Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

WATTOO.DK med det sjove og kreative navn, er en danskejet webshop, som specialiserer sig i stort set alle former for El-artikler, elektronik, VVS, værktøj og belysning. Virksomhedens fokusområde er især lave priser, hurtig levering, et stort udvalg og en god og brugbar kundeservice – også efter køb. Når de taler om et stort udvalg, så lyver de ikke. Det er svært ikke at fylde den virtuelle varekurv. Men det kan du også roligt gøre. Vi her på Rabatkuponen.dk har nemlig fået fat i rabatkoder til dig og vi har også samlet de bedste tilbud fra WATTOO.DK her.

Et stort og alsidigt udvalg

De mange forskellige varekategorier giver mulighed for at samle hele familiens indkøb samme sted. Det er billigere i fragt og du sparer tid ved at lede forskellige steder på nettet eller i fysiske forretninger. Vi tydeliggør lige kategorierne:
 • El-artikler
 • Belysning
 • Elektronik og IT
 • Værktøj
 • Ventilation
 • VVS
Så brug pæren og følg med strømmen. WATTOO.DK har mange glade kunder.

De kendte kvalitetsmærker

Kvalitet til lave priser. Der er som sagt mange kategorier at vælge imellem hos WATTOO.DK. Udvalget af de forskellige mærker er lige så stort. Der føres både lettere ukendte mærker og de mere kendte mærker som f.eks.:
 • Lauritz Knudsens el-artikler
 • HP og Samsung computere
 • Ifö og Nautic toiletter
 • Damixa håndvaskarmaturer
 • Nordlux og Phillips lamper
Der er selvfølgelig mange flere produkter og mærker end de nævnte her. I og med at udvalget er så stort og alsidigt kan du helt sikkert finde dine favoritmærker hos WATTOO.DK. Måske kan du også finde din kærestes julegave eller din mors fødselsdagsgave. Du må gå på opdagelse på hjemmesiden, som bugner af varer og tilbud. Faktisk over 100.000 varer.

Rabatkoder og de bedste tilbud hos WATTOO.DK

Vi har her på Rabatkuponen.dk samlet rabatkoder og de bedste tilbud fra virksomheder. Vi har som før nævnt, derfor også indsamlet de gode rabatkoder og tilbud hos WATTOO.DK. Du kan her få store rabatter blot ved at indtaste de rabatkoder, du får her hos os. Det er nemt og enkelt. Du indtaster bare den kode du finder her, i rabatkode-rubrikken, i webshoppens online betalingsystem, når du skal betale din ordre. Med en rabatkode fra os, kan du få flere procents rabat på dit køb. Selvom WATTOOS.DK er billig, så kan det sagtens blive endnu billigere, hvis du lige runder Rabatkuponen.dk, før du køber. Her vil du også kunne se de bedste tilbud, vi kan finde hos de forskellige elektronik og -VVS forhandlere. Det er fuldstændigt gratis at benytte de forskellige rabatkoder du finder her.

Tilfredse kunder giver flere tilfredse kunder

Hos WATTOO.DK ønsker man kun glade tilfredse kunder. De kommer nemlig igen. Og det gør deres venner og bekendte også. Derfor er en rigtig god kundeservice lige så vigtig som produkter og priser. Får man en dårlig behandling som kunde, så huskes det. De gode oplevelser som kunde huskes desværre ikke på samme måde. Det er psykologisk. Man bliver indigneret, når man føler sig uretfærdigt behandlet og det sætter sig fast. Har du spørgsmål omhandlende produkter, tilslutninger, opsætninger eller andet El og -VVS relateret, kan du roligt spørge WATTOO.DK. De kan kontaktes via mail, livechat i webshoppen eller på telefon. De engagerede og erfarne medarbejdere er klar til at hjælpe dig igennem dit køb, efterfølgende opsætning eller andet omhandlende disse emner. De er nemlig altid i stødet. Da WATTOO.DK både sælger til private, erhverv og til offentlige instanser, har de en bred erfaring, som de gerne deler ud af. Virksomheden har den store brede erfaring, da de har solgt El og -VVS artikler siden 2007.

WATTOO.DK har fine anmeldelser på Trustpilot

Den gode kundeservice betaler sig. Den dårlige gør ikke. For inden køb af varer på nettet, bør man altid lige tjekke Trustpilot.com. Verdens største kundehjælp. Mange mennesker har undgået dårlige køb ved at tjekke Trustpilot inden købet. Her findes både anmeldelser og afstemninger. Hver virksomhed får tildelt stjerner ud fra gode og dårlige anmeldelser. Her kan de dårlige anmeldelser ikke slettes eller skjules, men de kan besvares af virksomheden. Kig på Trustpilot for din egen sikkerhed. Men du vil kun blive endnu mere tryg ved dit køb, da WATTOO.DK har rigtige gode bedømmelser på Trustpilot. Over 9000 anmeldelser, hvor der kun er meget få negative. 4,7 stjerner ud af 5 i alt, har de fået. Det er altså meget tæt på de 5 stjerner. Det er faktisk lidt imponerende. Mange springer nemlig ofte hurtigere til tasterne, for at lave en negativ anmeldelse. Har man haft en god oplevelse og er godt tilfreds har man ikke helt så travlt på tasterne. Det er selvfølgelig synd for de dygtige kundevenlige virksomheder og forretninger. Men det er sådan vi mennesker fungerer. De få negative anmeldelser WATTOO.DK har, er ofte misforståelser mellem kunde og virksomhed. Alle negative anmeldelser er nemlig blevet besvaret af WATTOO.DK. Det er noget, de også er gode til, ifølge Trustpilot. I bedømmelsen fra fremragende til dårlig, har 84 % givet dem betegnelsen fremragende. Du kan se flere informationer om virksomheden på Trustpilot.

