Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

Hvad er HelloFresh

HelloFresh er Danmarks lækre nye måltidspakke, der tager fleksibiliteten til nye højder. Du kan oprette din ugentlige menu præcis, som du vil have den med HelloFresh, og du kan ændre dine måltider, når du vil. Hver uge får du 12 retter at vælge imellem, lige fra danske favoritter til lækkert globekøkken. Hver uge kan du købe tre til fem HelloFresh måltider, der fodrer to til fire personer fra HelloFresh. Du kender din personlige smag bedre end nogen anden, så du kan finjustere dine opskrifter for bedst muligt at vække din sult. HelloFresh arbejder tæt sammen med deres nøje udvalgte leverandører. De er alle dedikerede mennesker, der arbejder hårdt hver dag for at sikre, at du får vidunderlige, friske varer i din måltidskasse. Grøntsagerne har ikke tilbagelagt flere hundrede kilometer, og det lækre svinekød er dansk. Alle fiskene er friske og ASC/MSC certificerede. HelloFresh kilder sit fjerkræ og svinekød fra Danmark, og alle deres fisk og skaldyr er MSC- eller ASC-certificerede. HelloFresh har positioneret sig i spidsen for at levere friske, lokalt producerede produkter - fordi det er bedre for dig OG miljøet. Ingredienser, der ikke er tilgængelige i Danmark, fås fra velrenommerede kilder i andre europæiske lande. Deres pasta og parmesanost importeres for eksempel fra Italien, hvilket også er naturligt. De gør dette ved at give præcis det antal komponenter, der kræves. Dette viste sig at være en succes med at minimere madspild med op til 21% hvert leveret måltid. For eksempel: Den unikke kombination af danske darlings og det store udenlandske køkken er klassisk. Her er det muligt at kombinere saftigt kød med frisk fisk eller vegetarisk køkken. Præcis hvordan du kan lide det. HelloFreshs vegetariske æske er fyldt med friske grøntsager og naturlige proteiner fra det grønne planterige. Det er velegnet til både erfarne grøntsagsfans og dem, der ønsker at udvide deres kulinariske horisonter.

Hvorfor bruge HelloFresh måltidskasser

HelloFresh måltidskasser er designet til at være så enkle og behagelige som muligt - her er nogle af grundene til, at du skal vælge HelloFresh:
  • Spar tid - godt køkken behøver ikke at være svært at tilberede. HelloFresh har forberedt alt, hvad du ikke behøver for at tilbringe timer i køkkenet. Brug i stedet din tid på alt, hvad der er vigtigt.
  • Lethed - Deres trinvise opskrifter konverterer selv de mest uerfarne kokke til kulinariske superstjerner. Alle ingredienser vejes præcist og leveres til dit hus, så du kan tilberede gode opskrifter på ingen tid.
  • Du har mulighed for at vælge en færdigpakket måltidskasse eller oprette din egen. Du kan vælge ugentlig levering eller foretage dit eget valg. Tilpasningsevnen er fantastisk.
  • Mange nye opskrifter - Vælg mellem 15 nye opskrifter hver uge - kombinerer dansk mad med måltider fra hele verden, springer kødet over eller bider hurtigst.
  • Overblik - Med HelloFreshs app kan du bytte en ret ud med en anden, uanset hvor du er, og du kan også følge med i leverancer og fremtidige nye retter.
  • Minimal madspild - god mad skal spises, ikke smides væk. Det er lettere at gå efter korrekt målte komponenter, samtidig med at madspild reduceres.

HelloFresh Rabatkode

Udover at være en af de bedste måltidskasseleverandører derude, især med deres ekstraordinære priser, er du helt sikkert på det rigtige sted. Du kan spare op til 725 kr. på 4 kasser – hvilket er en hel del. Denne rabat trækkes automatisk. Sammen med dette giver de dig ugens måltider, hvilket normalt er billigere, end når du vælger dit eget. Alle mulighederne fungerer godt med prisfastsættelsen, da du betaler så lidt for hver ting. Udover tilbuddene på HelloFresh og deres særlige tilbud, kan du finde rabatkoder på vores side for at spare endnu mere. Prøv det selv for at se, hvor lidt du betaler for et godt produkt!

HelloFresh på Trustpilot

Ligesom alle andre vil, vil du sikre dig, at du får det bedste af det bedste. Du vil være i stand til at stole på det firma, som du køber fra, og modtage det, du har betalt for. Der vil ikke være nogen fiddling midt i eller under den fulde tilmelding til / køb fra den faste procedure. Vi indsamlede oplysninger om HelloFreshs omdømme fra autentiske forbrugervurderinger for at tilfredsstille dine bekymringer. Det er her, Trustpilot kan komme til nytte. På Trustpilot kan vi se, hvordan virksomheden klarer sig, og hvad vi kan forudse fra alle aspekter af organisationen. Alt fra kvaliteten til den måde, hvorpå HelloFreshs kundeservice fungerer. De rangerer som 'fremragende' på Trustpilot med mere end 5000 kundeanmeldelser. Alle virker mere end tilfredse med deres produkter, kundeservice, leveringstid og kvaliteten. Kunderne roser virksomheden for deres upåklagelige idé og kvalitetsprodukt. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement eller sætte det på pause. Det eneste du skal huske er at være opmærksom på din deadline: - For leverancer lørdag - tirsdag: deadline onsdag kl. 23.59 - For leveringer onsdag - fredag: deadline søndag kl. 23.59 ugen før levering Vi synes bestemt, at dette er et firma, du skal kende og bruge! Hvis du ikke er hjemme til din levering, skal du ikke bekymre dig. Du kan skrive specifikke leveringsinstruktioner til chaufføren med, hvor du vil have din måltidskasse leveret.

Endelig

Alle komponenterne leveres direkte fra producenterne, hvilket bevarer friskheden og reducerer transporttiden på vejen, hvilket resulterer i mere velsmagende råvarer og lavere CO 2 -emissioner. Desuden lægges der vægt på at eliminere brugt emballage for at reducere spild efter idriftsættelse. De arbejder løbende på at forbedre din HelloFresh-oplevelse. De har opdateret deres udseende for bedre at afspejle, hvem de er nu. Du vil bemærke det nye design, uanset om du spytter over opskrifterne på internettet eller blødt følger dine opskrifter i de kommende måneder. Lad os afslutte denne anmeldelse ved at gennemgå trinnene en sidste gang, så det forbliver i dit sind.
  1. Vælg din måltidskasse
Du kan vælge antallet af måltidskasser og antallet af personer, som du vil forberede dig på. Du kan til enhver tid ændre menuen, springe uger over eller suspendere dit medlemskab. Tjek deres måltidssæt på webstedet.
  1. Få dine friske ingredienser.
Modtag en kasse fyldt med friske varer i korrekte mængder og interessante opskrifter, når det passer dig.
  1. Lav din aftensmad
Find dit forklæde, slib din køkkenkniv, og kom i gang! Det kunne ikke være nemmere at lave hurtige, lækre måltider med vores opskrifter. Let ikke? Så kom i gang, tjek vores rabatkoder, og brug dem på HelloFresh, når du vælger din menu, for at få sunde måltidskasser af høj kvalitet!