Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1655 butikker

Lige her på siden finder du nu alletiders rabatkode til IHERO, som med garanti vil glæde dig næste gang du handler hos IHERO. Med din IHERO rabatkode kan du nemlig spare en stor sum penge på reservedele til din iPhone, smartphone eller Mac-computer samt mobiltilbehør og andre gadgets. Så giv den gas, og få ekstra gode priser på alverdens elektronik, gadgets og ikke mindst reservedele, når du handler hos den populære webshop med din IHERO rabatkode. Læs med her på siden for at blive klogere på IHERO og ikke mindst hvordan du indløser de gode tilbud.

Rabatkode til IHERO

IHERO er en 100 % dansk virksomhed, skabt af de to danske iværksættere Izzet og Andreas, da de begge havde en stor interesse for Apple-produkter og gadgets. Udover at være en webshop har IHERO også en række fysiske butikker i Silkeborg, Århus, Herning og Viborg. Du kan hos IHERO, som nævnt, finde alle de bedste reservedele og få repareret din smartphone, tablet eller computer uanset om der er tale om en bærbar eller stationær og uanset hvilken type smartphone, tablet eller computer der er tale om. Herudover er du garanteret kun at få de bedste og gennemtestede reservedele monteret på dine produkter. IHERO er en virksomhed, der sætter kunden og kundens behov i højsædet, så tøv ikke med at kontakte deres fantastiske kundeserviceteam i butik eller på telefon. Brug din IHERO rabatkode og tag del i dette fantastiske koncept.

IHERO på Trustpilot

Med knap 4 stjerner af 5 mulige på IHERO Trustpilot baseret på over 2000 anmeldelser, placerer IHERO sig ganske fornuftigt i vurderingen. Over 60 % af alle anmeldere har haft en mere end fantastisk købsoplevelse hos IHERO og har vurderet virksomheden som ”Fremragende”. Dermed har de altså også givet virksomheden den bedst mulige score på Trustpilot. Disse mange fantastiske anmeldelser lægger især vægt på den lynhurtige dag-til-dag-levering, de kvalitetsrige produkter og den fantastiske service. En kunde skriver desuden at leveringen var hurtig og præcis og at prisen var meget billigere end hos konkurrenterne. Der er altså mange gode grunde til at bruge din IHERO rabatkode og gøre dig et godt kup hos en webshop, der tager hånd om sine kunder og tilbyder produkter og services til en fantastisk pris. Når du har benyttet din IHERO rabatkode og modtaget og testet dine nye køb, håber vi også, at du vil være med til at lægge en anmeldelse på IHERO Trustpilot, da du så ikke alene er med til at hjælpe IHERO som virksomhed, men også er med til at hjælpe fremtidige kunder hos IHERO. Du hjælper nemlig IHERO med din ris eller ros, så de har en idé om hvilke områder der kræver en forbedring eller så de får en idé om hvad der fungerer særligt godt hos IHERO og dermed bliver anerkendt i deres arbejde. Herudover hjælper du jo også fremtidige kunder hos IHERO, da de så får en idé om, hvad det vil sige at være kunde hos IHERO. På forhånd takker vi dig for din hjælp.

Hvad kan man købe hos IHERO?

Du kan bruge din IHERO rabatkode på en lang række reservedele til din smartphone, iPhone eller MacBook og på den måde forlænge levetiden på et ellers velfungerende produkt. Dermed sparer du ikke alene en stor sum penge med din IHERO rabatkode, men du sparer også prisen og besværet ved at skulle ud og købe en ny smartphone, iPhone eller MacBook. Herudover kan du også købe forskelligt tilbehør til dine elektronikprodukter; dette kan være forskellige covers og etuier for beskyttelse af dit udstyr, forskelligt Apple Watch tilbehør, mobilholdere eller beskyttelsesglas. Herudover kan du også købe værktøj til at reparere dine elektronikprodukter, hvis du nu samtidig køber nogle nye reservedele og er lidt af en gør-det-selv-type. Hvis du ikke er det, kan du ydermere også betale for at få IHERO til at reparere dine produkter for dig. Hold dog løbende øje med de forskellige kategorier øverst på hjemmesiden og herunder også udsalgssektionen, da indholdet på hjemmesiden er vekslende og da der også er løbende gode tilbud at finde hos IHERO. Med din IHERO kuponkode og IHERO tilbud er der nemlig mulighed for at gøre en rigtig god handel. Gå på opdagelse i sektionerne og se hvad du alt kan bruge din IHERO rabatkode på. God fornøjelse.

