Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

BookBeat lydbøger

BookBeat er en digital abonnementstjeneste for lydbøger. Med BookBeat får du ubegrænset adgang til fantastiske artikler direkte fra vores app på din smartphone eller tablet. Der er ingen grænse for, hvor mange bøger du må lytte til, og du betaler et fast gebyr. Du lytter direkte fra deres app på din smartphone eller tablet. Med BookBeat kan du lytte til så mange bøger, som du vil, mod et fast månedligt gebyr. Du betaler for en måned ad gangen og kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du kan vælge mellem tre forskellige abonnementer for at finde det, der bedst opfylder dine behov. Grundplanen giver dig mulighed for at lytte i op til 20 timer om måneden for 79 kr. Du kan lytte til op til 100 timers musik hver måned med Standard-pakken, som koster 109 kr. om måneden og 149 kr. om måneden med Premium-abonnementet. Du har ubegrænset lytte- og læsetid. Gå videre og tjek deres abonnementspakker, og vælg den rigtige til dig efter at have kigget på denne artikel.

BookBeat-familiekonto

En familiekonto giver op til fem personer mulighed for at bruge den samme BookBeat-konto. Du betaler blot 49 kr. mere om måneden for hver profil, du tilføjer. Du kan hurtigt komme i gang ved at tilmelde dig bookbeats hjemmeside, og du kan senere tilføje flere profiler, hvis det ønskes. Download derefter BookBeat-appen på din smartphone eller tablet, og begynd at lytte. Du har til enhver tid mulighed for at opsige dit medlemskab. Med deres streamingtjeneste får du adgang til over 500.000 titler. Du kan vælge, om du vil streame bøgerne eller downloade dem for at lytte til dem offline. Når du er på farten og ikke har adgang til mobildata eller wi-fi, er offline lytning ideel. BookBeat understøttes også af både Apple CarPlay og Apple Watch. Mere end hvad du ledte efter, ikke? Med BookBeat skal dine standarder være mere end opfyldt.

BookBeat Rabatkoder

BookBeat har de bedst mulige tilbud, når det kommer til en digital abonnementstjeneste. Du kan indtaste din kampagnekode under tilmeldingsprocessen. Når du har udfyldt dit navn, din e-mailadresse og din adgangskode, vælger du "Jeg har en kampagnekode" under knappen "Fortsæt". Udfyld din kode og klik på "Fortsæt". Priserne starter fra 79 kr. om måneden for det billigste abonnement. Du kan også bruge disse abonnementer sammen med dine familiemedlemmer. Op til 5 familiemedlemmer kan dele din BookBeat-konto. Du kan også prøve den gratis version, som er nyttig i starten. Du får mest muligt ud af BookBeat med alle deres gode tilbud. Du kan også bruge vores BookBeat Rabatkoder på siden for at få et endnu billigere køb.

Sådan bruges BookBeat

Opret en konto for at prøve BookBeat gratis i 1 måned med 20 timers gratis lytning. Vær opmærksom på, at dette kun gælder for nye kunder. For at åbne en konto og abonnere på BookBeat skal du bo i et land, hvor der tilbydes national tjeneste. Dette valideres ved hjælp af enten IP-adressen eller betalingsmetoden. Når det er sagt, når du har registreret en konto, kan du bruge BookBeat fra hvor som helst på kloden. Du kan altid starte med en gratis prøveperiode som ny kunde. Hvis du kan lide tjenesten, kan du fortsætte med at bruge den, så længe du ønsker det. Den første dag efter, at din prøveperiode er udløbet, debiteres din registrerede betalingsmetode. Du betaler forud for en måned og kan til enhver tid opsige dit medlemskab ved at tjekke ind på din konto på vores hjemmeside. Du vil ikke blive debiteret, hvis du opsiger dit abonnement inden for din gratis prøveperiode. Husk, at hvis du annullerer i løbet af din gratis prøveperiode, kan du ikke fortsætte med at lytte. Så før du annullerer, skal du sørge for, at du har gennemført din BookBeat-test. Lyder det nemt, ikke? Hvis du bare vil kigge rundt og se, hvilke bøger de har til rådighed, kan du downloade BookBeat-appen og gennemse uden at oprette en konto. For at modtage en gratis prøveperiode på BookBeat og begynde at lytte, skal du først oprette en konto og registrere din betalingsmetode på deres hjemmeside.

BookBeat på Trustpilot

BookBeat klarer sig relativt godt på Trustpilot. Vi synes, at det er en god idé at tjekke anmeldelser af virksomheder, før du køber noget. Deres virksomhedsanmeldelser er ret gode, med både positive og negative anmeldelser - hvilket er uundgåeligt for enhver virksomhed. Negativerne tages med gode udsigter af virksomheden. De sigter mod at gøre deres produkt og brand bedre gennem deres kundeanmeldelser. At få feedback fra deres kunder er nøglen. Deres kundeservice er også prisværdig. Kunderne er mere end tilfredse med deres køb.

Sidste tanker om BookBeat

BookBeat er tilgængelig i de fleste europæiske lande. Du kan kigge på deres hjemmeside for de fleste oplysninger om, hvor du kan bruge BookBeat og få dit abonnement. Du kan altid bruge dit kreditkort til at betale for BookBeat (Visa eller MasterCard). Kortet skal understøtte onlinekøb og være registreret til 3DS-godkendelse. Hvis alternative betalingsmuligheder er tilgængelige i dit land, vil du være i stand til at finde dem under registreringen. Når du har registreret din betalingsmetode, fakturerer vi dig månedligt, indtil du afbryder dit BookBeat-medlemskab. Så hvis det ikke var nok for dig at tjekke BookBeat, skal du gå videre og kigge efter dig selv på deres websted. Vi anbefaler denne abonnementstjeneste med alle dens positive sider og anvendelser.