Vidste du at du kan benytte forskellige tips og tricks til at få mest muligt ud af din massage? Nedenfor kan du læse om hvordan du kan få mest massage for din penge.

Vær ærlig

Hvis du ofte får Massage af den samme specialist, vil han eller hun sikkert anbefale dig øvelser til derhjemme.

Hvis din massør spørger dig ind til hvordan det går med de øvelser, er det vigtigt at du er ærlig. Du får ikke noget ud af at lyve og at sige at det går fantastisk, hvis det ikke er tilfældet. Desuden er massører uddannede i deres fag, og derfor kan din krop hurtigt afsløre dine fremskridt.

Uanset hvad, kommer du længst med din behandling, hvis du er ærlig.

Udskyd træningen

På den dag hvor du får massage, anbefales det at du enten træner før din massage, eller at du springer træningen over.

Det er udbredt at man kan blive træt i kroppen efter massage, og derfor vil du ikke kunne yde lige så meget til træningen. Receptorerne i dine muskler bliver afslappet i forbindelse med massagen, og det betyder at du ikke kan yde den kraft, som du er vant til. Når din krop ikke er hundrede procent i stand til at gennemføre en træning, er du mere udsat for eventuelle skader.

Derfor er det bedst at træne før din massage, eller at springe træningen over. Hvis det ikke er muligt, anbefales det at vente mindst to timer før du tager til træning.

Drik masser af vand

Det anbefales at drikke vand efter en massage til at reducere ømhed i kroppen. En massage skal give dig en god fornemmelse i kroppen, og derfor er det vigtigt at du ikke ender med at blive mere øm efter din massage. Du kan forbedre dine odds for at undgå at blive øm dagen efter, hvis du drikker vand, som hjælper med at reducere affaldsstoffer i din krop.

Undgå alkohol og cigaretter

Det er vigtigt at du drikker masser af vand, og det er lige så vigtigt at du undgår alkohol og cigaretter. Du bør aldrig drikke våde drikkevarer eller ryge lige efter en massage. I og med at en massage øger blodomløbet, kan alkohol og nikotin have en mere kraftig effekt, når du indtager det direkte efter en omgang massage.