000 mennesker har liket og fulgt siden, hvilket altså peger på, at der er rigtig mange, der er meget glade for denne avis. Hvad enten du får tegnet et abonnement hos Viborg Stifts Folkeblad DK, kan du bruge siden til at kommentere på de forskellige nyheder og afsløre hvad du synes om dem. Har du spørgsmål til redaktionen bag kan du også skrive en privat besked på Facebook siden eller klikke på ”kontakt os” under ”menu” på hjemmesiden. Et abonnement hos Viborg Folkeblad kan være nøglen til alle de låste artikler på hjemmesiden, som dine venner på Facebook måske ikke har adgang til. Spar penge på den nøgle i dag og få adgang til al den tilgængelige viden og alle de tilgængelige nyheder og glem ikke at like deres side på Facebook, hvis du er lige så glad for Viborg Folkeblad som de 22.000 andre. Du vil ikke fortryde det.

Viborg Stifts Folkeblad – de lokale, nationale og internationale nyheder samlet et sted

Mange aviser vil give dig din daglige portion underholdning og nyheder på national og global plan, men sjældent finder du de brugbare nyheder fra dit lokalområde i de større aviser. Med et abonnement hos Viborg Stifts Folkeblad får du det hele samlet i en praktisk pakkeløsning, så du ikke skal spekulere på, hvorvidt du går glip af nogle vigtige nyheder fra dit nærområde. Dermed sparer du også penge på at skulle holde flere aviser på en gang og du skal heller ikke bruge tiden på at læse flere aviser igen for at være opdateret. Benyt derfor dette tilbud og spar lige nu også en god rabat på en abonnementsløsning hos Viborg Folkeblad.

Hvad kan man læse om hos Viborg Stifts Folkeblad?

Viborg Stift Folkeblad samler alle de gode nyheder i en pakkeløsning, hvad enten du er interesseret i de lokale, nationale eller globale nyheder. Men det stopper ikke der. Avisen dækker også alle interesser, hvad enten du gerne vil høre de seneste sportsnyheder eller høre om de kendte. Nedenfor har vi samlet en  lille liste over nogle få af alle de sektioner, der er at finde hos Viborg Stift Folkeblad:
 • Kultur
 • Bolig og livsstil
 • Gear
 • Klima
 • Oplæste nyheder
Samt meget mere. Gå selv på opdagelse på hjemmesiden, når du har tegnet dit abonnement eller undersøg det, når du får avisen leveret til din dør. Hos Viborg Stift Folkeblad er der noget for enhver smag.

Hvordan benytter man en Viborg Stifts Folkeblad rabatkode?

Med din Viborgfolkeblad.dk rabatkode kan du spare mange penge på mange timers underholdning og praktisk glæde. Der er dog ikke tale om en egentlig rabatkode, men i stedet om et tilbud, som du finder her på siden og kan benytte dig af, hvis du kvalificerer dig til at få abonnementet. Klik på linket her på siden, hvis du gør og følg nedenstående guide:
 • På hjemmesiden i øverste venstre hjørne klik på ”Køb abonnement”
 • Vælg hvorvidt du ønsker en digital abonnementsløsning eller avisen sendt til din postkasse på print
  • Vælger du den digitale løsning skal du her vælge mellem tre muligheder: ønsker du Viborg Stift Folkeblad E-avis og Plus-artikler i en og samme pakke? Kun E-avis eller kun Plus-artiklerne?
  • Vælger du den klassiske printede avis, skal du nu vælge, hvorvidt du ønsker den komplette løsning, så du modtager avisen hver dag eller, hvorvidt du ønsker weekend-løsningen for nyheder fredag-søndag
 • Når du har valgt den løsning, der passer dig. Skal du logge ind eller oprette dig og vælg betalingsløsning
 • Indtast herefter dine betalingsoplysninger og klik på ”Betal” for at gennemføre betalingen
Det er ganske nemt at stifte et abonnement hos Viborg Folkeblad.

Fordele ved at være abonnent hos Viborg Stifts Folkeblad

Der medfølger mange fordele som abonnent hos Viborg Folkeblad. Her er nogle af dem:
 • Lokal fordelsklub – få nyheder, tilbud og tag del i konkurrencer ved at tilmelde dig nyhedsbrevet
 • Avisfordele.dk – som abonnent kan du spare endnu flere penge på en lang række produkter. Læs mere her på siden: https://avisfordele.dk/
 • Daglige nyheder – hvor end du befinder dig på den måde du foretrækker det
 • Afmeld til enhver tid – hvis du fortryder
 • Nyheder i alle kategorier – så du altid kan finde noget, der interesserer dig
Tegn derfor et abonnement hos Viborg Folkeblad og spar penge på et fordelagtigt tilbud.

Er det sikkert at handle hos Viborg Stifts Folkeblad?

Hjemmesiden har en såkaldt SSL-kryptering, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om at indtaste dine personlige oplysninger på hjemmesiden. Den beskytter dig og sørger for at dine personlige oplysninger bliver utilgængelige for uvedkommende. Du kan derfor med ro i sindet tegne et abonnement hos Viborg Folkeblad og sikre dig daglige nyheder og timevis af underholdning.