Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

Som en gave fra os til dig så får du nu en helt unik og eksklusiv rabatkode til det danske internationale sports- og modetøjsfirma; Hummel, så du kan gøre dig et godt kup næste gang, du skal handle kvalitetsrigt sportstøj og -sko. Du har formentlig hørt om det succesfulde og kendte brand før. Hvis du ikke har, kan vi garantere kvalitet og smarte styles til fantastiske priser, som blot bliver endnu bedre, når du samtidig anvender din Hummel rabatkode. Vi håber du sætter pris på denne gave og får gjort dig en god handel med din Hummel rabatkode.

Rabatkode til Hummel

Hummel blev grundlagt i Tyskland tilbage i 1923, som et tøj- og skofirma, der tog udgangspunkt i fod- og håndboldens verden. Hummel blev dog senere opkøbt af danske importører og har i dag sit hovedsæde i Århus. Hummels visioner tager stadig afsæt i sportens verden og deres mission er at ændre verden gennem sport og på den måde skabe en positiv forandring i verden. Sportstøjet er kendt for sin kvalitet og komfort, så uanset om du søger noget nyt tøj til at dyrke din sport eller blot ønsker noget behageligt afslapnings- eller hverdagstøj, så har Hummel alt det du kunne ønske dig. Der er tale om tøj, der både er komfortabelt og trendy og det kan dermed bruges i enhver situation. Det smukke ved sporten er, ifølge Hummel, at det har en evne til at bringe mennesker sammen på tværs af alder, køn, kultur, religion og politik. Så uanset hvordan du identificerer dig selv eller placerer dig, så har du en plads i Hummels vision, der ønsker at bidrage til at gøre verden til et bedre sted.  Støt derfor denne gode sag og brug din Hummel rabatkode og spar en masse penge på noget lækkert tøj og forkæl dig selv, eller en du holder af.

Hummel på Trustpilot

Hummel er et firma, der har overlevet årti efter årti og har i sin levetid også skullet adaptere til de forandringer, der har været på jorden. En af disse forandringer har været omstillingen til livet på internettet, som Hummel har klaret rimelig godt, hvis man ser på deres anmeldelser på Trustpilot. Hummel Trustpilot har foreløbigt kun 54 anmeldelser, hvilket altså gør det svært at sige noget helt endeligt om, hvorvidt Hummel er en pålidelig webshop. Historien fortæller os formentlig mere om brandet og Hummels pålidelighed end 54 anmeldelser på Trustpilot, men Hummel har altså indtaget en score i midten af baren på Trustpilot. Knap 30 % af alle anmelderne har dog haft en mere end god oplevelse med Hummel og har givet webshoppen den højest mulige vurdering. De mange gode anmeldelser baserer sig især på den lynhurtige levering, det store udvalg til fair priser og den fantastiske service.  En kunde skriver, hvordan hendes returpakke blev tabt i Postnords varetægt, hvilket der, på professionel og ydmyg vis, blev taget hånd om hos Hummels kundeservice og kunden fik sine penge returneret hurtigst muligt. Se dét er god service. Da der kun er 54 anmeldelser, håber vi også, at du har lyst til at lægge en anmeldelse på Hummel Trustpilot, når du har brugt din Hummel rabatkode og modtaget og afprøvet dine varer, sådan at du kan hjælpe både Hummel og fremtidige kunder hos Hummel. Du hjælper Hummel med enten ris eller ros og dermed altså enten anerkendelse eller opfordring til optimering af de ting du synes trænger til dette. Herudover giver du også Hummel en mulighed for at rette op på eventuelle fejl. Du hjælper ydermere også fremtidige kunder, så de får en idé om, hvordan det er at være kunde hos Hummel. Vi siger, på forhånd, tak for din hjælp.

Hvad kan man købe hos Hummel?

Hos Hummel kan du, som nævnt, købe sportstøj og -sko til børn og voksne i alle aldre. For at du kan få en bedre idé om, hvad du kan bruge din Hummel rabatkode på, har vi lavet et lille oprids herunder over alle de overkategorier, der er tilgængelige på hjemmesiden, så du kan få en bedre fornemmelse af, hvilke varer der er at finde hos Hummel:
 • Herre – alt indenfor herretøj og -sko og -tilbehør
 • Dame – alt indenfor dametøj, -sko og -tilbehør
 • Børn - overtøj, sportstøj og børnesko til børn i alle aldre mellem 0-16 år
 • Sport – her kan du vælge specifikt designet tøj til enten fodbold, håndbold, træning, volleyball, klubtrøjer og meget mere
I alle kategorierne finder du også bæredygtige og veganske produkter, samt outletvarer, der alt sammen er nyttigt for vores fælles jord. Du finder også kategorien ”Karma”, hvor du kan følge med i de kampe Hummel er en del af og tager for at være med til at gøre noget positivt for denne jord. Du kan altså bruge din hel unikke Hummel rabatkode og spare en masse penge på nogle fantastiske varer, samtidig med at du støtter et brand, der har fokus på bæredygtighed og en bedre og mere positiv verden, hvor der er plads til alle. Som du kan høre, er der altså noget for enhver aldersgruppe, uanset om du er mand eller kvinde. Du kan blandt andet spare penge på de populære seamless-produkter fora maksimal komfort. Dette betyder, at produkterne er lavet med færre søm, så du ikke oplever gener, når du bærer tøjet. Gå dog selv på opdagelse i kategorierne og se hvad Hummel har at tilbyde. Hold også øje med de løbende tilbud, der er at finde på hjemmesiden. Med Hummel tilbud kombineret med din eksklusive Hummel rabatkode er der altså rigtig mange penge at spare. Så forkæl dig selv, eller en du holder af med noget lækkert og komfortabelt tøj fra Hummel.dk

