Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

OiSTER blev grundlagt i 2008 som et lavprisselskab med speciale i mobilt bredbånd og telefoni. Fundamentet for OiSTER har altid været, at det skal være enkelt og billigt at være OiSTER-kunde. Det forsøger OiSTER hele tiden at leve op til. Som et resultat er de meget stolte af deres slogan, "Bedst for pengene." Hi3G Danmark APS er OIZTs ejer.  OiSTER er et helt online teleselskab uden fysiske placeringer. Du handler derfor udelukkende på deres hjemmeside, OiSTER.dk. E-handelsfonden har givet hjemmesiden tilladelse til at bruge e-mærket, hvilket betyder, at du kan handle med dem på OiSTER.dk i fuld sikkerhed og tryghed. Som et resultat skal du vælge OiSTER.
  • Du har adgang til 3's landsdækkende 3G- og 4G-netværk.
  •  Abonnementer på oister mobil og oister internet er begge billige.
  • Kundeservice, der er fokuseret på at levere løsninger på dine problemer. Access My OiSTER er en enkel og ligetil online selvbetjeningsportal.
  • En sikker online betaling, som du til enhver tid kan spore via My OiSTER.
OiSTER + eventportalen giver dig adgang til nogle af de bedste kultur- og eventoplevelser samt eksklusive fordele og rabatter. De bedste 300-500 arrangementer er håndvalgte og stilles til rådighed for deres medlemmer med eksklusive rabatter, der ikke er tilgængelige for offentligheden. Du kan få første kig på nye film, spare op til 60% på teaterbilletter og købe billetter til udsolgte sportsbegivenheder og koncerter, for eksempel. Du kan hurtigt og nemt se alle deres kommende begivenheder ved hjælp af begivenhedsportalen. Portalen opdateres løbende med nye og spændende oplevelser og arrangementer.

OiSTER Rabatkoder

Hvis du benytter dig af OiSTER + rabatterne regelmæssigt, vil du ofte kunne spare mere end prisen på dit mobilabonnement. Som et resultat får du meget mere værdi for pengene end bare mobiltelefontjeneste. Du finder gode tilbud på blandt andet elektronik, mode og sport.  Som OiSTER + medlem vil du drage fordel af deres løbende udvidelse og tilføjelse af rabatter til OiSTER +. Som et resultat kan du altid gå på opdagelse og komme med nye måder at gemme dit abonnement på. Hav det godt med OiSTER +.

Hele året rundt er der gaver!

Med OiSTER+ deltager du i en månedlig lodtrækning om fantastiske præmier hele året! Alle har lige muligheder for at vinde. Præmien for juni måned er et gavekort på 4.000 kr. til Comwell Hotels. Præmien kan ikke overdrages og vil blive sendt til vinderen den sidste hverdag i hver måned.

OiSTER+

OiSTER + giver dig gratis adgang til tusindvis af rabatter på alt fra tøj og måltidskasser til ferier og events. Du deltager automatisk i den månedlige lodtrækning, og du kan prøve flere forskellige streamingtjenester gratis.   Hvis du allerede er kunde, kan du tilmelde dig, når du bestiller et abonnement eller i My OiSTER.

OiSTER Podimo

Så er der OiSTER+, som har lidt ekstra godbidder på hylderne. I de næste seks måneder kan du lytte til titusinder af podcasts og lydbøger gratis. Udforsk Podimos verden, som er fuld af talkshows, true crime, personlige historier og meget mere. Tilmeld dig OiSTER+ fordelsklubben og modtag tusindvis af rabatter, seje konkurrencer samt information og nyheder fra OiSTER.

OiSTER Gavekort

Luksusgavekortet fås nu til nedsat pris via OiSTER +. Luksus Gavekortet kan indløses i Danmark i hundredvis af butikker, nationale detailkæder, netbutikker og oplevelser. Vælg mellem Matas, Hungry.dk, Jensens Bfhus, Paradis Is, The Body Shop og en række andre mærker. Som OiSTER+ medlem får du rabat på Luksusgavekortet, som kan kombineres med andre rabatter fra rabatportalen, så du kan spare en betydelig sum penge.

OiSTER på Trustpilot

Du, som alle andre, vil være sikker på, at du får det bedste af det bedste. Du vil være i stand til at sætte din tillid til virksomheden og vide, at du får præcis, hvad du betaler for.  Der vil ikke være nogen fifleri med processen med at registrere sig / købe fra virksomheden midt i eller under den. For at imødekomme dine bekymringer indsamlede vi oplysninger om OISTs omdømme fra rigtige kundeanmeldelser. Trustpilot kunne komme til nytte her. Vi kan se, hvordan virksomheden klarer sig på Trustpilot, og hvad vi kan forvente af alle aspekter af virksomheden. Virksomheden klarer sig rigtig godt på Trustpilot, med ekstraordinære anmeldelser fra kunder. Du kan selv tjekke anmeldelserne ud, både på Trustpilot og på deres hjemmeside.

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER