Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Her hos os finder du nu en hel unik og eksklusiv One2move rabatkode, så du kan spare penge næste gang du handler hos One2move. One2Move forhandler biler til udlejning til lavpris, så du kan komme fra A til B på effektiv og nem vis uden at skulle hive den store pengepung frem. Spild ikke dit liv væk i offentlig transport, men brug din One2move og spar penge på udlejning af nye og brugte biler rundt omkring i Danmark. Måske står du og skal flytte tungt gods i den nærmeste fremtid? One2move forhandler ikke kun personbiler, men også flyttebiler, busser og meget mere. I forvejen kan du hos One2move leje biler til en fortræffelig pris, men med din One2move rabatkode er der altså rigtig mange penge at spare. Gå på opdagelse på One2move med det samme.

Rabatkode til One2move

Idéen bag One2move opstod i 1995, hvor danskerne manglede et godt alternativ til et billigere udlejningsselskab indenfor biler. I dag har virksomheden vokset sig stor og er en landsdækkende kæde af selvstændige franchiseafdelinger, der på daglig basis udlejer mere end 400 nye og brugte biler landet over. Den store succes indikerer også, at der er styr på tingene hos One2move og at du kan regne med at kvalitet, pris og service er i top. I dag er der over 50 afdelinger rundt omkring i Danmark og du er dermed også garanteret at finde en forhandler nær dig. Dette gør det nemt for dig, der ikke har mulighed for at transportere dig nemt rundt i landet, hvilket måske også er hele grunden til, at du til at starte med, har behovet for at handle hos One2move. For eksempel er der hele 14 afdelinger rundt omkring i hovedstadsområdet. Se hvor din nærmeste One2move befinder sig ved at klikke på kategorien ”Afdelinger” øverst på hjemmesiden. I mellemtiden kan du lade dig inspirere og se dine muligheder ved at klikke på ”Biltyper” og se hvad du kan bruge din One2move rabatkode på. God fornøjelse.

One2move på Trustpilot

Baseret på over 1000 anmeldelser ligger One2move helt i toppen på Trustpilot og har altså en samlet score på 4,4 stjerner ud af 5 mulige og One2move kan altså prale af at være en ”Fremragende” webshop. Dette kan også aflæses i anmeldelserne, hvor 72 % af alle anmeldere har givet One2move den højest mulige score. Når man har at gøre med en så stor virksomhed, som One2move er, som også har så mange afdelinger lavet over, så er det nærmest uundgåeligt, at der ikke sker fejl en gang imellem. De sjældne mere negative anmeldelser af virksomheden bliver hurtigt besvaret af kundeservice-teamet, der står bag One2move, der beklager kundens situation og inviterer til kontakt og dialog, sådan at problemet kan løses på en måde, så alle parter ideelt set kan gå tilfredse fra handelen i sidste ende. Det er dog ikke kun de negative kommentarer, der bliver besvaret. One2move er gode til at besvare både ris og ros og takker deres kunder for alle deres anmeldelser. De mange positive kommentarer lægger især vægt på den fantastiske service, biler der fungerer og lever op til forventningerne og de gode priser. Du kan også tage del i denne proces ved selv at lave en anmeldelse på One2move Trustpilot, når du har benyttet din One2move rabatkode og testet deres gode service. På denne måde er du med til at hjælpe One2move, så de, som virksomhed, ved hvad der måske kræver nogle optimeringer og forbedringer eller du kan bidrage dem med en information, som er med til at anerkende, hvad der fungerer rigtig godt hos One2move. Herudover hjælper du også fremtidige kunder hos One2move, så de ved, hvad det vil sige at være kunde hos One2move.dk.

