Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

BodyLux - 1 Rabatkode/Tilbud

Gå til butik

Her hos Rabatkuponen.dk finder du nu en helt ny og unik Bodylux rabatkode som en gave fra os til dig, så du kan spare en masse penge næste gang, du handler hos Bodylux. Trænger du til lidt selvforkælelse? Eller ønsker du at forkæle en, du har kær? Bodylux er stedet for forkælelse og har alle produkter du kunne forestille dig indenfor skønhedsverdenen. Vi trænger alle til lidt luksus forkælelsestid en gang imellem. Bodylux har alt det du kunne mangle til en dejlig og afslappende forkælelsesdag, men er også stedet, hvor du finder dine daglige essentielle skønhedsprodukter. Kig forbi Bodylux.dk og se, hvad du kan bruge din Bodylux rabatkode på.

Rabatkode til Bodylux

Bodylux kom til verden i 2014 med en mission om at levere skønhedsprodukter af sublim kvalitet til danskerne og samtidig bidrage med vejledning og rådgivning i forhold til gode naturlige hudplejeprodukter. Det er vigtigt for Bodylux at give kunden den nødvendige og rette viden i forhold til deres hudplejebehov, sådan at kunden kan føle sig tryg, når der handles. Bodylux samarbejder kun med anerkendte importører og kan dermed stå 100 % inde for de produkter, de sælger på deres webshop. Hop ind på Bodylux.dk og gå på opdagelse i det store udvalg af kvalitetsskønhedsprodukter og vid dig sikker på, at du får de rigtige produkter og den rette vejledning du behøver, når du anvender din Bodylux rabatkode.

Bodylux på Trustpilot

På Bodylux Trustpilot har webshoppen en overordnet bedømmelse som ”Fremragende” og en samlet score på flotte 4,6 stjerner ud af 5 mulige. Dette betyder, at Bodylux er i topklassen, når det kommer til webshops. Over 80 % af Bodylux’ kunder har givet webshoppen den bedst mulige score, 17 % har givet Bodylux den næsthøjeste score og vurderet den som en ”God” webshop, mens ingen af kunderne har givet den vurderingen ”Middel”, ”Under middel” eller ”Dårlig”, hvilket nærmest er helt uhørt for en online webshop, da menneskelige fejl sker hele tiden. Men fejl findes der nærmest ikke noget af, hvis man kigger på Bodylux Trustpilot og de mange fantastiske anmeldelser lægger især vægt på den fantastiske service, den hurtige levering og de konkurrencedygtige priser og anmelderne anbefaler varmt Bodylux til fremtidige kunder ved webshoppen. Det er altså helt klart at kunden er i højsædet hos Bodylux og at der generelt er styr på tingene. Du kan derfor med fordel benytte din Bodylux rabatkode og spare en masse penge, samtidig med at du kan føle dig tryg ved, at du er i sikre hænder hos Bodylux.dk. Vi anbefaler også dig at lægge en anmeldelse på Bodylux’ side på Trustpilot, når du har benyttet din Bodylux rabatkode, modtaget dine varer og testet dem. Du er dermed med til at hjælpe Bodylux med enten at anerkende eller hjælpe med at optimere deres webshop og samtidigt er du også med til at hjælpe fremtidige kunder hos Bodylux, så de får en fornemmelse af, hvad det vil sige at være kunde hos Bodylux.

Hvad kan man købe hos Bodylux?

Hos Bodylux kan du købe alt indenfor kategorien ”skønhedsprodukter” indenfor en lang række populære og anerkendte mærker.  Hos Bodylux garanterer de, at alle deres produkter er af allerhøjeste kvalitet og du finder ikke kopivarer, når du benytter din Bodylux rabatkode hos Bodylux. Samtidig kan du også være sikker på, at produkterne er opbevaret på forsvarlig vis med Bodylux strenge kvalitetskrav til deres produkter. For at du kan få et lille overblik over nogle af de mange fantastiske mærker, du kan få med din Bodylux rabatkode, har vi samlet en lille liste herunder:
 • American Crew – en serie af maskuline plejeprodukter til mænd til pleje af hud samt pleje og styling af hår
 • Beaute Pacifique – en kendt dansk hudplejeserie der har fokus på de videnskabelige dokumenterbare effekter på huden
 • Clinique – det eftertragtede hudplejemærker der altid leverer høj kvalitet og har et tæt samarbejde med praktiserende hudlæger, så du får det bedste resultat, når du benytter produktet
 • Elizabeth Arden – Hudpleje af legenden Elizabeth Arden. Køb for eksempel den populære og multifunktionelle ”Eight Hour Cream”, der kan dulme, pleje og reducere rifter, forbrænding eller rødme på huden
 • True Organic Of Sweden – Det svenske økologiske hudplejebrand, der består af award-vindende produkter, som er gode for både dig og miljøet
Dette er blot nogle af de spændende og populære mærker, du finder hos Bodylux. Gå selv på opdagelse på hjemmesiden og se, hvad du alt kan bruge dine Bodylux rabatkoder på. Udover et spændende udvalg af mærker, kan du finde en lang række forskellige typer af produkter på webshoppen. Foruden ansigtspleje, krops- og hårpleje kan du også finde følgende produkter på webshoppen:
 • ”Makeup” & ”Renseprodukter” – alt indenfor makeup og makeup-tilbehør samt renseprodukter i form af ansigtsmasker, makeupfjernere eller generel ansigtsrens
 • ”Parfume” – Skønne parfumer, fx den berømte ”Daisy”-parfume af Marc Jacobs eller ”Boss The Scent For Her” af Hugo Boss
 • ”Parfumefri” & ”Uden Parabener” – hvis du er overfølsom, eller blot ønsker at passe ekstra godt på din hud
 • Produkter til ”Pigmentforandringer”, samt ”Solpleje” – Sollys kan være skadende for din huds melaninproduktion og kan derfor føre til pigmentforandringer i huden, det er derfor vigtigt at have godt styr på din solpleje. Hvis skaden er sket, har Bodylux også cremer til afhjælpning af dette problem
 • ”Vegansk” – så du ved, at ingen dyr er kommet til skade eller er blevet brugt i udviklingen af disse produkter
Der er altså noget at finde for enhver hudtype og enhver smag hos Bodylux, hvad enten du søger at forkæle dig selv, eller en du holder af. Hold også øje med webshoppen og de løbende tilbud hos Bodylux, for med din Bodylux rabatkode og Bodylux tilbud er der altså mulighed for at gøre et rigtig godt kup.

