En krone sparet, er en krone tjent, som det gamle ordsprog siger, er helt korrekt, og der er intet bedre end og spare penge når man handler. Psykologisk har vi mennesker bare større glæde ved og keobe noget, der er sat ned, og jo mere rabat vi kan opnå, jo bedre.

Men hvad er egentligt bedst, at vinde penge eller at spare dem? Det handler helt om, hvor store beløber vi snakker, hvad der er sjovest.

Vi vil nedenfor gennemgå nogle scenario for, hvor meget og hvor lidt man kan spare og vinde i konkurrencer.

Hvor meget kan man spare?

Der er altid penge og spare, hvad end du handler online og gør brug af rabatkoder eller jagter tilbud på nettet eller i den populære tilbudsaviser. Men du kan altså også spare penge, når du køber en ny bil eller et hus, og så er det lige pludseligt mange flere penge du har mulighed for og spare.

Det kan også være du kan købe lidt større volumener af et givent produkt, hvorved du også kan forhandle din pris nedad. Det er de færreste butikker, der ikke er til og forhandle med, selv i butikker som Bilka og Magasin, kan man opnå en rabat, ved og spørge (nok ikke på en agurk eller flæskesteg, men køber man noget større kan man ofte forsøge og forhandle prisen lidt ned, eller lade dem inkludere en mus eller andet i prisen.

Så igen, hvor meget du kan spare handler helt om, hvor meget du køber for – men fordelen ved rabatter, er du ved du får dem.

Hvor meget kan man vinde?

Konkurrencer derimod er kun for drømmeren, ham eller hende der elsker og drømme sig væk til bedre tider. Så er du meget optimistisk, eller vil det bare gøre din dag bedre, at tænke på, at du måske vinder den jordomrejse, eller den nye bil.

Er du mere til lotto og andre konkurrencer, hvor du kan vinde penge – så du selv kan styre, hvad de skal bruges på. Jo større præmien er, jo mindre er chancen for og vinde dog også oftest. Men som et andet god gammel vending siger: Nogen skal jo vinde. Så hvor intet vover, intet vinder.

Men der er ingen garantier ved, at du er vinderen af konkurrencen – hvorfor du ikke kan planlægge efter gevinsten. Men med rabatter og gode tilbud, der er du sikker på du får det.