One2move – lavprisbiludlejning fysisk og på internettet

Med hele 52 fysiske afdelinger rundt omkring i Danmark er der mange muligheder for fysisk at besøge butikken, så du kan se præcis, hvad de har at tilbyde. Hvad enten du bor i de fjerneste kroge i Nordjylland eller i hovedstadsområdet er det muligt at finde en One2move-butik nær dig. Dog kan du via One2moves hjemmeside, blive siddende i trygheden af dit eget hjem, når du booker leje af et transportmiddel, hvad enten det er en bil, du skal leje hen over en kortere periode, eller hvis der i stedet er tale om langtidsleje af bil. Uanset kan du nemt finde din lejebil, lige der, hvor du befinder dig. På forsiden af One2moves hjemmeside skal du blot, under feltet ”Start booking her”, indtaste din by eller dit postnummer, vælge hvilken type bil du ønsker at leje og vælge en afhentningsdato samt en afleveringsdato, herefter trykker du blot på den knap, hvor der står ”Find lejebil”. Det bliver ikke nemmere. Herudover kan du selvfølgelig også, når du benytter dig af One2moves hjemmeside, benytte din eksklusive  One2move.dk rabatkode og spare en masse penge på billeje, hvilket jo også altid er en ekstra fordel ved at handle online.

Hvad kan man købe hos One2move?

One2move er en biludlejeforhandler, der tilbyder den perfekte bil til dig nær, hvor du bor. Hvad enten du søger at leje en mikrobil eller en stationcar eller noget midt imellem. Herudover kan du også komme med ønsker til ekstraudstyr såsom GPS-system eller barnestol eller andet i den boldgade. Du kan endda også, modsat mange andre biludlejningssteder, leje en bil selvom, at du er mellem 18 og 24 år. Er du mellem 18 og 24 har du samme muligheder for at leje en bil som hvis du var over 24, dog med et højere depositum og selvrisiko, hvoraf depositummet selvfølgelig tilbagebetales, når du returnerer bilen igen efter endt leje. Har du behov for et større transportmiddel, kan du hos One2move også leje trailere, flyttebiler, minibusser og varevogne så du kan transportere forskelligt gods eller tage alle dine nærmeste med på tur. Mulighederne er mange med One2move, så gå på opdagelse i udvalget og se, hvordan du kan udvide din horisont og dine muligheder. Du har både mulighed for kortsigtede løsninger og måske leje hen over et par dage eller en weekend, men du kan også leje en bil i en længere periode og hermed tegne et bilabonnement. Med et bilabonnement, der starter fra 99 kr. pr. dag, får du alt inklusiv i prisen; forsikring, kilometer, grøn ejerafgift samt vejhjælp og så selvfølgelig også bilen. Du skal minimum leje bilen i 28 dage, for at tage del i dette bilabonnement med en udbetaling på 0 kr. Der er altså tale om et budget, hvor alle kan være med. Men hold øje med hjemmesiden, da One2move har løbende gode tilbud og løsninger til dig og med One2move tilbud og din One2move rabatkode er der altså rigtig mange penge at spare. One2move åbner op for muligheder og fjerner grænser, så du kan få gennemført de projekter du har sat dig for eller få oplevelser, du ikke normalt ville kunne få og så kan du gøre det til en fornuftig pris, da det er en del af One2moves mission at tilbyde denne her form for lavprisbilleje, hvor alle kan være med. Herudover har du jo også altid din eksklusive One2move rabatkode, som venter på dig her på siden, som oveni det gode tilbud, giver en god rabat.

Sikkerheden i top hos One2move

One2move går meget op i kundens tryghed, når du skal leje en bil og derfor er alle udlejningsbiler dækket af en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring, så du er sikret, hvis uheldet skulle ske. Dog anbefaler One2move også at tegne en selvrisikonedsættende forsikring, da selvrisikoen ved lejede biler ligger i den høje ende. Tilkøb kan ske via One2move til fornuftige priser og anbefales, så du kan føle dig helt tryg, når du lejer biler hos One2move. Læs mere om forsikringer og din tryghed ved at se under ”Om One2move” øverst på hjemmesiden og klikke på ”Forsikringer generelt”. Du kan for eksempel også vælge en afbestillingstryghed for bare 10 kr. om dagen og maks. 30 kr. så du kan få hele 80 % af pengene retur, hvis du bliver forhindret i din booking. Vi håber dog ikke, at du får brug for disse forsikringer, men håber at du får en tryg og sikker oplevelse med din biludlejning hos One2move og samtidig sparer penge på hele oplevelsen med din One2move kuponkode, så du kan nå dine målsætninger og drømme på effektiv, tryg og behagelig vis.

Fordele ved at handle hos One2move

Du får en lang række fordele, når du er kunde hos One2move og benytter dine One2move rabatkoder. Vi har udarbejdet et lille oprids herunder, så du kan se, hvilke fordele du får som kunde hos One2move:
 • Billig billeje – billeje til lavpriser, hvortil du kan gøre et endnu større kup med din One2move rabatkode
 • One2move giver de første 100 kilometer pr. dag – så du ikke behøver bekymre dig om benzinudgifterne
 • Billeje nær dig – uanset hvor du befinder dig, med over 50 afdelinger på landsplan
 • Billeje til alle over 18 – på nem og effektiv vis
 • Stort udvalg af løsninger – hvad enten du søger en flyttebil eller en minibil
Herudover har One2move et solidt og professionelt kundeservice-team, der altid står klar til at hjælpe dig, hvad enten du mangler hjælp til booking eller har spørgsmål generelt om processen. Herudover kan du også tilmelde dig One2moves nyhedsbrev og få tips og tricks direkte til din indbakke. Ydermere er det jo også en fordel i sig selv, at du kan spare endnu flere penge med din One2move rabatkode.

Hvordan benytter man en One2move rabatkode?

Det er ganske nemt at booke din leje af bil og benytte din One2move rabatkode se bare herunder:
 1. Du kan starte din booking på forsiden af One2move
 2. Find feltet: ”Start din booking her”, indtast din by eller dit postnummer, hvilken biltype du ønsker at leje og hvornår lejeperioden skal starte og slutte
 3. Klik herefter på ”Find lejebil”
 4. Der vil nu komme en liste op med de antal biler, der passer til dine behov, samt adressen hvorpå du kan afhente dem
 5. Gennemse de tilgængelige biler og vælg den, der falder i din smag
 6. Når du har fundet den bil du ønsker og kan se hvad den koster pr. dag, kan du nu klikke på ”Book nu”
 7. Her kan du tilvælge det antal kilometer din leje inkluderer samt hvilke forsikringer du ønsker at tilkøbe
 8. Indtast på denne side også din unikke one2move.dk rabatkode og klik på ”Fortsæt”
 9. Gennemfør betalingen ved at indtaste dine personlige oplysninger og vælg ”betal nu”
Du kan nu læne dig tilbage og vide at alle papirerne og din valgte bil bliver gjort klar til dig til din ønskede afhentningsdato. Det eneste du skal gøre, er blot at medbringe dit kørekort og dit sygesikringsbevis på den pågældende One2move afdeling på den valgte dato. Du kan samtidig glæde dig over at have sparet en masse penge med din One2move rabatkode ovenikøbet. Vi håber, at du bliver glad for din valgte service.

Er det sikkert at handle hos One2move?

Det er helt sikkert at anvende din One2move rabatkode, hvilket også afspejler sig i One2moves Trustpilot, hvor de har fået vurderingen ”fremragende” om deres virksomhed og hvor hundredvis af glade kunder deler deres gode oplevelser de har haft efter en handel med One2move. Herudover er der, som nævnt, også generelt styr på sikkerheden hos One2move, som har alle deres udlejningsbiler dækket af kasko- og ansvarsforsikring, med mulighed for tilkøb af yderligere forsikringer, sådan at du kan få en god og sikker købsoplevelse og trygt kan leje og benytte det transportmiddel du står og skal bruge. Ydermere er One2move også dækket af en såkaldt SSL-kryptering, der er en sikkerhedsprotokol, der sørger for at forbindelsen mellem din browser og hjemmesidens server er sikker, sådan at uvedkommende ikke kan opsnappe din personfølsomme data. Du kan derfor handle helt trygt og bruge din One2move rabatkode med ro i sindet velvidende, at der er styr på tingene hos One2move. Vi håber at du får en god købsoplevelse hos One2move og at du i øvrigt også er glad for vores service og får nogle gode oplevelser med din One2move rabatkode.