Bodylux – en webshop med fokus på kvalitet og bæredygtighed

Hos Bodylux er det vigtigt at sælge produkter, der er produceret bæredygtigt og uden en masse kemikalier, der kan være skadelige for vores kroppe og for naturen. Derfor forhandler Bodylux kun med de producenter, som leverer produkter, der er skånsomme for naturen og huden, men samtidig er af allerhøjeste kvalitet. Du kan altså bruge din Bodylux rabatkode med god samvittighed, når du handler hos Bodylux, samtidig med at du kan forvente et godt produkt. Herudover tilbyder Bodylux også personlig vejledning til kunden, så du kan få råd til hvilke produkter, der er særligt gode for din hudtype inden du bestiller produkterne hjem. Skriv blot til Bodylux’ professionelle team og du kan forvente et hurtigt og brugbart svar tilbage. Du gør altså ikke alene noget godt for din hud og for naturen, når du benytter din Bodylux rabatkode, men du sparer også en masse penge ovenikøbet.

Fordele ved at handle hos Bodylux

Der er en lang række fordele ved at handle hos Bodylux og benytte din Bodylux kuponkode. Se bare listen herunder:
 • Fri fragt ved køb over blot 199 kr.
 • Lynhurtig dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden kl. 14
 • Prisgaranti, så du er garanteret den billigste pris på markedet
 • 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb
 • Professionel rådgivning fra en autoriseret forhandler
Herudover har du, hos Bodylux, muligheden for at betale med Viabill, så du rentefrit kan foretage dit køb med din Bodylux rabatkode, selvom pengene ikke er landet på kontoen endnu. Dette er blot nogle af de mange gode grunde, der er til at blive kunde hos Bodylux. En anden god grund er, at du nu samtidig sparer en masse penge, når du benytter din Bodylux.dk rabatkode.

Hvordan benytter man en Bodylux rabatkode?

Det er ganske nemt at benytte din Bodylux rabatkode, men bare for at gøre det helt klart, har vi lavet en kort guide herunder, som du kan følge, når du skal benytte din www.bodylux.dk rabatkode:
 1. Find den eller de varer, du ønsker at købe og læg dem i kurven
 2. ”Gå til Kurven” i øverste højre hjørne og gennemtjek din ordre
 3. Fortsæt herefter ”Til Betaling”
 4. Indtast dine personlige oplysninger og vælg din ønskede leverings- og betalingsmetode
 5. Tilkendegiv, at du har læst og forstået salgs- og leveringsbetingelserne og ”Gå til betaling”
 6. Indtast dine betalingsoplysninger og afslut købet
Du kan nu læne dig tilbage og vide, at du har sparet en masse penge med din Bodylux rabatkode. Vi håber, at du har været glad for vores gave fra os til dig.

Er det sikkert at handle hos Bodylux?

Det er helt sikkert at handle hos Bodylux, både når det kommer til beskyttelse af dig og dine personlige oplysninger og sikringen af kvaliteten af de produkter du finder på hjemmesiden. Bodylux har, som nævnt, strenge kvalitetskrav til sine leverandører og du kan altså forvente, at der er styr på tingene hos Bodylux, hvilket også bakkes op af Bodylux’ fantastiske score på Trustpilot. Når du benytter din Bodylux rabatkode, kan du dog også være sikker på, at dine personlige oplysninger er beskyttet. Bodylux har nemlig en såkaldt SSL-kryptering, der sikrer forbindelsen til webshoppen, så uvedkommende ikke kan opsnappe dine personlige oplysninger. Du kan altså benytte din Bodylux rabatkode med ro i sindet. Vi håber, at du har været glad for denne service og vi ønsker dig en god købsoplevelse hos Bodylux.