Hummel – Et sportsbrand kendt fra fodbold- og håndboldverdenen

Har du hørt om Hummel før? Så er det sikkert på grund af de mange nationale og internationale sponsorater og alt det samarbejde Hummel har indgået med forskellige fodbold- og håndboldforeninger og -klubber. Se bare herunder for et lille udvalg af de mange populære og kendte sportsforeninger, som Hummel har et aktivt samarbejde med i håndboldens verden:
 • THW Kiel
 • RK Vardar
 • Telekom Veszprém
 • Aalborg Håndbold
 • Aarhus Håndboldt
Samt mange flere. Gå yderligere på opdagelse i sponsoraterne ved at klikke på pilene ud for ”Hummel”-kategorien nederst på hjemmesiden og se hvilke sponsorater Hummel har i henholdsvis ”Sponsorater – Fodbold”- og ”Sponsorater – håndbold”-kategorierne. I fodboldverdenen har Hummel blandt andet aktivt samarbejde med følgende foreninger:
 • DBU – Det danske landshold
 • Everton F.C.
 • Bristol City
 • Middelsbrough F.C.
 • Coventry City F.C
Og mange flere steder. Herudover også Brøndby IF, AGF, AAB, Odense Boldklub og Sønderjyske samt mange flere i Danmark og i udlandet. Så gå klædt som dine favoritsportshelte og brug din Hummel rabatkode med det samme.

Fordele ved at handle hos Hummel

Som kunde hos Hummel medfølger også en række fordele. Se bare herunder:
 • Fri fragt ved køb over 400 DKK, ellers kun 25 DKK
 • Lynhurtig levering på 1-3 arbejdsdage
 • Gratis returnering
 • Bæredygtige og veganske muligheder
 • Skarpt kundeservice-team der står klar til at hjælpe dig på telefon og ved E-mail, hvis du har brug for dette
Herudover får du nu også muligheden for at spare en masse penge med dine Hummel rabatkoder og gøre dig et godt kup når du handler. Kom i gang med at bruge din Hummel rabatkode allerede i dag og tag del i de mange fantastiske fordele.

Hvordan benytter man en Hummel rabatkode?

Det er nemt at bruge din www.hummel.dk rabatkode. Er du stadig i tvivl? Så følg med i guiden herunder:
 1. Find den eller de varer, du ønsker at købe
 2. Find de rigtige størrelser og klik på ”Tilføj til kurv”
 3. Gå til kurven ved at klikke på indkøbsposen i øverste højre hjørne
 4. Gennemse din ordre og klik på ”Tilføj rabatkode”, når du er klar og indtast så din dk rabatkode. Klik herefter på ”Fortsæt til kassen
 5. Indtast dine personlige oplysninger og fortsæt til ”Vælg leveringsmetode”
 6. Indtast nu dine foretrukne leveringsmuligheder og fortsæt til ”Gå til betaling”
 7. Indtast nu dine betalingsoplysninger og gennemfør købet
Du kan nu læne dig tilbage og i spænding vente på at dine varer når din hoveddør. Vi håber du har været glad for at handle hos Hummel og at du har gjort dig et godt kup med din Hummel rabatkode.

Er det sikkert at handle hos Hummel?

Det er helt sikkert at handle hos Hummel og benytte din Hummel kuponkode. Hummel er et firma, der har eksisteret siden 1923 og er i samarbejde med nogle af de allerstørste fodbold- og håndboldklubber rundt omkring i verden. Du kan derfor stole på, at der er styr på tingene hos Hummel. Herudover har Hummel også en SSL-kryptering på deres hjemmeside, der sikrer at dine oplysninger er utilgængelig for uvedkommende. Du kan derfor roligt benytte din Hummel rabatkode og vide dig sikker på at du er i gode og sikre hænder hos Hummel. Vi håber, at du har været glad for vores service og så ønsker vi dig en god købsoplevelse hos Hummel. Tak for denne gang og kom endelig tilbage for flere rabatkoder i fremtiden.

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER