Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

CoolPriser.dk - 2 Rabatkode/Tilbud

Gå til butik
 • 82

Få en GRATIS gave hver gang du handler hos CoolPriser.dk

Du vælger selv, hvilken gave du vil have - dog kan du kun få en gave pr ordre.
 • 18

Gratis levering hos CoolPriser.dk

Gælder kun ordre over 400 kr.

Du tror måske, at du har alt det, du skal bruge i dit hjem. Men så kan du godt tro om igen. Hos Coolpriser finder du nemlig et hav af smarte ting til hjemmet, du formentlig slet ikke vidste eksisterede, men helt sikkert ikke kan leve uden. Her finder du også et kæmpe udvalg af mobiltilbehør og gadgets, der passer hjem til dig. Selvom Coolpriser, som navnet angiver, i forvejen har gode priser, skal du ikke snydes for at spare endnu flere penge. Derfor har vi her samlet en række Coolpriser rabatkoder, så du kan se prisen falde på dit køb.

Rabatkode til Coolpriser

Coolpriser forhandler et virvar af smarte ting, som du kan få gavn af hjemme hos dig. Faktisk har de så mange forskellige varer til forskellige formål og steder i hjemmet, at vi ikke har plads til at nævne dem alle her. Derfor er det op til dig at gå på opdagelse i alle de smarte ting, de forhandler hos Coolpriser. Og nu får du endnu en god grund. Med en Coolpriser rabatkode kan du nemlig spare mange penge på dit køb. Vi sørger selvfølgelig for hele tiden at have vores koder opdateret, så du altid kan finde de nyeste rabatkoder til den populære webshop.

Coolpriser på Trustpilot

Har du aldrig hørt om Coolpriser før, og er du lidt skeptisk, når det kommer til at handle online på nye hjemmesider? Så er Trustpilot din bedste ven. Her kan du få et indblik i, hvilke oplevelser forhenværende kunder har haft med bestemte hjemmesider. Her får du deres ærlige mening og kan derefter selv danne dig et indtryk af hjemmesidens troværdighed. Der er kun positive ting at komme efter hos Coolpriser på Trustpilot. Her har de over 600 positive anmeldelser fra glade kunder, der har handlet hos dem. Her får de ros for deres hurtige levering, gode produkter og lave pris. Bruger du derudover en coolpriser.dk rabatkode, er der intet at komme efter.

Få fordele som medlem hos Coolpriser

Når du handler hos Coolpriser, kan du vælge at blive plusmedlem. Det koster 39 kroner, og så får du et hav af fordele med i købet. Her får du rabat på varer med helt op til 70%. Det betyder altså, at de penge, du smider efter et medlemskab, hurtigt er tjent hjem igen, når du handler hos Coolpriser. Som medlem får du også fri fragt på alle ordrer, ligesom de også kan tilbyde udvidet returret. Her kan du altså spare mange penge, når du skal handle nogle af de mere end 120.000 varer som Coolpriser har på deres hjemmeside. Bruger du derudover en Coolpriser rabatkode, kan du spare endnu flere penge.

Forkæl dit barn med nyt legetøj

Har du erkendt, at du bruger rigtig mange penge på ting til dine børn? Det kan hurtigt blive dyrt at købe legetøj hos de store kæder, hvor priserne ofte er skruet helt op. Derfor skal du handle legetøj hos Coolpriser. Her finder du sjove og inspirerende ting til børn i alle aldre. Det er alt lige fra skoleartikler, tøj, legetøj, aktivitetsvarer og meget mere. Her finder du også praktiske ting til en sikker dag i børnehaven eller skolen, eller ting du som forældre kan få gavn af hjemme i huset.

Find det helt rigtige tilbehør til din telefon

Oprindeligt havde Coolpriser fokus på tilbehør og gadgets til mobiler og tablets. Det er også her, deres hovedfokus ligger i dag. Derfor finder du et kæmpe udvalg af smart tilbehør til lige netop dit elektroniske device. Her finder du tilbehør til kendte mærker som:
 • Apple
 • Samsung
 • HTC
 • Huawei
Og mange af de andre populære mærker der er på markedet i dag. Det er vitterligt webshoppen, hvor du finder alt, hvad du skal bruge til din telefon eller tablet. Det tæller blandt andet beskyttelse, etuier, holdere, opladere og hvad du ellers mangler, så du kan få det optimale ud af din mobil eller tablet. Vil du spare penge på ting til din telefon? Så brug en Coolpriser rabatkode, når du handler på siden.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Coolpriser?

Hvad end du er på udkig efter hos Coolpriser, kan du let sortere efter lige netop det, som du er på udkig efter. Det gør du via den omfangsrige menu øverst på siden eller via søgefunktionen. Og så skal du selvfølgelig huske at bruge en Coolpriser.dk rabatkode, når du går til betaling. Sådan gør du:
 1. Vælg mellem de mange fede og smarte produkter som du finder hos Coolpriser. Tilføj lige netop det du mangler til din kurv.
 2. I indkøbskurven kan du se de varer, du har valgt. Her skal du også vælge, om du ønsker at blive medlem og spare mange penge.
 3. Tryk videre til betaling. Indtast dine kontaktoplysninger. Nederst her kan du indtaste din Coolpriser kuponkode.
 4. Herefter vælger du din foretrukne forsendelsesmetode og betalingsform. Så er det blot at bekræfte dit køb og vente på, at dine varer kommer hjem til dig.

Hvad kan man købe hos Coolpriser?

Hos Coolpriser finder du et kæmpe udvalg af gadgets til mobilen og til hverdagen. Coolpriser er ifølge dem selv den førende forhandler inden for mobiltilbehør i Danmark, men har siden udvidet deres sortiment med flere produkter. Her finder du varer indenfor kategorier som:
 • Bolig og fritid
 • Elektronik
 • Mobil og tablet
 • Legetøj
 • Skønhed
Og meget mere. Der er altså rig mulighed for at finde smarte ting til hjemmet eller det nyeste tilbehør til din telefon. Du kan lige nu benytte dig af et Coolpriser tilbud og spare mange penge på dit køb.

Er det sikkert at handle hos Coolpriser?

Der er ingen grund til bekymring, når du skal handle hos Coolpriser. Foruden deres mange positive anmeldelser på Trustpilot er Coolpriser nemlig også e-mærket. De er altså godkendt som en sikker online handelsplatform. Coolpriser benytter sig også af den sikre krypteringsteknologi SSL, så de aldrig kommer i kontakt med dine kortinformationer. Er du mere tryg ved at betale for en vare, når du har den i hånden? Så kan du også det hos Coolpriser gennem VIABILL. Alt i alt er der altså ikke mange grunde til ikke at shoppe løs med en Coolpriser rabatkode allerede i dag.