Prisgaranti hos WATTOO.DK

En del af god kundeservice er også at være den billigste. WATTOO.DK vil altid sørge for, at kunden får det bedste til den billigste pris. Fornuftige købere vil altid lede efter den billigste vare. Det får du hos WATTOO.DK. Som regel er de billigst, lige fra start af købet. Det er vigtigt for dem at være billigst. Men skulle du, mod forventning, finde en billigere vare, hos en anden forhandler, så skal de nok matche prisen. Det gøres nemt i deres online betalingssystem, med få klik og et link til den konkurrerende hjemmeside. Det er selvfølgelig besparende for dig, men det sparer dig også for en direkte samtale med en medarbejder, som måske ikke helt mener, at du har ret. Så det er også besparende for dit psykiske velbefindende. Dette er selvfølgelig allermest fordelsagtigt, hvis du er utilpas med at kræve din ret eller starte en konfrontation, som nogle er. Et link til hjemmesiden med den billigere vare og så får du din vare, til den billigere pris. WATTOO.DK er kendt for altid at holde deres løfte om prisgaranti. Det vises også på Trustpilot.

Hurtig levering af dine varer

48 timer efter din bestilling, er den almindelige leveringstid hos Wattoo.dk. Men der er ingen regler uden undtagelser. Nogle varer er f.eks. ikke på lager og så sendes din bestilling først, når alle dine varer er klar til at blive sendt af sted til dig. Har du mulighed for selv at hente dine varer direkte hos virksomheden, er det også en mulighed. Fragten af din bestilling varetages af GLS, DAO eller fragtmand. Som førnævnt er en hurtig, sikker og billig levering, et fokuspunkt, de er stolte af og sætter en ære i at holde. Så vidt muligt selvfølgelig. Bevar fatningen – din vare er hurtigt på vej til dig.

Returnering, hvis du mod forventning ikke er tilfreds

Wattoo.dk ønsker en tilfreds kundegruppe. De kommer nemlig igen. Og igen. De engagerede medarbejdere gør alt for at opfylde dine behov og vejlede dig til det rigtige. Både via beskrivelserne på hjemmesiden og også igennem deres kundeservice. Skulle du alligevel ende med at stå med en vare, der alligevel ikke var den rigtige, så er det ikke noget stort problem. Du klikker dig ind på returnering af varer nederst på deres side. Derefter bliver du ledt til en formular med et par spørgsmål og forespørgsel om dit ordrenummer. Afhængigt af grunden til returnering, vil du ikke skulle betale fragt hverken den ene eller den anden vej. Du har altid 14 dages returret.

Nem og overskuelig webshop med e-mærke

På trods af det meget store udvalg og de mange forskellige kategorier er hjemmesiden overskuelig og nem at finde rundt i. Alle varer er delt op i hver deres kategori øverst på siden, så man hurtigt kan spotte det, man leder efter. Søgefunktionen er også meget effektiv, så du behøver ikke bruge meget tid, på at finde din nye radiator eller dit nye badekar. WATTOO.DK er e-mærket hvilket giver dig fordele og sikkerhed som køber. E-mærket er en certificeringsordning for webshops som har eksisteret i mere end 20 år. E-mærket er stiftet af en række organisationer f.eks. Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv og DI. Den er en nonprofit organisation med jurister specialiseret i e-handel. E-mærket sikrer dig en sikker betaling, køberbeskyttelse og gratis vejledning.

Er det sikkert at handle hos WATTOO.DK?

Ja, det er mere sikkert end at handle i fysiske butikker. Nets godkender alle transaktioner. Hjemmesiden er SSL-krypteret og selve betalingen foregår gennem en SSL-forbindelse. Dine kreditkortoplysninger bliver altså krypteret og utilgængelige for andre. For at en forretning kan blive e-mærket, kræves et sikkert betalingssystem. Det er en del af det, at bære e-mærket. Faktisk foretager e-mærket jævnlige testkøb, for at teste webshoppens betalingssystem. Hos WATTOO.DK kan du betale med alle de mest brugte kreditkort (også Dankort) samt Mobilepay, Viabill, EAN-betaling og almindelig kontooverførsel. Så du kan trygt kaste dig ud i tilbudsjagten og rabatkode-eventyret med WATTOO.DK

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER