Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Wype leverer viden og underholdning digitalt i høj kvalitet og dækker interesser inden for mange forskellige emner, såsom historie, videnskab, sundhed, træning, fotografering, gør-det-selv-arbejde, mad og mode. Det er bestemt indhold for både dig og din familie. Med Wype får du ubegrænset adgang til flere spændende magasiner for hele familien som Illustreret Videnskab, Bo Bedre, Costume, I FORM og mange flere. Det er Bonnier Publications' Wype-app er også tilgængelig for danske magasinentusiaster. Appen indeholder PDF-versioner af alle forlagets store titler, herunder Illustreret Videnskab (Science Illustrated), iForm (In Shape), Bo Bedre (Better Living) og National Geographic og mange flere. Abonnenter på de forskellige publikationer vil have adgang til dem, de abonnerer på, samt de andre magasiner, der findes i Wype til en ekstra pris.

Hvad er Wype

Wype leverer viden og underholdning digitalt i høj kvalitet og dækker interesser inden for mange forskellige emner, såsom historie, videnskab, sundhed, træning, fotografering, gør-det-selv-arbejde, mad og mode. Det er bestemt indhold for både dig og din familie. Med Wype får du ubegrænset adgang til flere spændende magasiner for hele familien som Illustreret Videnskab, Bo Bedre, Costume, I FORM og mange flere. Du kan nemt dele appen med familiemedlemmer eller venner. Wype kan bruges på op til 5 enheder - fantastisk ikke? Hele familien kan dele godt indhold. Du kan nemt dele det på begge platforme. Du kan også downloade og læse dine magasiner offline. Når du har en internetforbindelse, skal du downloade det ønskede magasin. På den måde kan du altid læse dine yndlingsmagasiner og -artikler, når du er offline i udlandet eller på et fly/tog. Du kan bogmærke dine yndlingsartikler - for altid at have dem ved hånden. Når du læser en artikel, har du mulighed for at gemme den til en senere dato. Du kan også nemt og hurtigt finde dine favoritter igen. Bare gå til din bogmærkeoversigt på Wype for at finde dine favoritter.

Wype rabatkoder

Deres tilbud er ikke begrænsende overhovedet. De giver dig et tilbud om at sikre, at du bruger deres produkt. Du sparer 99kr fra den første måned af, da du betaler 0. De binder dig heller ikke til at blive hos dem. Forlad, når du vil forlade - bliv så længe du vil. Betal den mest overkommelige pris for alle dine yndlingsmagasiner. Hvis du allerede har et abonnement på den trykte version af et af magasinerne, har du altid fri adgang til det nyeste nummer og ældre numre af bladet med deres app. Betalingsmetoder omfatter kredit- og betalingskort. Dine betalinger debiteres automatisk på din konto hver måned. Du får også en masse Wype rabatkoder  fra os, hvis du tjekker vores kampagnekoder øverst på denne hjemmeside.

Magasiner på Wype

Nogle magasiner, som du kan finde på Wype, inkluderer: Illustreret Videnskab, HISTORIE, Bo Bedre, KOSTUME, I FORM, Aktiv Træning, Bil Magasinet, Gør det selv, Computer for Alle, Digital Foto, Bolig Magasinet, COSTUME Living, Magasinet Liv og Nordic Living. Appen, der blev introduceret i Danmark for et stykke tid siden, er også tilgængelig som en af premium-pakkemulighederne for TDC-abonnenter via telefon, internet og tv-firmaet TDC. Wype giver en unik tilgang for brugerne til at organisere deres materiale gennem "Magasiner", som giver dig mulighed for at gemme det indhold, der findes direkte på Wype eller fra et websted efter eget valg. Du kan også føje et RSS-feed til dit magasin for at oprette en automatiseret indholdsstrøm. Derefter kan du "vende" gennem de artikler / blogindlæg / osv., Som du har gemt. Alt i alt er det en fantastisk platform til at finde det, du leder efter. Med de fleste af de muligheder, du nogensinde har brug for med en platform som denne, anbefaler vi Wype til dine daglige magasinlæsninger.

Wype på Trustpilot

Som vi har samlet, er deres hovedprodukt en app, der giver dig mulighed for at læse alle disse magasiner. Alt dette for et fast månedligt abonnement. Det er relativt nyt på markedet, men har allerede en masse hype omkring det. Deres kundeservicetimer er også meget fleksible, så hvis der er noget, du stadig har brug for klarhed over, kan du nemt kontakte Wype. Deres arbejdstid er som følger: Man-tors: 9.00-17.00 Fredag: 9.00-16.00 Wype har et godt ry for sin hurtige og nyttige kundesupport. Folk elsker at bruge Wype, da det gør sit job. Enkelt og præcist. Deres ekstraordinære team er også til stor hjælp for hele sin produktordning. Det er alt, hvad vi har at sige om Wype. Hvis der er noget andet, du vil tjekke ud vedrørende Wype, skal du tjekke deres hjemmeside. Glem ikke at bruge deres særtilbud og vores kampagnekoder til den bedst mulige aftale for Wype . Sørg for at få mest muligt ud af Wype!