Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Winefamly er en online vinvirkelighed dedikeret til at give medlemmerne overlegen vin i glasset. Hos Winefamly bliver man medlem af et fællesskab, hvor vi alle støtter hinanden, og hvor den fineste vin er den, man bedst kan lide, ikke den med flest point og medaljer. Her får du skræddersyede vinforslag baseret på dine præferencer, køkken og budget. Uanset om du har brug for 1 eller 21 flasker, får du altid det bedste tilbud. Vi leverer en høj kvalitet af service og inspiration, samtidig med at vi arbejder under klare medlemsregler.

Winefamly Rabatkode

Det var afgørende at garantere, at alle havde adgang til Winefamly for at realisere visionen om et landsdækkende vinbaseret samfund, og dermed er medlemskab gratis. Med tiden voksede efterspørgslen på vin til det punkt, hvor der blev etableret et Plus-medlemskab, så medlemmer, der ønskede det, kunne nyde en række ekstra frynsegoder for 39 kr. om måneden. Inkluderet er en 15% ekstra rabat på vin samt spiritus og andre varer. Som følge heraf er Winefamly passende for folk, der drikker lidt vin, dem, der drikker meget vin, og dem, der virkelig kan lide vin. Hvis du vil have andre rabatter, skal du tjekke vores hjemmeside for det. Brug vores rabatkoder til at få din vin endnu billigere!

Winefamly - Vin!

Winefamly er konsekvensen af en livslang passion for vin og køkken, samt et lidt vanvittigt koncept for at give bedre vin i glasset til danskerne. Målet var at skabe et indbydende og enkelt miljø for alle, der nyder og værdsætter vin. Alle skal kunne finde og betale for den vin, de nyder. Winefamly bør også være et fællesskab, hvor folk kan dele deres meninger og erfaringer. Når man vælger en vin til et pastamåltid, samt når man underholder gæster og fejrer livets milepæle, skal vinen behandles seriøst. Derfor vil du hos Winefamly altid kunne opdage både anstændige daglige vine til rimelige omkostninger og ekstraordinære flasker, når der er mere at fejre.

Passion som drivkraft

Winefamlys direktør Thomas Pedersen leder et firma, hvor alle beslutninger, ideer og valg træffes ud fra en vision og et ønske om at give bedre vin i glasset til danskerne. Kokken Thomas Herman er en del af teamet, der ud over at være vinentusiast også bidrager til lokalsamfundets kulinariske scene. Hvilken god vin er trods alt uden lækker mad? Vi er klar over, at de to ting er uløseligt sammenflettet hos Winefamly, og Hermans gourmetbidrag er derfor et vigtigt element i virksomheden.

Fra landmand til bord

WineFamlys billige prissætning er resultatet af en tæt koordinering med vinbønderne. Winefamly har samplet, lugtet og udvalgt hver eneste af vinene i samlingen. Fordi vi selv importerer vinen, skærer vi mange af de dyre mellemmænd fra og sænker prisen på vinen for vores medlemmer - faktisk så lavt, at Winefamly altid kan garantere vinen til Europas laveste markedspris. Vi sammensætter selvfølgelig sortimentet ud fra, hvad vi mener smager bedst, men det er i sidste ende op til medlemmerne at beslutte, hvad der skal stå på hylderne. Som følge heraf kan alle medlemmer bedømme og bedømme vinen, så vi kan lære, hvad vores medlemmer nyder og skræddersy udvalget til dine præferencer. Vi er stolte af - og taknemmelige for - det faktum, at vores vision om et passioneret vinfællesskab nu er en realitet. Hvis Winefamly-medlemmer endelig har opdaget overlegen vin i glasset, så er vores mål nået! - og vi hæver et glas vin for at skåle for lejligheden.

WineFamly på Trustpilot

Du vil være sikker på, at du får det fineste af det bedste, ligesom alle andre. Du vil være i stand til at stole på det firma, hvorfra du køber, og vide, at du får det, du har betalt for. Der vil ikke være nogen fifleri med den komplette tilmelding til / køb fra den faste metode midt i eller under den. For at dæmpe din frygt indsamlede vi oplysninger om WineFamlys omdømme fra verificerede forbrugeranmeldelser. Det er her, Trustpilot kan være nyttig. Vi kan observere, hvordan firmaet klarer sig på Trustpilot, og hvad vi kan forvente af alle elementer i virksomheden. Alt fra kvaliteten til den måde, hvorpå WineFamlys kundeservice fungerer. Alle synes mere end tilfredse med deres produkter, kundeservice, leveringstid og kvalitet. Vi synes bestemt, at dette er et firma, du skal kende og bruge!