IHERO – Et bæredygtigt koncept

Det føles måske langt nemmere at skulle smide din ødelagte smartphone, computer eller tablet ud end at få den repareret. Dog skal det alligevel genovervejes. Hvert år bliver tusinder tons elektronik smidt ud, selvom meget af det, med en kærlig hånd, ville kunne klare sig mange år endnu. Dette er med til at skade miljøet på en lang række måder og derfor er IHERO med til at slå et slag for bæredygtigheden, når de tilbyder reparation eller reservedele til dig, der mere er gør-det-selv-typen, da dine elektronikprodukter dermed får et par år mere at leve i. Gør noget godt for vores planet ved selv at tage del i dette fantastiske koncept og køb reservedele og værktøj til dine elektronikprodukter eller betal en af de professionelle tech-eksperter bag IHERO fra at få lavet din smartphone, tablet eller computer. Det er faktisk ganske nemt og tit skal der ikke ret meget til at få fixet de enheder, du måske troede var tabt for evigt. Hvis du har kastet dig ud i et gør-det-selv-projekt eller ikke lige ved, hvad der er galt med din elektronikenhed, så gå ind på IHERO’s blog, hvor der ligger en lang række ekspert råd fra professionelle. Eksempler på blogartikler er blandt andet:
 • ”Sådan nulstiller du din Windows PC”
 • ”Hjælp – min iPhone har fået vand”
 • ”Min Huawei vil ikke tænde”
 • ”10 Mac Genveje du ikke kan undvære”
 • ”Min iPhone vil ikke tænde”
Samt meget mere. Få et godt råd eller få hjælp til at fixe dine elektronikenheder ved at finde bloggen øverst på hjemmesiden. Tag del i et bæredygtigt koncept og slå et slag for miljøet med din IHERO rabatkode og spar samtidig en masse penge. Behøver vi sige mere?

Fordele ved at handle hos IHERO

Der medfølger en masse fantastiske fordele, når du benytter din IHERO rabatkode og handler hos IHERO, udover det faktum at du er med til at gøre noget godt for miljøet. Vi har samlet et lille overblik over nogle af de fordele herunder:
 • Lynhurtig levering – så du slipper for en lang ventetid
 • 30 dages returret – så du har mulighed for at fortryde og få pengene tilbage
 • Købsgaranti på op til 50.000 kr. – i deres samarbejde med Pricerunner
 • E-mærket certifikat – en webshop der har styr på sikkerheden
 • Mulighed for betaling med VIABILL – så du kan handle selvom pengene ikke er landet på kontoen endnu helt rentefrit
Herudover får du jo også, når du handler på IHERO’s webshop, en god rabat med din IHERO rabatkode. Dette er i sig selv en ganske god grund til at handle hos IHERO og vi håber, at du vil tage del i disse mange gode fordele med dine IHERO rabatkoder.

Hvordan benytter man en IHERO rabatkode?

Det er ganske nemt at benytte din www.IHERO.dk rabatkode. Se bare herunder:
 1. Find den eller de varer du ønsker at købe og gå til kassen
 2. Indtast dine fakturerings- og forsendelsesoplysninger
 3. indtast din unikke IHERO rabatkode i feltet ”Brug rabatkode” og klik ”Anvend rabatkupon” for at se rabatten blive trukket fra det samlede beløb
 4. Vælg din foretrukne leveringsmetode, accepter handelsbetingelserne og ”Gå til betaling”
 5. Vælg foretrukne betalingsmetode og gennemfør dit køb
Du kan nu i spænding vente på at dine varer, når din hoveddør og vide at du har sparet en masse penge med din IHERO.Dk rabatkode. Du behøver dog ikke vente alt for længe med IHERO’s lynhurtige leveringsservice. Vi håber, at du bliver glad for dine varer og vi ønsker dig en rigtig god købsoplevelse hos IHERO.

Er det sikkert at handle hos IHERO?

Det er ganske sikkert at bruge din IHERO rabatkode. Bag IHERO står der nemlig en lang række topprofessionelle eksperter klar til at tage sig godt af dine elektronikprodukter. Med over 150.000 reparationer er IHERO en virksomhed med fantastisk erfaring og du kan derfor trygt overlade dine elskede elektronikenheder i IHERO’s varetægt, indtil de er fixet og hurtigt er tilbage i dine hænder igen. IHERO har herudover også en såkaldt SSL-kryptering, der sikrer, at dine oplysninger er utilgængelige for uvedkommende, når du handler hos IHERO. Herudover har IHERO også et e-mærket certifikat, hvilket betyder, at der foretages løbende kontrol af sikkerheden på webshoppen. Dette garanterer din sikkerhed, men hvis der mod forventning alligevel skulle ske et sikkerhedsbrud, gør E-mærket også, at du er dækket på en køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. og at du i denne situation også altid vil få gratis hjælp og vejledning fra eksperter. Der er dermed ingen grund til at være nervøs, når du handler hos IHERO og bruger din IHERO rabatkode. IHERO har nemlig styr på tingene. Vi håber, her hos Rabatkuponen, at du har været glad for vores service og at du bliver glad for dine køb med din IHERO rabatkode. Vi ønsker dig en god købsoplevelse hos IHERO.